- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Ben boyle cevap verince cok tuhaf oluyorum,baksaniza bugun bile konu acacak kadar dert olmus.Acaba cocuklugumda bununla.ilgili bir anim mi varAğız alışkanlığı heralde sorulan soru karşısında bende aynen bu cevabı veriyorum
Aman aman bir sorun olmasindaamannn nolsunn bildiğin gibi
Ohh bee aranan kan bulunduBen de ifrit olurumbu duruma. Naptigimi sorana naptigimi soylerim
Refleks olarak hemen agizdan çıkıveriyor baska ne diyecez napiyosun nasilsin deyince iyi olmasam bile iyiyim saol sen napiyosun diyorum herkes öyle amaBen boyle cevap verince cok tuhaf oluyorum,baksaniza bugun bile konu acacak kadar dert olmus.Acaba cocuklugumda bununla.ilgili bir anim mi var
Degil mi ama nasilsin diyorsun cay iciyorum diyorNe yapiyorsun? dediğim zaman, iyiyim diye bir cevap alırsam ısrarla soruyorum ne yapıyorsun peki? diye
Yok konu iyi olmasamda iyiyim demek degil;nasilsina ne yaptigini,ne yapiyorsuna nasil oldugunu soylemekRefleks olarak hemen agizdan çıkıveriyor baska ne diyecez napiyosun nasilsin deyince iyi olmasam bile iyiyim saol sen napiyosun diyorum herkes öyle ama
Peki çay içerken nasıl hissediyorsun kendini? Diye sorarım işte ben öyle cevaba böyle soru :) ciddi ciddi peşini bırakmam yani takıntı haline getirdim bu konuyu galiba. Kuzenim ve nişanlım artık dikkat ediyor diğerlerini de dize getircem, ben bu yola baş koydum . Sende bırakma peşini eglenceli de oluyor hemDegil mi ama nasilsin diyorsun cay iciyorum diyor
Bakin cocuk akli nasil düz mantikla cevap vermisAklıma gelen bir anı..
Oğlum 7-8 yaşlarındaydı. Telefonda babaannesiyle konuşuyor. Hopörlör açık. Babaanne n'apıyorsun diye soruyor. "Şu anda telefonla konuşuyorum" cevabını alıyor..