Gelinlik Modelleri nasıl sizce?

PoLiMeR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
171
0
96
İstanbul
bu gelinliği beğeniyorum aysiranın 2010 modeli nasıl sizce kızlar?

Eklentiler

• $aysira.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 123
çok hoş ama ben eteği düz olanları daha cok seviyorum ama yinede dierleri gibi çok abartılı deil aysıranın gelinlikleri cok guzel zaten

çok hoş ama ben eteği düz olanları daha cok seviyorum ama yinede dierleri gibi çok abartılı deil aysıranın gelinlikleri cok guzel zaten

e demekki arakdasta böyle gelinlikleri seviyo
herkes düz sevcek diye bisey yok:)
bende düz sevmiyorum mesela
elbise almiyoruzya:):)
herkesin zevki kendine:)

zevk meselesi tabi ama güzel canım..çk güzel diyemıyorum.

e demekki arakdasta böyle gelinlikleri seviyo
herkes düz sevcek diye bisey yok:)
bende düz sevmiyorum mesela
elbise almiyoruzya:):)
herkesin zevki kendine:)

neden bu kadar gerdi sizi yorumum:umursamaz: illa düz sev düz al diye bi ısrar görmedim mesajımda siz nasıl ben duz sevmiyorum diosanız bende duz seviyorum diyorum bu kadar basit ayrıca ben hicbir elbisemin altına tarlatan giymem düzden kastım kabarık olmaması deildi sanırım öyle anlamışsınız iyi akşamlar

asil siz gerilmissiniz
ben gayette sakin bi sekilde yazmistim
böyle tepki verceginizi tahmin etmemistim acikcasi:)
ben düz sevmiyorum ama düz gelinlik begenenlerede ben düz sevmiyorum demiyorum:)
sonucta ben degil begenen kisi giycek, icine naisl siniyosa öyle giyinmeli, onun dügünü ben karisamam nasil gelinlik aldigina
yanlis anlamayin siz karisiyosunuz demiyorum, fikir sormus söylemissiniz
sadece belkide arakdas düz sevmiyodur dedim, sinirlencek bisey yok bunda ama tabi sinirlenmek isterseniz siz bilirsiniz
sizede iyi aksamlar

bende etekeri duz olan kuyruklu gelinlik severim..ama boyle baktıgımda cok hos duruyor eminim sanada cok yakısır

tamam arkadaşlar ya lütfen ben sadece yorum istemiştim. gelinlikte çok farklı çeşitler var ve bilirsiniz ki karar vermek hiç kolay değil. bi kere şöyle söyliyim benim belim ince ve böyle belden oturtmalı modeller daha çok yakışıyor yani ondan bu tip bakıyorum ama bi kaç tanede düz fransız tülü denedim böle yandan kat kat fln. beğendiklerim oldu ama bulamadım fotoğraflarını. fatihteki gelinlikçilerde aklım çok karıştı satıcılar nişantaşı gelinlikçilerinden çok farklı böyle güvenemedim sanki. bide kişiye göre fiyat çekiyolar beğendiğin gibi ufak bişey eklemek istesen fiyatı uçuruyor bazıları, bazılarıda görmedikleri gelinliği dikebilceklerinden emin olup fiyat bile veriyor diğer gelinlikçiden daha ucuza yaparım diyor. kafam acayip karıştı dün gittim fatihe. burdaki modeli aysira nişantaşında denedim aslında beğendim ama yani tam emin diilm sadecebilmiyorumkismile

Güzelmiş canım eğer üstünde görüpte beğendiysen ztn o zaman hiç sorun yok, görerek almak daha farklı, gayet şık sanada eminim çok yakışır..

bence çok şık başka model arama derim daha fazla kafan karışmasın mutluluklar ne düz ne kabarık tam ortası süper....

arkadaşlar baya bi gerilmişsiniz.bu gerginliği anlayamamakla birlikte konuyu abartanın chatlaxx arkadşım olduğunu söylemek isterim sonuçta you know sevdiği,beğendiği şeyi söylemiş.sizin bu yoruma imalı bir cevap vermeniz olmamış.ayrıca herkesin bi zevki,beğenisi var kimse kimsenin beğendiğini seçmek zorunda değil.herkes aynı giyinirdi o zaman.farklı insanlarız ve farklı şeylerden hoşlanıyoruz.burda insanların kalbini kırmaya gerek yok.eleştiri ya da farklı zevkteki şeyleri kaldıramıyorsanız zaten bu forumda olmanız yanlış.

gelinlik güzel görünüyor ama aysiranın daha birçok modeli var.sadece bu seneki modellerine takılıp kalma derim,geçen seneninde çok hoş modelleri var hem bunlar gibi fiyatıda uçuk değil.üzerine giydiğinde işte bu benim olmalı diyorsan kimseyi dinlemekaydirigubbakcemile5

you_know beğendiği gelinlik tarzını yazmış bence abartılcak bi durum yok... topic açılmışsa yorum almak için açılmıştır ve herkes yorumunu yazmakta özgürdür die düşünüorum. birbirinizi yanlış anlamışsınız kızlar fisfisfis

benim yapm aşamasında olan gelinliğim ikinizin beğendiği gelinliğin karışımı sağ tarafı düz akıyo aşağı sol tarafı fırfır fırfır :teytey: orta yolu bulmak istiyorum lütfen hadi tokalaşın vereliniortak :enbuyukkk: :1hug:

ben beğendim.
kimyacılar aynı tip mi beğeniyo hep diye düşündürdü beni ama :)
daha büyük olsaydı keşke foto.. bana da fikir olurdu, ama küçük haliyle de hoş duruyo, çok detaylı bakamadım tabi

fotoyu direk ekledim büyütmesini bilmiyorum a.sa.s öğrenince eklerim ama cnm. demek sende kimyacısın hee, gerçi ben çalışmıyorum şu anda ama işte mesleğimiz var bariopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…