İyi günler umarım başlığı doğru yere açmışımdır. Vaktinizi almayacağım direkt konuya gireyim.
İnternetten freelance İngilizce-Türkçe, Türkçe- İngilizce çeviri yapmak istiyorum. Herhangi bir belgem yok tercüman değilim. Amacım 10-15 TL bile olsa kazanabilmek. İngilizcem tercüme yapabilecek kadar iyi. Bildiğiniz herhangi bir site vs. var mı? Teşekkürler.
Canım yaş veya imkanını bilmiyorum ama çok çok iyi ingilizcen varsa turizmle ilgili işleri araştırsan daha iyi olmaz mı? Maddi olarak belki beklentinden daha iyi bir sonuç alırsın.
Canım yaş veya imkanını bilmiyorum ama çok çok iyi ingilizcen varsa turizmle ilgili işleri araştırsan daha iyi olmaz mı? Maddi olarak belki beklentinden daha iyi bir sonuç alırsın.
Herhangi bir dil belgeniz var mi? IELTS/TOEFL gibi? Ingilizcem iyi demek yetmiyor malesef belge soruluyor. Sonrasinda size bir metin gonderip cevirmeniz isteniyor ise alinmadan once. Ben lisans okurken freelance olarak ceviri yapmistim. Cok bilinen is bulma siteleri freelance tercuman ilani veriyor oradan bulmustum.
Yani şimdi İngilizce seviyem iyi derken tam olarak hangi kritere göre? Bir belgeniz olsa bile çeviri yapamıyorsunuz öyle kafanıza göre. Hatta ben İngilizce öğretmeniyim, en ufak şeyi çevirmek bile bazen saatler alıyor. Kelime seçimi bazen alan bilgisi gerektiriyor. Basit şeyleri zaten herkes kendi çeviriyor.