Anlar mısınız bu işlerden? Yoksa öylesine salladınız mı bir şeyler?Önceden yaşadığın ilişkiyi sürekli rüyalarında görüyorsun ve özlem duyuyorsun. Yakın zamanda o kişiyle karşilaşacaksin. Ama o seni görür görmez plan yapmaya başlayacak.
Baya iyi anlarımAnlar mısınız bu işlerden? Yoksa öylesine salladınız mı bir şeyler?
Ah ahh olmadı ki şöyle bir arkadaşım çevremde falıma baksın.Baya iyi anlarımbakınca uykularım kaçıyor ondan çok bakmam
Sen bana özelden at müsait olunca yorumlarım canımAh ahh olmadı ki şöyle bir arkadaşım çevremde falıma baksın.
Bileydim buraya fotoğraf atan ben olurdum
Aaa teşekkür ederimSen bana özelden at müsait olunca yorumlarım canım
o zaman ufak bi yorumunuzu alıırımmmBende bakardım ama sonradan uğraşmayı bıraktım sadece kahve falı
eyvahlar olsun karsıma cıkmasınÖnceden yaşadığın ilişkiyi sürekli rüyalarında görüyorsun ve özlem duyuyorsun. Yakın zamanda o kişiyle karşilaşacaksin. Ama o seni görür görmez plan yapmaya başlayacak.
keske kahve falı bakabilseydim ya cok iyi özellik dkmflflfşdAnlar mısınız bu işlerden? Yoksa öylesine salladınız mı bir şeyler?
Alıştım artıkAaa teşekkür ederim
Yarın atarım o zaman ama kötü falan olmayasın sonra?
Hahahah şansına küseyvahlar olsun karsıma cıkmasın
Ben de rica etsem☺?Sen bana özelden at müsait olunca yorumlarım canım
Olur bakarımBen de rica etsem☺?
ahahahahahaOlur bakarımbaşka baktirmak isteyen varsa yarın atın bı günde kurtulayım yoksa etrafımda kediler uçuşuyor
Kız sen çok fenasinahahahahahaben fincanın devamını atiyim hemen de sıyrılayım kenardan
Atıyom birazdanAlıştım artık
Eki Görüntüle 3413660 kızlar öylesine fal kapatayım dedim dikkatimi cekti gece gece cevap gelmez belki ama fikri olan varsa dinlerimmm hayırlı bayramlar bu arada
Eki Görüntüle 3413660 kızlar öylesine fal kapatayım dedim dikkatimi cekti gece gece cevap gelmez belki ama fikri olan varsa dinlerimmm hayırlı bayramlar bu arada