- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
-
- Konu Sahibi ElifAhsen02
ya belki ihtiyaç olsa göz yumacak insan . ama öyle bi durumda yok koy cebine haram lokmayı sonra orda burda millete aa sen neden hacca gitmiyorsun .. aa neden bunu yapmıyorsun gibi bi de dini önerilerde bulunmak ..Bizimde komşu kimseye söylemeden (komşulara falan söylememiş yani) eşinden boşanmış, babasının maaşını alsın diye. bir yıldır öyle yaşıyorlarmış. Gerçekten ayrılınca olay ortaya çıktı. Ama bir daha dönerse ben şikayet etmeyi düşünüyorum
evet hava atmasa umursamıycam çünkü ihtiyacı var belki deyip bi müddet göz yumucam çocukların hatrına ama o durumlar aşıldığı için artık hadsizleşiyor bu da sinir bozucu bi hal alıyor.üslubunuz ne kadar gergin ya da bu konudan muzdaripsiniz diye düşündürmüyor değil . bana elbette yorum yapacaksınız ama asabi ve olduğnuzu mesajda dahi yansıtacak şekilde değil.Yorum yapıyorum istediğiniz bu değil mi? Yoksa tahammül edemeyeceğiniz şeyler mi söyledim.? Hani o hava atmasa sanki çok umursamayacaksınız kısmı dokundu anlaşılan. Ayrıca niye gergin olayım anlamadım. Siz ne kadar haramlar konusuda duyarlısınız diye övgü bekliyordunuz sanırım.
tabi hani eşi çalışamaz durumda olur , ya da düzgün bir işi yoktur bu tarz durumda göz yumulur. Çünkü kanunlar her zaman adaleti tam olarak sağlayamaz.ya belki ihtiyaç olsa göz yumacak insan . ama öyle bi durumda yok koy cebine haram lokmayı sonra orda burda millete aa sen neden hacca gitmiyorsun .. aa neden bunu yapmıyorsun gibi bi de dini önerilerde bulunmak ..
ayrıca burda tanımadıım insanlar ba övgü yağdırsın diye konu açacak kafaya ermedim henüz. çok şükürYorum yapıyorum istediğiniz bu değil mi? Yoksa tahammül edemeyeceğiniz şeyler mi söyledim.? Hani o hava atmasa sanki çok umursamayacaksınız kısmı dokundu anlaşılan. Ayrıca niye gergin olayım anlamadım. Siz ne kadar haramlar konusuda duyarlısınız diye övgü bekliyordunuz sanırım.
Ben bekarım muzdarip olma durumunu geçelim. Sizin gibi evine girdiği insanların arkasından iş çevirmeyi düşünenler canımı sıkıyor. Daha mert ve yürekli olun. Görüşmeyi kesin ve isterseniz şikayet edin. Ama hem o inasnın mahremine ortak olup, çayını, kahvesini içip hemde bu şekilde davranmayın. Sizin sözünüz geçmiyorsa araya bir büyüğü koyun.evet hava atmasa umursamıycam çünkü ihtiyacı var belki deyip bi müddet göz yumucam çocukların hatrına ama o durumlar aşıldığı için artık hadsizleşiyor bu da sinir bozucu bi hal alıyor.üslubunuz ne kadar gergin ya da bu konudan muzdaripsiniz diye düşündürmüyor değil . bana elbette yorum yapacaksınız ama asabi ve olduğnuzu mesajda dahi yansıtacak şekilde değil.
O zaman yergiye tahammül edin. Uzun uzun yazacak zaman olmadığı için kısa cümleleri gerginlik olarak algılamayın.ayrıca burda tanımadıım insanlar ba övgü yağdırsın diye konu açacak kafaya ermedim henüz. çok şükür
nerden biliyosunuz çayını kahvesini içtiğimi . yani şu konu üzrinden mi mert ve yürekli olmadığıma karar veriyorsunuz.. eğer öyleyse bende sizin hakkınızda yorumlarınıza bakıp bi çok fikir üreteyim nasıl olur. sizin fikirlerinize açık değilim bdv de bi çok konu var buyrun orda tavan yaptırın egonuzu . sert ve asabi mesajlarınızı oralarda harcayın .Ben bekarım muzdarip olma durumunu geçelim. Sizin gibi evine girdiği insanların arkasından iş çevirmeyi düşünenler canımı sıkıyor. Daha mert ve yürekli olun. Görüşmeyi kesin ve isterseniz şikayet edin. Ama hem o inasnın mahremine ortak olup, çayını, kahvesini içip hemde bu şekilde davranmayın. Sizin sözünüz geçmiyorsa araya bir büyüğü koyun.
İşte böyledir sen eleştiriye tahammül edemezsen o kadın neden seni dnilesin dimi ama? O da sana aynen sana ne sen kendi işine bak der. Hayat aslında o kadar karmaşık değil. Sen ne isen onu bulursun.nerden biliyosunuz çayını kahvesini içtiğimi . yani şu konu üzrinden mi mert ve yürekli olmadığıma karar veriyorsunuz.. eğer öyleyse bende sizin hakkınızda yorumlarınıza bakıp bi çok fikir üreteyim nasıl olur. sizin fikirlerinize açık değilim bdv de bi çok konu var buyrun orda tavan yaptırın egonuzu . sert ve asabi mesajlarınızı oralarda harcayın .
hı hı aynen öyleeİşte böyledir sen eleştiriye tahammül edemezsen o kadın neden seni dnilesin dimi ama? O da sana aynen sana ne sen kendi işine bak der. Hayat aslında o kadar karmaşık değil. Sen ne isen onu bulursun.