- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
- Konu Sahibi benyoruldum
selamlar... salon için oturma grubu bakıyorum, müstakbel kv ile bir türlü ortak nokta yakalayamıyoruz. sizce nasıl bu takım? yerine göre kullanışlı mıdır, var mı önerisi olan acaba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben takımı beğendim de, niçin kayınvalide ile ortak noktayı bulamadınız onu anlayamadım?
yatak olmasının veya sandıklı olmasının dezavatajı neBence gayet şık. Ben oturma grubunun asla yatak olmayanını severim.
kv işin içinde olmayı seven baskın yapılı biri de bi de bu ürün grubunun ödemesini kendisi yapacak, kendini doğrudan tek söz sahibi gibi görüyo. bunlar kullanışsızdır diyo, bu renk koltuk takımı mı olurmuş hiç felan... acaba gerçekten bu ürünler çok kötü de ben bunu göremiyo muyum diye danışmak istedim...
yatak olmasının veya sandıklı olmasının dezavatajı ne
Bende çok begendim, ayni sizin gibi bu renk tonlarindan hoslanirim.
Ne varki bazi insanlar standart renklerin (siyah, beyaz, kahve) disina cikamiyorlar. Kendiniz otaracaksiniz, hangisini istiyorsaniz onu alin derim, yoksa hep içinizde kalir.
valla bu kadar gerilim olacağını hiç tahmin etmiyordum. ben stresl mücadele edebilen bi yapıda olduğumu sanıyordum bu günlere kadar ama düğün telaşı ne zormuş ya. galiba baştan kopacak kıyamet... sağ olun teşekkür ederim.Benim kayınvalidem de aynısını yaptı, kendileri ödeyecekleri için.
Siz kendi zevkinize göre alın herşeyinizi.
Sonra dönüp baktığınızda "başkasının zevkine göre" döşenmiş bir ev görmektense, varsın kıyamet baştan kopsun.
Zevkler her daim farklıdır, kişiye göre değişkendir.
Bence burada önemli olan sizin hayatınızı geçireceğiniz salonunuzun sizin istediğiniz şekilde olması.
Tek kriter bu ve tüm evinizin her köşesi için geçerli.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Kv ile ortak noktada buluşmak zorunda değilsiniz. Sonuçta kullanacak olan sizsiniz. Oturumu rahat ise ve rahat taşınabilir özelliği ile temizlenmesi kolay ise her koltuk takımı guzeldir :)
Yatak olabiliyorsa genelde misafirler orda yatmayı tercih ediyor. resmen iki kat hızlı eskiyor koltuklar. benim ekstradan yatağım olduğu halde akrabalar ısrarla oturma odamda yattı.
Yatak olabiliyorsa genelde misafirler orda yatmayı tercih ediyor. resmen iki kat hızlı eskiyor koltuklar. benim ekstradan yatağım olduğu halde akrabalar ısrarla oturma odamda yattı.
yani acaba cidden bu renklerin solması, bakımı vs daha mı zor da belli başlı ana renklerin dışına çıkamıyoruz milletçe onu merak ediyorum.
Enteresan akrabalarmis, yatak gibisi varmi ya? Baska yerin olmazda anlarim ama bu ilginç yani. Her misafirin böyle yapacagini da sanmiyorum açikcasi...? il
Ayyy her evde ayni dert sanirim. Bizimde evde o sorun vardi, koltuklar yatak olmadigi halde, dusunun yani. koltuklar yepyeni tertemiz ama o yatilan yerlerde hep asinma izleri vardil
Sanırım tv izleyerek yatmayı seviyorlar. Ben de anlam veremiyorum. özellikle görümcem ve kv o kadar ısrar ederim, ille de koltukta yatarlar.
hemen aşınmasa bari... şöyle bi 8-10 sene kullanalım yaAyyy her evde ayni dert sanirim. Bizimde evde o sorun vardi, koltuklar yatak olmadigi halde, dusunun yani. koltuklar yepyeni tertemiz ama o yatilan yerlerde hep asinma izleri vardi
hemen aşınmasa bari... şöyle bi 8-10 sene kullanalım ya