Gelinlik Modelleri nasıl sizce?

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız içinnnopuyorumnanaktan tabiki beğenmeyende olucak gayet doğal çünkü herkesin tarzı farklı, fiziği farklı, beklentileri farklı.. önemli olan içimize sinmesi sanırım. yorumlar çok faydalı oluyor hepiniz çok saolunzemuszemus uzun bi duvak hiç düşünmemiştim aslında ama gidince bi ölede denerim bakim nası durcakyerimseniben

bende sade gelinlikleri seviyorum ama bu da cok güzelmis digerleri gibi abartili degil

Bende gelinliğin modelini beğendim. Polimerin dediği gibi herkesin tarzı farklı ve vücut tipine giden model de farklı.Kimine kabarık modeller hiç gitmzken kimine de vücuda oturan modeller gitmeyebilir.Önemli olan giyecek kimsenin içine sinmesi bence.

Bu arada hepimiz burdan fikir almaya fikir paylaşmaya çalışıyoruz. Güzel bir amaç için. O yüzden tartışmaya hiç gerek yok bence

akannehir
yorumumuda gayet düzgün sakince yaptim, kirici hicbiseyler yazmadim
tartismadimda ben hickimseyle
ben sadece konustum
normal bi konusmayida tartisma olarak algilamak isterseniz buyrun tabi:)
neyse bu yazdiklarimida lütfen tartismaya cevirmeye calismayin
ztn bidaha bakmicam topige:):) PoLiMeR'in topigi:) tartisma topigi degil

chatlaxx sen tartısma cıkaracak bir yorum yazmıssın sonrada ben birsey yazmadım deme bakıyorum surekli karsı tarafı sucluyorsun yazdıgın yorumu bir daha okumanı tavsiye ederimboshayallersmile gene tartısma cıkarıyorlar deme sadece baskalarını suclamadan once kendi yazdıklarına bakmanı soyledim..

tamam ama gerçekten yaa topiğimde tartışma istemiyorum yorum istiyorum arkadaşlar olumunekankayizsmile bakın düğünlerimiz yaklaşıo işallah hepimiz için çok güzel olucak üzmeyin benide topiğimideopuyorumnanaktan

ne yazmisim yorumda
herkes düz sevcek diye bisey yok
arkadas belkide sevmiyodur düz herkesin zevki farkli yazmamis miyim???
abarttikca abartin,
zaten abartsanizda umrumda degil, bu son msjimdi kaydirigubbakcemile5
hadi ba$ ba$$$
polimercim kusura bakma topiginde sacma sapan yorumlar oldu

cnm gelinlik cok gusel begendmmm :lepi: chatlaxx farkındaysan kmse snaa sen tartsma yaratcak bişi yazmamıssın demıo cnm o yusden karsı tarafa yanliş anladı deme kendi yorumunu oku bencede..bende ilk okudgumda yorumunu direk you_know un anladıgı gibi anladım..sadece duz gelınlıkleri sewdigini solemiş sen bence onun yorumuna deil arkadsasın gelnlıgıne yorum yapıp gecseydın..konuyu ssen saptrmsıın

Bende güzel olan herşeyi severim..
Seçiminizde iyimiş
Beğendim ..
Düz elbise gibi gelinlikler nedense sıradan geliyor bana..

teşekkür ederim yorumlarınız içinnolumunekankayizsmile bu gelinliğe uzun duvak denicem bakalım nasıl duruo ona göre karar vericem işte bide belden oturtma kısmını biraz eğikmi yaptırsam öle daha mı hoş olur acaba diye düşünüyorum kızlar? bide sonn bişey daha ben aslında beyaz gelinlik istiyodum sizce bunun beyazı nasıl olur?bunun rengi kırık beyaz.

canım üst kısmı çok hoş ama alt kısmı biraz karışık geldi bana...evet bu sene tek parça belden oturtmalar çok moda ve gerçekten de gelini çok daha güzel gösteriyor...üzerine giy içine siniyorsa yaptır cnm bu arada renk konusunda çok gelgit yaşadım bende..hatta bununla ilgili topik bile açtım ben:1hug: de gelinliğimin bembeyaz kar gibi olmasını istiyordum ama gelinlikçiye de gittin mi düşündüğün olmuyor hiçbir zaman...bende kırık beyaz diktiriyorum daha asil duruyor ve işlemeler çok daha güzel kendini gösteriyor...rabbim hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin arkadaşım....

fotoyu direk ekledim büyütmesini bilmiyorum a.sa.s öğrenince eklerim ama cnm. demek sende kimyacısın hee, gerçi ben çalışmıyorum şu anda ama işte mesleğimiz var bariopuyorumnanaktan

üf ben işteyim de noluyo
sıkılıyorum buraya geliorum kaçamak yapıp işte

alt kısmı işte bi kat fransız danteli,bi kat tül şeklinde cnm. üzerime giydim çok beğendim aslında. beli ince olana direk bu model güzel oluo ztn. ya aynen benim hayalim hep bembeyaz gelinlikti ama bi gittim beyaz diye bişey yok çoğu yerde hatta ya şok oldum. ben bide fransız danteli modeli istediğim için hele hiç yok yani beyaz. saol cnm iyi dileklerin için. allahım hepimize istediğimiz gibi nasip etsin herşeyi işallaha.s.

canım kırık beyazda işlemeler fransız danteli kendini daha guzel gösteriyor hareketi belli oluyor gelinligin

kızlar yaa nişanlım fln gittik gelinlik almaya ben tamamen o modelden vazgeçip çok daha farklı bi modeli aldım çıktım çok denedim denedikçe kafam karıştı sonra dedikki bu model güzel ama gelinlik gibi değil daha beyaz ve daha gelinlik gibi gelinlik olan bi modelde karar kıldık. hayırlısı olsun bakalım. bu gelinlik ama 38 beden bana büyük geldi, 36sını diktiriyorum kızlar. bide bu sitede bu gelinlikten birisi daha alıyo sanırım görümüştüm ama bulamadım sonrakaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $S63000011.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 106
Öbür modelide beğenmiş yorum yapmıştım ama bu resmi görünce çok doğru bir karar vermişsin. Çok yakışmış. Öbür gelinlik bu kadar gösterişli durmazdı.

Öbür modelide beğenmiş yorum yapmıştım ama bu resmi görünce çok doğru bir karar vermişsin. Çok yakışmış. Öbür gelinlik bu kadar gösterişli durmazdı.

sağol cnma.s. nişanlım bunu beğendi beyaz olsun dedi hemde çok şık dedi bende giyince içime sindi:asigim: ewt diğeri bukadar gösterişli olmadı işte üstüste denedim elbise gibi oldu sanki. bu gelinlik yani. üstünde resimden pek belli olmuo sanırım böle inciler ve taşlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…