Nasıl yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

htbrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
23
4
1
21
Arkadaşlar merhaba ben 8 aydır evliyim yarın pikniğe gideceğiz ben kaynannam kayinbabam eşim görumcem eşim arabayı kullanacak eşimin babası çok konuşur eşimi çok sinirlendirir oda arabayi sürecek sinirlenzs hızlı sürer her zmn sürekli kaynanami ezer ben hiç sevmem kayinbabama saygım var sevmem asla saygıyı cok önemseyen birisi yanlış bisey desek o konuyu yüz kere konuşur biktirir insanı beni yol tutuyor ve midem bullaniyor arka koltuğa geçince kaynanam herzman arka koltuğa oturur ama kayinbabam öyle. Değil sürekli öne oturmak ister bende tabi bişey demem saygıda olsa onu öne oturmak istemiyorum inanın arkadaslar ona karşı bir öfkem var hiç sevmiyorum tiksiniyorom kaynanam geçmişte onun yaptıklarını birbir anlati bana eşime çok çektirmiş ben içten içe ofkeleniyorrum sevmiyorum neyse konuya gelelim öne oturmasına izin vereyim mi ? Bide öfkelenerekk yanlış mı yapıyorum bana bir yanlışı dokunmadi ama eşime karşı gecmiste yapılanlar.beni çok üzüyor bide o yılan görümcem sevmiyorum yaa içim rahatlasın azıcık dbbdbddg

Bu kadar kötüleme yarın ön koltuğa otursun mu oturmasın mı demek için miydi? 😅
Yok kizz 😂😂içimi dökmek için inan bbirr arkadasim yok ön koltuk bahane asıl soru öfkelenmeli miyim kayınbabamin yaptıklarından yada abartimiyorum inan öyle Birisi ki onu öne oturtup öyle kocamı strese sokuyor her seferinde bıktık biz valla
Bu kadar kötüleme yarın ön koltuğa otursun mu oturmasın mı demek için miydi? 😅

Arkadaşlar merhaba ben 8 aydır evliyim yarın pikniğe gideceğiz ben kaynannam kayinbabam eşim görumcem eşim arabayı kullanacak eşimin babası çok konuşur eşimi çok sinirlendirir oda arabayi sürecek sinirlenzs hızlı sürer her zmn sürekli kaynanami ezer ben hiç sevmem kayinbabama saygım var sevmem asla saygıyı cok önemseyen birisi yanlış bisey desek o konuyu yüz kere konuşur biktirir insanı beni yol tutuyor ve midem bullaniyor arka koltuğa geçince kaynanam herzman arka koltuğa oturur ama kayinbabam öyle. Değil sürekli öne oturmak ister bende tabi bişey demem saygıda olsa onu öne oturmak istemiyorum inanın arkadaslar ona karşı bir öfkem var hiç sevmiyorum tiksiniyorom kaynanam geçmişte onun yaptıklarını birbir anlati bana eşime çok çektirmiş ben içten içe ofkeleniyorrum sevmiyorum neyse konuya gelelim öne oturmasına izin vereyim mi ? Bide öfkelenerekk yanlış mı yapıyorum bana bir yanlışı dokunmadi ama eşime karşı gecmiste yapılanlar.beni çok üzüyor bide o yılan görümcem sevmiyorum yaa içim rahatlasın azıcık dbbdbddg
Bence sen kayınvaliden hariç baya takmışsın.Bahane arıyor gibisin yok midem yok eşimi sinir eder falan. Ayrıca onlar aile geçmişte eşine bir şeyler yapmışsa eşin tavır almayıp babasıyla görüşüyorsa bu seni ilgilendirmez. Tabi ki üzülebilirsin ama bundan dolayı kinlenme , eşin babasına karşı tavır yapmazken saçma geldi. Mesela biz bi yere giderken eşim derki aşkım sen öne otur boynun uzun. O karar veri yani. Eşiniz babanızın konuşmasından rahatsız oluyorda baba dikkatim dağılır sen yolda konuşuyorsun x öne otursun. Bu kadar basit ama siz kendiniz öne oturmak derdindesiniz takmışsınız.

Biri oğlunun hayat planı, diğeri de eşinin. Sizin müdahil olacağınız bir durum yok. Eşiniz de artık öfkesini kontrol almayı öğrensin bir zahmet.

Mide bulantısı için de ilaç alabilirsiniz.

Görümceye bişey diyemem, çoğu kişinin sorunu. Ona karşı da kendinizi ezdirmeyin.

Ne eşiniz ne siz olgunlaşmamışsınız. Olgunlaşmadan evlenince böyle olur..

Sevmemenizle ön koltuğa oturmanın ilgisi nedir anlayamadım.

Sevmiyorsanız görüşme sıklığını azaltın. Piknik gibi gereksiz aktivitelerine katılmayın mesela.

Adamı sevmek zorunda değilsiniz, kötü biriyse ben de sevmezdim. Ama eşiniz kinlenmemişken sizin bu kadar hırslanmanıza da gerek yok bence.

Konun geri gelecek sen de ceza yiyeceksin , eşinin babasıyla geçmişte yaşadığı eşini ilgilendirir eşin affetmis ya da affetmemis bu onun sorunu sen sevmek zorunda değilsin hakkettigi saygıyı verir geçersin. Konuşan adam arka koltukta da konuşur illa konusp kocami sinir eder bahanen varsa aynı arabada bu imkansız... Yol tutuyor önde oturmam lazım diyebilirsin ön koltuk için tatsızlık çıkarmak da gereksiz . Hiç sevmediğin insanlarla pikniğe gidip nasıl egleneceksin orası da muamma 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X