• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil tutumlu olurum

manolyam_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
24
25
38
Hollanda
Iyigeceler hanimlar sizden yardim istiyorum
08-2016 ev almak istiyorum ortalama 20 ay sonra iste
Aylik gelirimiz 2400 2450 civari giderimizde 1150 yani elimize aylik ortalama 1300 lira kaliyor ben 20 ay boyunca ayda 1000 lira kenara koymak istiyorum ev almak için sadece 20 ay dişimi sıkmak lagzim yani 20ay boyunca ayda 300 lira ile gecinebilmem icin yardimlarinizi fikirlerinizi istiyorum yapabilirmiyim tek hayalim ev almak evimi aldiktan sonra okadar dikkat etmeme gerek kalmaz insallah. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum bana yardim olunda seneye insallah evimi aliyim

Valla canim bu ay yetticek gibi insallah gecen ay bas la dik bizde ilk ay acemilik oldu ama simdi yetiyo iki haftayi iyi atlatti. Ev pesinati icin deger elun evlerinde surunmektense az yerim daha iyi sende haftalik 75 tl tut limitini yeter canim

Merhaba,istersen ve cogu seyden kisarsan olsbilir tabi ama .Dunya hali ekstra masraflar cikiyor,saglik sorunlari ,ekstra faturalar gibi.Bunlarida hesaba katmalisin.Ben de ev icin birikim yapmak istiyorum ama her ay planladigim miktari koyabilirmiyim bilmiyorum.insallah Allah yardim Eder.
Bu ay,benim elinde de300 kaldi.
Haftalik 50 harcamayi dusunuyorum,mutfak icin.Bakalim insallah yettirebilirim.
Suan dolabim dolu,onlari iyice bitirmeden alisverise cikmayi dusunmuyorum.Hep evde mutlaka, fazladam alinmis urunler vardir.malzeme azaldikca insan daha yaratici yemekler yapiyor.Dolabina,kilerine bak,neyin var,neyin yok ona Gore bir yemek plani olustur.
Ivir Zivira cok para gidiyor zaten,onlari almamak lazim .
Ekmegini kendin yapabilirsin,hem daha saglikli.
Yogurdunu kendin mayalarsan,hem saglikli hem bereketli oluyor.

ben kendi yöntemimi söyliyim umarı sana yardımı dokunur.
ayda 300 tl demişsin bunun için cüzdanında kısıtlı para taşıman gerekiyor
öncelikle birktirmeyi düşndügn parayı banka hesabndan çekme sadece harcama yapacgn 300 tl çek ve kartı gözünün görmicegi bi yere koy ben kendime güvenmem dersen güvendgn birine ver sana vermemsi için onu bilgindir bu annen olablr mesela.
300 tl 4 haftaya bölerek haftalık 75 tl harcamn gerekiyor ama sen cüzdanına haftalık 50 tl al cüzdanında nekdr az para taşırsan bişy alma konusunda okdr çekmser olursn çünkü üstende yetrli para olmadıgı için alıcaklrında az olsun uygun olsn dersin. sürekli kendini bu şeklde alıştırısan belki aylık 300 tl bile harcamamış olursn. ben bu şeklde yapıyorum ve para brktirmemde çok yardımcı oluyr

Merhaba,istersen ve cogu seyden kisarsan olsbilir tabi ama .Dunya hali ekstra masraflar cikiyor,saglik sorunlari ,ekstra faturalar gibi.Bunlarida hesaba katmalisin.Ben de ev icin birikim yapmak istiyorum ama her ay planladigim miktari koyabilirmiyim bilmiyorum.insallah Allah yardim Eder.
Bu ay,benim elinde de300 kaldi.
Haftalik 50 harcamayi dusunuyorum,mutfak icin.Bakalim insallah yettirebilirim.
Suan dolabim dolu,onlari iyice bitirmeden alisverise cikmayi dusunmuyorum.Hep evde mutlaka, fazladam alinmis urunler vardir.malzeme azaldikca insan daha yaratici yemekler yapiyor.Dolabina,kilerine bak,neyin var,neyin yok ona Gore bir yemek plani olustur.
Ivir Zivira cok para gidiyor zaten,onlari almamak lazim .
Ekmegini kendin yapabilirsin,hem daha saglikli.
Yogurdunu kendin mayalarsan,hem saglikli hem bereketli oluyor.

evet haklisin hep ekstra biseyler cikiyor bagzende diyorum aman dunyaya birkere geliyorsun ev elinde sonunda alirim diye ama bir yandanda insanin kendi evi olmasi cok daha rahatlatir kimseye muhtac olmadan kendi evimde kalmak istiyorum

ben kendi yöntemimi söyliyim umarı sana yardımı dokunur.
ayda 300 tl demişsin bunun için cüzdanında kısıtlı para taşıman gerekiyor
öncelikle birktirmeyi düşndügn parayı banka hesabndan çekme sadece harcama yapacgn 300 tl çek ve kartı gözünün görmicegi bi yere koy ben kendime güvenmem dersen güvendgn birine ver sana vermemsi için onu bilgindir bu annen olablr mesela.
300 tl 4 haftaya bölerek haftalık 75 tl harcamn gerekiyor ama sen cüzdanına haftalık 50 tl al cüzdanında nekdr az para taşırsan bişy alma konusunda okdr çekmser olursn çünkü üstende yetrli para olmadıgı için alıcaklrında az olsun uygun olsn dersin. sürekli kendini bu şeklde alıştırısan belki aylık 300 tl bile harcamamış olursn. ben bu şeklde yapıyorum ve para brktirmemde çok yardımcı oluyr

evet haklisin soyle yapmayi dusunuyorum haftalik 60 lirayla gecinmeyi deniyecem yani ayda 240 lira ediyor kalan 60 liradan ekstra bisey cikarsa ona gider.
o 60 liradanda haftalik arttirip ay sonu kahvalti yada yemek yeriz.
bunu bir yaris olarak dusunursek daha guzel ve zevkli olur bence

evet haklisin soyle yapmayi dusunuyorum haftalik 60 lirayla gecinmeyi deniyecem yani ayda 240 lira ediyor kalan 60 liradan ekstra bisey cikarsa ona gider.
o 60 liradanda haftalik arttirip ay sonu kahvalti yada yemek yeriz.
bunu bir yaris olarak dusunursek daha guzel ve zevkli olur bence
aynen öyle hem kalan 60 tl de başarmanın ödülü olur ve yine bütçeni aşmadan bunu kutlamış olursn.

Reklamları takip edin indirime giren gıdaları alabilir hatta stok yapabilirsiniz, ucuz marketlerde alışveriş yapın, fazla et tüketmeyin, yoğurdu ve ekmeği evde yapabilirsiniz, az sebze meyve alın ki çürüyüp çöpe gitmesin, üzerinizde çok para taşımayın ki çok harcamayın.
Yok hâlâ biriktiremiyorum diyorsanız akrabalara, komşulara misafir olun orda yemeğinizi yiyip eve dönün :)

Back