How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nasıl oluyor bir türlü çözemedim?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
Arkadaşlar merhaba

Ben bu işi hala çözemedim...

4 haziranda adet oldum 9 haziranda bitti.
14 haziranda (pepap programına göre doğurganlık dönemim yüksek) eşimle beraber olduk.
Tahmini olarak 2 temmuzda adet olmam gerekiyor. Şimdi ben temmuzda adet olcak mıyım? Of kafam çok karıştı hamileysem ne zaman belli olur

Aydınlatırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba

14 haziranda (pepap programına göre doğurganlık dönemim yüksek) eşimle beraber olduk.
Tahmini olarak 2 temmuzda adet olmam gerekiyor. Şimdi ben temmuzda adet olcak mıyım? Of kafam çok karıştı hamileysem ne zaman belli olur

Canım tam olarak ne cevap vermemizi bekliyorsun anlamadım 2 temmuzu bekleyeceksin bunu öğrenmek için. Ama duramam diyorsan kan testi ver

Arkadaşlar merhaba

Canım tarihlerin hatalı olabilir mi? doğurganlık gününden 18 gün sonra adet oluyomuşsun gibi hesaplamış program. 28-29 günde bir adet görüyorsan doğurgan olduğun dönem 13-19 arası ve yumurtlama günün 18 olmuyor mu? 14 haziran ihtimalin yüksek olmadığı bir gün olması lazım.

Canım tarihlerin hatalı olabilir mi? doğurganlık gününden 18 gün sonra adet oluyomuşsun gibi hesaplamış program. 28-29 günde bir adet görüyorsan doğurgan olduğun dönem 13-19 arası ve yumurtlama günün 18 olmuyor mu? 14 haziran ihtimalin yüksek olmadığı bir gün olması lazım.

Programda öyle çıktı ihtimal yok mu peki?

banada yanlış geldi. bnde pepaap kullanıyorum ama sanırım döngü süreni yanlış grdn programa bilemedim. bn 31 mayısta adet oldum 4 haziranda bitti. 14 haziranı yumurtlama günüm olarak gösterdi. gelecek adet tarihimde 28 haziran sizin hesapta bi karışıklık var konu sahibesi :)

banada yanlış geldi. bnde pepaap kullanıyorum ama sanırım döngü süreni yanlış grdn programa bilemedim. bn 31 mayısta adet oldum 4 haziranda bitti. 14 haziranı yumurtlama günüm olarak gösterdi. gelecek adet tarihimde 28 haziran sizin hesapta bi karışıklık var konu sahibesi :)
Hay allah yaaaa bu işleri bi türlü beceremiyorum :(

o hiç belli olmaz :) benim arkadaşım iki çocuğuna da öyle hamile kaldı.. umudu kaybetmeden istemeye devam :)
( bende iki yıldır tutturamadım o da ayrı bi olay tabi :) )

Allah isteyen herkese nasip etsin canım :) ben daha hiç doktora falan gitmedim adet düzensizliği falan yoksa olur diyolar ama bilemedim tabi aslında konuyla ilgili hiç bişey bilmiyorum yavaş yavaş öğrenicem sanırım eşimi ükna edebilirsem artık adam gibi çalışmalara başlamak lazım sıkıntı varsada tedavimizi oluruz

Back