• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl perde offfffffffffffff:(((

FTM_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
82
10
98
MERHABA ARKADASLAR
bu koltuk takımını aldım ama nasıl bı perde yapacagıma karar veremedım halım krem olucak
fon ıstyorum kenarlarına ama mor cok bogar sızce nasıl bısey olsun bana yardımcı olursanız cok sevınıcem ....:/Eki Görüntüle 494344

Krem halıdan ziyade resimdeki gibi gri halı hoş olur, morla gri birbirini tamamlar.
Ben senin yerinde olsam bu koltuk takımıyla fon perde değil katlamalı ya da zebra
perde kullanırdım. Çünkü modern bir takım seçmişsin ve fon perde daha klasik bir
hava verir. Renk olarak da grili lilalı bir desen seçerdim:34:

Ama illa fon düşünürsen gri zemine lila desenli fon seçip tülü açık renk seçmelisin.
(içine stor da düşünebilirsin)

Duvarlarını çok renkli yapma,, beyaz gayet hoş olur.

$soru0256.webp

Krem halıdan ziyade resimdeki gibi gri halı hoş olur, morla gri birbirini tamamlar.
Ben senin yerinde olsam bu koltuk takımıyla fon perde değil katlamalı ya da zebra
perde kullanırdım. Çünkü modern bir takım seçmişsin ve fon perde daha klasik bir
hava verir. Renk olarak da grili lilalı bir desen seçerdim:34:

Ama illa fon düşünürsen gri zemine lila desenli fon seçip tülü açık renk seçmelisin.
(içine stor da düşünebilirsin)

Duvarlarını çok renkli yapma,, beyaz gayet hoş olur.

Eki Görüntüle 494587

canım cok sagol halılar vardı zaten ondan yoksa bnde grı dusunuyodum ama senın gonderdıgın bu perdelerde cok guzle aslında bn ıstememıstım fon perde ama perdecı ıllakı olsun esyalarını gostermez dedı:/ duvarlar kum bejı acık renk yanı cnm tullerde beyaza yakın tam beyaz degıl kırık beyaz gıbı

ev zaten renkli, kendini gösteriyor merak etme, göz yormaması ve dinginlik için fon olmasın bence , beyaz veya krem dıyorum...

bence beyaz duvardan duvara yere kadar sade bir tül yeterli daha ferah gösterir ayrıca artık fon demode oldu bence hiç alma

bence beyaz duvardan duvara yere kadar sade bir tül yeterli daha ferah gösterir ayrıca artık fon demode oldu bence hiç alma

Kızlar sizce zebra stor perde (hem gölgelik hem tül olanlar) var ya mutfağa çok yakışıyor ama ben salona ve oturma odasına da alsam mı karar veremedim çünkü gündüz açık hali güzel duruyor şerit şerit,ama akşam şeritler kapanınca düz renk fon şeklinde kalıo o açıdan güzel durmaz gibi geldi ama aklım da kalıyo çünkü tül derdi de ortadan kalkıyo ikisi bir arada,güzel de duruo ama basit kalırmı dedim salon için yada oturma odası :)) ???

canım bence beyaz bir zebra yaptır en güzeli ben geçen sene yaptırdım benim odamda gül kurusu siyahlı beyazlı katlamalı tül yaptırdım fonuda siyah ip perde aldım çok pişmanım. şimdiki aklım olsa beyaz zebra yaptırırdım. çok güzel duracağına eminim.

kızlar benimde mor bi kçşem var, halısı kırık beyaz halı flex, perde krem zebra aldım, ama takmadım,

tül beyaz stor alıp, gri ve ya mor fon yapsam diyorum sizce nasıl olur?

yoksa krem zebra yı beyaz zebra alıp mı taksam?

önerilerinizi bekliyorum.

bide halıyıda değiştirim mi :)

mor köse takımım var, halıflekx krem
beyaz tv ünitesi
perdelerim nasıl olmalı
mavi (mint yeşili) fol olsa, tül stor perde beyaz olsa olur mu
hangi renk önerirsiniz
halı ve perde için

kızlar bn beyaz tul yaptırdım ama hıc memnun degılım cok dounuk oldu fonsuz halı mecbur fon yaptırıcam :/ halıda krem oldugu ıcın cok kotu durdu bnce fonsuz olmuyo :/

canm bence fon yapma bogar bende yatak odama englısh home dan perde bakıyorum fonlu ama benım kı bembeyaz. sen bence bı englısh home dakı tulllere bak cok guzel seyler var.ama fon alıcam illa ki dersen de açık renklerde al

Son düzenleme:
Arkadaşlar , yepyeni bir tarz;bir buluş...Zebra perdede country çiçekler...$belemir_perde_çiçekli_zebra.webp
Tanışın derim,daha birçok tarz içinhttp://www.belemirperde.com/zebra-perde/baskili-zebra-perde-modelleri-2013

Back
X