Nasil söyleyeceğim

Terapi aliyormus

Ben kaçırmışım orayı inşallah faydasını görür, gencecik kadın kendini heba edecek
Aslında ben her ne kadar gerçek olduğuna inanmasam da kendi içinde bir tutarlılığı var anlattıklarınin. Okumuş etmiş atanmış özgürlük gelince ne olduğunu şaşırmış baskıcı bile aileden sonra aniden gelen özgürlük işte malesef sonucu bu olmuş ama galiba kendisi de düzeltmek için uğraşıyor unuttuğu bir şey var ki bu birlikte olduğu kişiler elbet tekrar karşısına çıkacak ya da tam onları geride bırakıp yeni hayata adım atınca birileri bir yerden firtlayip huzur kaçıracak

İşte Anadolu irfanı ahsjsjd

Bir yerde cok fazla anal seksten dolayi altina kacirma problemi yasadigini ve zor iyilestigi yazmisti. Karşi olmasi normal

Ben de dedim bu kadar seksomanyak biri nasıl anal yapmamış nasıl karşıymış diye.

Erkeklere zaten 2 yüz ver hemen anal teklif ediyorlar ferhans mı kurtulacak bu azgınlıkla

Evet aynen öyle oldu.tam ibretlik bir durumdayım.çocuklarınıza baskı yapmayın.

Bilmediğin şeyler hakkında atıp tutma anal normalden çok daha fazla zevk verir yapmasını bilirsen senin gibi yalap şap ayak üstü yiyişmekten bahsetmiyoruz tabi

Sen nasıl yapıyorsun?

Eskiden çok yaptım sağlık sorunları yaşadım.o yüzden tövbeliyim.

Sen nasıl yaptın?

Bu işin püf noktaları neler? Yapılmaması gerekenler neler

Sen nasıl yapıyorsun?

Sen nasıl yaptın?

Bu işin püf noktaları neler? Yapılmaması gerekenler neler
Burda nasıl anal yaptığımı mı anlatmamı istiyorsun? Googledan detaylı araştırabilirsin şunu söyliyebilirim sürekli yapılan birşey olamaz nadir fantazi zevk için yani ferhans gibi yapmayın tutamazsıniz :)

Yorumlardan anladığım kadarıyla dürtülerini kontrolde sorun yaşıyorsun, destek de almaya başlamışsın. Tavsiyem kendine bir söz verip, zorlansan da, tedavi sürecinde erkeklerden uzak durman. Dayanamazsan kendi kendini tatmin et dozunu kaçırmadan, azaltma yoluna giderek ama hayatındaki bu çarpık ilişkiler ağından temizlen önce. Aynı gün içinde üç farklı erkek olduğuna dair bir yorum da okudum arada bir yerde. Sadece bedenini değil, ruhunu da yıpratırsın. Bırak bu adamları, biraz kendi başına kal.

Elini korkak alıstırma 5 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…