- 7 Ocak 2025
- 23
- 4
- 1
- 21
Arkadaşlar merhaba ben 8 aydır evliyim yarın pikniğe gideceğiz ben kaynannam kayinbabam eşim görumcem eşim arabayı kullanacak eşimin babası çok konuşur eşimi çok sinirlendirir oda arabayi sürecek sinirlenzs hızlı sürer her zmn sürekli kaynanami ezer ben hiç sevmem kayinbabama saygım var sevmem asla saygıyı cok önemseyen birisi yanlış bisey desek o konuyu yüz kere konuşur biktirir insanı beni yol tutuyor ve midem bullaniyor arka koltuğa geçince kaynanam herzman arka koltuğa oturur ama kayinbabam öyle. Değil sürekli öne oturmak ister bende tabi bişey demem saygıda olsa onu öne oturmak istemiyorum inanın arkadaslar ona karşı bir öfkem var hiç sevmiyorum tiksiniyorom kaynanam geçmişte onun yaptıklarını birbir anlati bana eşime çok çektirmiş ben içten içe ofkeleniyorrum sevmiyorum neyse konuya gelelim öne oturmasına izin vereyim mi ? Bide öfkelenerekk yanlış mı yapıyorum bana bir yanlışı dokunmadi ama eşime karşı gecmiste yapılanlar.beni çok üzüyor bide o yılan görümcem sevmiyorum yaa içim rahatlasın azıcık dbbdbddg