- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bikiniyi aldım bugün br markanın katolog ürünü nasıl sizce ? iki gögüs arasında kırmızı beyaz lacivert örgü var çok hoş duruyor beyaz üzerine kırmızı çizgili.
Gule gule kullan canim hayirli olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel tatli bi deseni var :) ben bikini giymiyorum ama giysem böle bisi alirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fena değil gibi, mankenin üzerinde veya birinin üzerinde görürsek daha net bir yorum yapabiliriz.bu bikiniyi aldım bugün br markanın katolog ürünü nasıl sizce ? iki gögüs arasında kırmızı beyaz lacivert örgü var çok hoş duruyor beyaz üzerine kırmızı çizgili.
duruşu çok hoş kumaşı kaliteli ya toparlayıcıFena değil gibi, mankenin üzerinde veya birinin üzerinde görürsek daha net bir yorum yapabiliriz.
teşekrler cnm :))çok güzelmiş güle güle kullan :))
bu bikiniyi aldım bugün br markanın katolog ürünü nasıl sizce ? iki gögüs arasında kırmızı beyaz lacivert örgü var çok hoş duruyor beyaz üzerine kırmızı çizgili.
Güzelmiş güle güle kullan :)
Güzelmiş, içi çok mu dolgulu üst kısmın
Çok güzel duruyorlar, güle güle kullan.
Kırmızı-beyaz-lacivert yaz için çok güzel bir renk kombinasyonu bence. Çok beğendim, güle güle giy.
Güzel bu bikiniler bu yazın modası zaten askısız bende cok begeniyorum anladım kadarıyla tatile falan cıkcan sana iyi eglenceler bikininle:)
Seker kissss