İstanbul'da isen sana bir numara verebilirim.
Organizasyonlara,iş pikniklerine,fuarlara,festivallere,ofis işlerine günlük eleman bulan bir firmanın WhatsApp grubu.
Gruba işi atıyorlar , uygunsan gidiyorsun genelde günlük,bazen haftalık işler
en az 80 lira oluyor gunlugu, çok daha arttığı da oluyor. Ben de işşiz zamanlarımda onlarla çalışa çalışa epey para kazanmıştım,sana da yardımcı olmak isterim.
Eğer İstanbul'da değilsen her şehirde event-organizasyon ajansı isimli firmalar var artık .Mutlaka onlara başvur. Hatta arkadaş cevren genişledikçe sen arkadaşlarını yönlendir,komisyon al :)
Onun disinda mimar öğrencisiysen, güzel programlar biliyorsundur diye düşünüyorum. Kinalara,dogumgunlerine, bebek organizasyonlarına şablon yapılabilirsiniz belki kişiye özel . Benim bir arkadaşım grafikerdi,bu şekilde freelence para kazandığı bir dönem olmuştu. Özellikle evleneneceklerden ve yeni annelerden :)
En olmadı yazın lcvye gir,iki asgari ücret akmasa da damlar
Ekleme: yabancı bir yakin arkadaşım educall sitesinden Türklere online İngilizce dersi veriyor . Dilin gercekten iyiyse sen de başvur. Bir mülakata çağırıyorlar , geçersen basliyorsun. Online üstelik, dünyanın her yerinden verebilirsin^^
Bu arkadasim aynı zamanda turk öğrencilerin tezlerini ödevlerini İngilizceye çeviriyor, sayfa başına aliyor. Bu iki isten kendini döndürecek kadar para kazanabiliyor . Bunları da arastirabilirsin