- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
-
- Konu Sahibi ElifAhsen02
Uyarsa ne yapabilir ki ?Oldu o zaman,ben almayayım mı der sizce :) bunu demesini beklemek,Uffzor bir durum gerçekten de. Haksz kazanç sonuçta. Önce kendisini uyarsanız?
kendisi zaten yanlış bişey yaptığının bilincinde ama kondurmyor kendine ..çoğu yerde çoğu zmanda muhabbeti geçmiştir yani bi faydası yok malesefUffzor bir durum gerçekten de. Haksz kazanç sonuçta. Önce kendisini uyarsanız?
kesinlikle ama sinirle hemen harekete geçmek istemiyorum o yüzden fikir almak istedim . ortalığı karıştıranın ben olduğum öğrenilirse benim açımdan hiçte iyi olmaz. ama hazmedemiyorumUyarsa ne yapabilir ki ?Oldu o zaman,ben almayayım mı der sizce :) bunu demesini beklemek,
aldığı paranın havasını atan bu insandan beklemek hele ? boşa bir bekleyişten farkı yok cidden..
Bu arada boşanan eşlerin hala aynı evde ikamet ettiği ispatlanırsa, o maaş kesiliyor. Çevreden birinin başına gelmişti.bir yerlere şikayet etsen de eline birşey geçmez.sonuçta resmi olarak boşanmış
konuda bahsetmediğim için bu kanıya vardınız sanırım . senelerce yanlış olduğu herkes tarafından söyleniyor zaten kaldı ki uyarılacak uyandırılacak yaşta değil kendisi zaten bunun yasal olmadığını biliyor. evet havasından rahatsızım haram lokmayla atılan havadan ve sanırım bundada yanlış bişey yok.Kendisini uyarmadan şikayet etmeyi düşünmeniz çok çirkin. Sonuçta aynı ortamda bulunup belki de sofrasına oturduğunuz bir insan. yüzüne söyleme cesaretiniz yok ama arkasından şikayet etmek istiyorsunz bir yandan da aman ben olduğum anlaşılmasın derdindesiniz. Haramlar konusunda bu kadar hassassanız eğer tatlı bir dille bunu ona anlatmaya çalışın, hava atmasından rahatsız olduğunuzu onu kırmadan söyleyin. yapıcı olun yııcı değil. Anlamıyorsa eğer o zaman ne yapacağınızı düşünürsünüz. Bence siz haramdan daha çok onun havasından rahatsız gibisiniz.
Uyarsa ne yapabilir ki ?Oldu o zaman,ben almayayım mı der sizce :) bunu demesini beklemek,
aldığı paranın havasını atan bu insandan beklemek hele ? boşa bir bekleyişten farkı yok cidden..
benimde o çocuklar vicdanıma dokunuyor. yoksa düşünülecek bi durum değil . bende maaşın kesildiğini duymuştum tam anlamıyla o durum şuan tahammül sınırlarımı zorlayıp belkide ses çıkarmamam lazımHaksız kazanç ama ucu o 3 çocuğa dokunacağı için, sanırım ben olsam şikayet etmezdim. Tavırlarından rahatsız oluyorsam da bir daha görüşmezdim. Çoluğuna çocuğuna haram mı yedirsin yani kısmına hiç girmiyorum. Valla tam "aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık"lık bir durum.
Bu arada boşanan eşlerin hala aynı evde ikamet ettiği ispatlanırsa, o maaş kesiliyor. Çevreden birinin başına gelmişti.
O zaman açıkça yüzüne seni şikayet edeceğim deme cesaretiniz neden yok? Dünyada bu kadar çok haram yiyen var, onlar için birşey yapamayı düşünüyor musunuz?konuda bahsetmediğim için bu kanıya vardınız sanırım . senelerce yanlış olduğu herkes tarafından söyleniyor zaten kaldı ki uyarılacak uyandırılacak yaşta değil kendisi zaten bunun yasal olmadığını biliyor. evet havasından rahatsızım haram lokmayla atılan havadan ve sanırım bundada yanlış bişey yok.
siz neden gerildiniz ki ucu size dokundu sanki . korkmayın sizi şikayet etmiycemO zaman açıkça yüzüne seni şikayet edeceğim deme cesaretiniz neden yok? Dünyada bu kadar çok haram yiyen var, onlar için birşey yapamayı düşünüyor musunuz?
Yorum yapıyorum istediğiniz bu değil mi? Yoksa tahammül edemeyeceğiniz şeyler mi söyledim.? Hani o hava atmasa sanki çok umursamayacaksınız kısmı dokundu anlaşılan. Ayrıca niye gergin olayım anlamadım. Siz ne kadar haramlar konusuda duyarlısınız diye övgü bekliyordunuz sanırım.siz neden gerildiniz ki ucu size dokundu sanki . korkmayın sizi şikayet etmiycemeger varsa gözüme batan bi durum müdahele edicem cesaret konusuna gelince yaş olarak benden büyük benim söylediklerim onun üzerinde pekte etki etmeyecektir tanıyorum biliyorum . siz fazla canınızı sıkmayın