• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri nasıl sizce?

Yok belli olmuyo resim küçük büyüğü varsa merak ettim. Ben duruş olarak beğendim üzerinde çok güzel duruyor

canım fazla belli olmuyor büyütüp eklesen daha belirgin olur yerimseniben

Çok güzel canım güle güle giy
gelinliğin içine sinmesi çok önemli darısı benim başıma

canım öncelikle model güzel ama aysıra sitesindeki resimler çok parlak ve renkde bana göre oynama var canlısı bu kadar parlak durmaya bilir o yüzden netten değilde bire bir git bak ara aysırayı randevu al ve git dene üzerinede güzel durup durmadığını gör :)

ya ben zaten gidip giydim. başka aldım bi önceki sayfada aldığım gelinlikle fotoğrafım var cnm. sen ilk sayfadakini gördün sanırım onu almadım ben. aldığım gelinlik normaldede çok parlak ama ilk sayfadaki ztn baya bi kreme yakındı. bu kırık beyaz ama parlak yani beyaz gibi direk.

resim cok kücük ama gördügüm kadar cok güzelmis

kızlar yaa nişanlım fln gittik gelinlik almaya ben tamamen o modelden vazgeçip çok daha farklı bi modeli aldım çıktımkaydirigubbakcemile4 çok denedim denedikçe kafam karıştı sonra dedikki bu model güzel ama gelinlik gibi değil daha beyaz ve daha gelinlik gibi gelinlik olan bi modelde karar kıldık. hayırlısı olsun bakalım. bu gelinlik ama 38 beden bana büyük geldi, 36sını diktiriyorum kızlar. bide bu sitede bu gelinlikten birisi daha alıyo sanırım görümüştüm ama bulamadım sonrakaydirigubbakcemile5

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=39949&d=1269671332

çok güzel bir seçim hayırlı olsun

Back