saçlarrmı koyultmak istiyorum çok açık oldu alışamadım arkadaşlarım falan beğenmedi çok olgun göründüm koyu cila atırmak istiyorum de zaten çok kolay bir yöntem bir sıkıntı çımarmaz heralde komle saçına boya gibi bir şey sürüyü 15 dak.sonra yıkıyor bu kadar
gördüğüm kadarıya önceki saçınla bayağı bir fark var arasında bu çok açık olmuş ya senmi istedin acaba bu kadar açık :sinifsinif:bu arada ardahandaymışsınız bende erzurumdayımopuyorumnanaktan
koyulaşırmı baya... daha kötü olmaz değil mi mafoldumben
Yine röfle olacak merak etme, tonu biraz koyulaşacak..
Bazen ben de cila ile tonuyla oynatıyorum kuaförüme..Onlar bilir.
Onemli olan senin bu sacla kendini nasil hissettigin.Eger sende kararsiz kaldinsa bende biraz koyulastirmani oneririm.Cok acik sari tonlarinin biraz olgun gosterdigini dusunuyorum.
ben hiç bu kadar açık yaptırmadım işde kuaför dedi işde sende bilirsin zamanla oturur şimdi böle garipsersin ama zamanla iyi olur falan demişti................. mafoldumben
Canim hic uzulme nolur kotu degil makyajla kullansan daha hos durur eminim.
Benimde basima gelmedi degil hani.Yanliz benimkini cila ile degil de uzerine kahve tonlarinda (rengin adini bilmiyorum)yeniden boyayarak istedigim tonu tutturmuslardi.
Insallah gonlune gore olur,nisanlin begendi mi peki?
evet soluk göstermiş ama makyajsızsın sanırım o resımde sarı malesef makyaj ısteyen bir renk
kırılma ama gitmemiş canım ya eski saçın daha hoşmuş eyvahedigeldismile
canım çok güzel bir renk ama gerçekten seni çok olgun göstermiş.biraz koyulaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?