How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nasılda hemen büyüyorlar.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
kaydirigubbakcemile5 Çocuklarınızı kendi yollarını seçmeleri konusunda cesaretlendirir misiniz? Çocuğunuzu her dileğri sizin için emir mi? Kendinizi eğitimli anne olarak mı değerlendiriyorsunuz..Dün sizleri aileniz nasıl yetiştirdi siz bugun bunları uygulaya biliyormusunuza.s.a.s.

ben kendimden başlayım evet itiraf ediyorum etkili vede koruyucu bir anneyim öyle olmasaydım çok daha iyi olurdu şimdi çocuklar karar verirken bile bana yada babaya soruyorlar iyi olan tarafıda var kötü olan yanlarıda....

daha bebeğim 13 aylık e ben aşırı üzerine düşüyorum ileride nasıl olur bilmiyorum huyumu beğenmiyorum...

kaydirigubbakcemile5 Çocuklarınızı kendi yollarını seçmeleri konusunda cesaretlendirir misiniz? Çocuğunuzu her dileğri sizin için emir mi? Kendinizi eğitimli anne olarak mı değerlendiriyorsunuz..Dün sizleri aileniz nasıl yetiştirdi siz bugun bunları uygulaya biliyormusunuza.s.a.s.

vereliniortak ben kendim iyi bi eğitim almadım ilk okul ama çoçuklarıma iyi eğitim verdiğime inayorummmCADIARZU ve çoçuklarım hep bana ve babaya danişirlar bunların artı gelirlerini göryoruzzzzyerimseniben tşk ederim agat opuyorumnanaktan

çocuklar kanatlanıp uçmayı öğrenmeli fazla korumacılık iyi olmuyor mesela günümüz anneleri çocuklarını çok esirgiyor ellerinde tabak yemek dolaştırıyorlar arkalarına çocullar acıktıklarını hissedip yemeli yemek istemeli yanlış bir hareket çocuk düşmeli kalkmayıda öğrenmeli hemen koşup ah yavrum çokmu acıdı dememeliyiz

Çocuklarımız söylenecek o kadar şey varki.Ama en önemlisi onları bir birey olarak kabul etmek ve onların bakış açısındn da düşünmek gerekli.Biraz sabır ve özveri tabiki şart ama sınırlarımızıda bilmeliyiz.Onlarla konuşarak onların deger yargılarını,hayata karşı tutumlarını belirleyebilir ve yön verebiliriz.Asıl iş biz ebebeynlere düşüyor .

evet aynen öyle ama benim annem bir melek dizisini izleyen varmı dostlarım ...aşırı sevgi korumacılık karşı tarafı çok etkiliyor ama bunu biz anlayamıyoruz malesef

Back