Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeşiller biraz spora kaçıyor kırmızı hiç değilse daha oturaklı oturma odasına zaten önemli olan yerden yüksek olması, altını rahatlıkla temizleyebilirsin. aklın hangisinde kaldıysa onu al
Ben normalde yesil rengi cok severim ama kirmizi koltuklari daha cok begendim
Yesilde kullanisli gorunuyor iyice inceledimde tekerlikli olmasi yatak filan olmasi :)
ikisinide beğenmedim ,hele o kırmızı ve yeşil olan ,çok kaba ,derli toplu değil ,ev ne kadar düzenli olsada dağınık görünür ,hele o teklilerdeki tekerlekler ,hiç hoş durmuyor ,kilim mobilyanın ki de çok çok eski model, bence başka modeller bakın
Kırmızı olan benim oturma odası takımımın aynısı.Kırmızı gibi görünüyor ama aslında vişne pembe ben çok severek aldım uygun fon perde ve halıyla çok şirin ve spor bir oda oldu hatta tam bir keyif odası bizim için..Koltuklar rahat ve altlarının temizlenmesi kolay, kumaşı leke tutmuyor ancak bazı arkadşların dediği gibi biraz geniş ve hantal kalıyor, yer kaplıyorlar seçim yaparken bunu gözönünde bulundurursanız iyi olur.