Nasıl yapmalıyım?

wanteddd

> L&M <
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
606
355
Merhaba güzel kk hatunlari uzun süredir giremedim doğum bebek derken malum şimdi bi derdim var siz yardimci olursunuz diye soluğu burada aldım.
Güzel kızım şimdi 3 aylık oldu çok şükür sağlıklı ilk ay sütüm yetmediği için ek mama vermiştim o zaman biberon alıyordu şimdi mamayi kestim şükür sütum artti biberonu ağzına suremiyorum almıyor. Derdim şu ki 5-6 aylık olduğunda tekrar ise dönmeyi düşünüyorum sorun burda başlıyor kızım aksama kadar sadece beni görüyor biberon almıyor bakıcı tutacağım ama nasıl guvenirim biberon nasıl alır düşünmekten yoruldum zaten nasıl bırakırım derdi ayrı bana yardım edin nasıl bi yol izlemeliyim bulabilirsen düzgün birini yatılı istiyorum nasıl asılır bu süreç çalışan anneler nasıl yaptınız tecrübelere ihtiyacim var.
Şimdiden tsk ederim

Son bir ay yatılı bulduğunuz kadın gelsin size hergün alışsın yavru o bayana da. Onun dışında biraz aç kalsa :KK43: kıyılmaz yavruya ama aç kalınca sanki biberonu mecburen emermiş gibime geliyor.
Bilemedim :KK43:

Son bir ay yatılı bulduğunuz kadın gelsin size hergün alışsın yavru o bayana da. Onun dışında biraz aç kalsa :KK43: kıyılmaz yavruya ama aç kalınca sanki biberonu mecburen emermiş gibime geliyor.
Bilemedim :KK43:
İlk ay çok aciktiginda alıyordu şimdi de öyle alır diyorum ama çok aç kalmasını istemiyorum çünkü o zaman çok ağlıyor huysuzlaniyor ama başka türlü almıyor atıyor ağzından off

Mecburiyetiniz yoksa borçlar ödemeler vs bence dönmeyin işe. 5-6 aylık yahu minicik bebek.. Tabi siz kendinize göre doğruyu iyi bilirsiniz.

Mecburiyetiniz yoksa borçlar ödemeler vs bence dönmeyin işe. 5-6 aylık yahu minicik bebek.. Tabi siz kendinize göre doğruyu iyi bilirsiniz.
Bunu çok düşündüm canım eşim eve yetiyor şükür ama borç var kartin odemesi her ay gecikiyor takibe düşüyor aylık kredisi var onu ödüyoruz bi şekilde gidiyor ama çok zorlaniyoruz ve bu durumda kafama çok takıyorum calistigimda maddi olarak daha rahat oluyoruz Geziyoruz yiyoruz köşeye parada atıyoruz çok şükür o yüzden kararsız kalıyorum kızımın sıkıntı çekmesini istemiyorum

X