• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl para kazanabilirim;//

canım maddi açıdan zorluk mu yaşıyorsun yoksa hobimi paraya mı dönüştürmek istiyorum diyosun öncelikle buna karar ver.instagram kullanıyorsan eger orada kadınların nasıl para kazandıgını görebilirsin bir butik açıp yurtdısı urunlerın fotolarnı koyuo satabılırsın ya da bu ahsap boyama tarzında guzel yenılıkcı seyler yapıp satabılırsın de ama yıne de belli bir birikim şart tabı kı

ilkokul veya orta okul çocuklarına özel ders verebilirsin. evinde çocuk bakabilirsin. lavanta kesesi gibi nikah veya nişan şekeri veya nişan tepsisi yapıp internetten satabilirsin. toptancıdan ev dekorasyon veya giyim alıp internetten satabilirisn. örgü nakış dantel yeteneğin varsa kendin üretip internetten satabilirsin. evde mantı yapıp satabilirsin. bu saydıklarımın hepsini ben dönem dönem yapmıltım en iyi özel dersten kazandım.

Neden evde
dışarıda çalışmayı düşünmüyor musunuz?
ev için butik kurabiye pasta
yada kına özel gün için hediyelikler yapabilirsiniz magnet nikah şekeri gibi

dışarı çıkma yasağın yoksa hastanelere bakabilirsin, hasta danışmanlığı vs gibi. hobi tarzı dersen şuan çok moda el işi baharatlık tepsi dikiş vs.

Diyarbakirda yasiyorsaniz o sehrin ihtiyaci olan urunleri istanbuldan getirtim internetten satisa sunabilirsiniz.
Yada mesleginiz varsa calisin.
Yada devlet artik calisan kadina destek oluyor.bir dukkan acabilirsiniz.bi tanidigimin esi utu dukkani acti mesela.tum gerekli olanlari devlet karsiladi.
Ama cok iyi bilgim yok bu konuda.
Sizin ne yapmak istediginiz onemli olan.

ne mezunuydun canim?

Bir yerden başla. Sekreterlik ilanları bak.. Marketlere bak..
Ne tür bir şey aradığın da önemli tabi.

benim hatırladığım eşi "erkek" olan bir ortamda çalışmasını istemiyordu
kendi sırf kadınlardan oluşan bir ortamda olduğu halde...

Evin içinde de yapabileceğiniz şeyler mevcut.
Özellikle sosyal medyada yaygın olan kurabiye, sabun, nikah şekeri vs el becerisi ve uğraş gerektiren şeyler yapabilirsiniz.
Hem sipariş üzerinden çalışacağınız için boşa emek ve para harcamazsınız, hem de eğer ki ürünleriniz sevilirse oldukça iyi para kazanıp zamanınızı güzel şekilde geçirirsiniz.

tütü yap çok basit yapımı youtubeda videoları var hazır malzemeleride var birkaç tane örnek yap face koy sipariş alınır diye not düş sonraları geliştirirsin ve 20 tl falan malz. ben düşünüyorum ama bebekle zor biraz ...:(

bu ara herkes instagramda satış yapıyor.. her sayfada reklam görmekten sıkılsamda :) sende deneyebilirsin.. istanbuldan getirip instagram üzerinden satabilirsin.. takı toka çanta iyi gidiyor şu ara

Canım sana özelden yazmaya çalıştım ama olmadı nedense, internet üzerinden bir siteyi işletiyoruz istersen bize dahil olabilirsin

Back
X