- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.604
- 108
- 39
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Öncelikle bebebgin için bir liste yap ona göre akşam hazırlikları yap mesela sabah çorba mi yapacaksın hepsini masanın üzerine koy bozulacak olanlr hariç sabah bebegin uyuduğunda hemen çorbasını yap zaten uyanır uyanmaz ilk mama vermelisin sonra ek gıda kendiniz içinde manti , topalak, sarma dolma, kurufasuyle nohut hasla buzluğa koy bunları eğ akşam bebegin uyuyorsa yapabilirsin eğer ki uyumuyorsa esin olduğu zaman yapabilirsin kendinize de bir liste hazırlayın ona göre gidin benim de 6 aylik bebegim var öyle yapıyorum Allah bağışlasın bu aradaArkadaşlar bebeğim 6 aylık ve ek gıdaya başladık. Yalnızım, yardımcı olabilecek yakınım veya çalışanımız yok. Eşim akşamları ve haftasonları yardımcı ama haftaiçi haliyle işe gidiyor.
Bebeğin yemeğiydi, kendi yemeğimizdi… yok ben yetişemiyorum. Artık yemek stres yaratmaya başladı. İlk başlangıç kolaydı, kabağı haşla ver havucu haşla ver. Şimdi ona birşeyler hazırlamaktan, (ve blw yaptığımız için her gün duşuydu çamaşırlarının yıkanmasıyla etrafın toplanmasıydı) kendi yemeklerimizi geçiştirmeye başladım.
Nolur bana tecrübelerinizi öğrenimlerinizi tüyolarınızı söyleyin. Şöyle yaparsan kolay olur böyle yaparsan rahat olur diyin. Bebeğimin besinleri veya kendi yiyeceklerimiz ikisi için de tavsiyeye ihtiyacım var
Arkadaşlar bebeğim 6 aylık ve ek gıdaya başladık. Yalnızım, yardımcı olabilecek yakınım veya çalışanımız yok. Eşim akşamları ve haftasonları yardımcı ama haftaiçi haliyle işe gidiyor.
Bebeğin yemeğiydi, kendi yemeğimizdi… yok ben yetişemiyorum. Artık yemek stres yaratmaya başladı. İlk başlangıç kolaydı, kabağı haşla ver havucu haşla ver. Şimdi ona birşeyler hazırlamaktan, (ve blw yaptığımız için her gün duşuydu çamaşırlarının yıkanmasıyla etrafın toplanmasıydı) kendi yemeklerimizi geçiştirmeye başladım.
Nolur bana tecrübelerinizi öğrenimlerinizi tüyolarınızı söyleyin. Şöyle yaparsan kolay olur böyle yaparsan rahat olur diyin. Bebeğimin besinleri veya kendi yiyeceklerimiz ikisi için de tavsiyeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?