Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
chatlaxx sen tartısma cıkaracak bir yorum yazmıssın sonrada ben birsey yazmadım deme bakıyorum surekli karsı tarafı sucluyorsun yazdıgın yorumu bir daha okumanı tavsiye ederimboshayallersmile gene tartısma cıkarıyorlar deme sadece baskalarını suclamadan once kendi yazdıklarına bakmanı soyledim..
teşekkür ederim yorumlarınız içinnolumunekankayizsmile bu gelinliğe uzun duvak denicem bakalım nasıl duruo ona göre karar vericem işte bide belden oturtma kısmını biraz eğikmi yaptırsam öle daha mı hoş olur acaba diye düşünüyorum kızlar? bide sonn bişey daha ben aslında beyaz gelinlik istiyodum sizce bunun beyazı nasıl olur?bunun rengi kırık beyaz.
fotoyu direk ekledim büyütmesini bilmiyorum a.sa.s öğrenince eklerim ama cnm. demek sende kimyacısın hee, gerçi ben çalışmıyorum şu anda ama işte mesleğimiz var bariopuyorumnanaktan
canım üst kısmı çok hoş ama alt kısmı biraz karışık geldi bana...evet bu sene tek parça belden oturtmalar çok moda ve gerçekten de gelini çok daha güzel gösteriyor...üzerine giy içine siniyorsa yaptır cnm bu arada renk konusunda çok gelgit yaşadım bende..hatta bununla ilgili topik bile açtım ben:1hug: de gelinliğimin bembeyaz kar gibi olmasını istiyordum ama gelinlikçiye de gittin mi düşündüğün olmuyor hiçbir zaman...bende kırık beyaz diktiriyorum daha asil duruyor ve işlemeler çok daha güzel kendini gösteriyor...rabbim hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin arkadaşım....
üf ben işteyim de noluyo
sıkılıyorum buraya geliorum kaçamak yapıp işte
Öbür modelide beğenmiş yorum yapmıştım ama bu resmi görünce çok doğru bir karar vermişsin. Çok yakışmış. Öbür gelinlik bu kadar gösterişli durmazdı.