Nasil olmali ve nasil bir hist

Ay sakin ol güzellik kimseye baskı felan uygulamadım sana baskı gibi gelen senin nefsin senin vicdanın . Ben bunca cehaletin içinde yaşarken kimim ki cennetlik olayım. Helak olacağımız günü bekliyorum
Ay nefsime sahip çıktığın için teşekkür ederim bunun ödülünü bekliyorsundur tabi şimdi sen.. Cehaletin ta kendisisin sen kendini teselli etmeye devam et.

Cehaletin ta kendisiyim evet yeteri kadar sahip çıkıp koruyamiyorum dinimi. Kendimi teselli ettiğim tek kısım da cehennemin varoluşu
Ay nefsime sahip çıktığın için teşekkür ederim bunun ödülünü bekliyorsundur tabi şimdi sen.. Cehaletin ta kendisisin sen kendini teselli etmeye devam et.

Kime yazık olduğunu öbür dünyada göreceğiz. Rabbimden tek isteğim sizi bana izletmesi
Hee eline çekirdek de verirler rahat rahat otur izle diye. Sinema mı orası? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz onuda anlamış değilim. Allah'ın kimi affedip kime ceza cektirecegine sen mi karar veriyorsun?

Dini konu derken hanımefendi bahsi geçen kadın diyor ki evlenmeden olmaz mı belli ki onun görüşüne göre olabilir benim görüşüme göre neden olmaz onu açıkladım. İngilizcem kötüdür kabul 😅 İslami işime geldiği gibi kullanmam peygamber efendimize yasaklandı dini yaymak elhamdülillah yaydı durduramadı kimse. Şimdi de sorulara dinen cevap vermek de İslami kullanmak olmuş hepsi üste çıkmak için kullanılan bahane. Şimdi kim zina yaptı diye işkence yapılıyor ki kul hakkına girilsin. Ayrıca rabbimin emir ve yasaklarına uymayan insanı cezalandırmak ha bu dünyada olmuş ha öbür dünyada hepimiz yaptıklarımızın bedelini ödeyeceğiz. Herkesin günahı kendine diye diye İslam'ı korumayı unutur olduk. Yazık bize
İslamın yada herhangi bir dinin korunmaya ihtiyacı yoktur inanmak isteyen inanır inanmayan gereklerine uymayan da inanmaz yada öteki tarafta cezasını çeker siz ve sizin düşünceniz de olanlar dini koruyacağım gibi saçma bir düşünce yüzünden o tertemiz sevgi merhamet dolu dini öyle bir gösteriyorsunuz ki insanlar dinden soguyor İslam tevazu, güzellik, merhamet, hayvan insan sevgisi olan bir dindir ama sizin söyledikleriniz ve dikte ettikleriniz sanki İslam diktatör bir yapıda kurala uymayana ölüm der gibi anlatıyorsunuz. Bırakın herkes kendi dogru yanlışı günahı sevabı ile yaşasın siz kendi hayatınızı, dininizi hakkı ile yaşamaya çalışın kalan kimse sizi ilgilendirmez inanmayana baskı yapmak yanlıştır dinimizde böyle bişey yok sadece teblig etmek sünnettir ama bunu yaparken karşındakini rencide etmeden yapmak da önemlidir peygamber efendimiz ve dinimizi daha iyi anlamanız dileğiyle iyi akşamlar

Kime yazık olduğunu öbür dünyada göreceğiz. Rabbimden tek isteğim sizi bana izletmesi
Ya kendiniz yada başkası hakkında ne kadar eminsiniz ne biliyorsun bacım senin yada başkasının yanıp yada affedilmeyecegini herşeye karıştıgınız yetmedi bide Allah İn işine karışır oldunuz gerçekten inanmak iman etmek sizin yaptığınız şey değil nefret ediyorum böyle zihniyetlerin İslam gibi mükemmel bir dinin arkasına saklanmasına o dini böyle yanlış aktarmasına insanları uzaklaştırmasına Bi gidin bitin artık yettiniz cahil cahil sözler

Ne alaka öyle mi! Ben demiyorum bunu güzelim bak rabbim ne diyor
Nur Suresi, 2. ayet; " Zina yapan kadın ve zina yapan erkeklerin her birine yüz'er sopa vurun; Allah'a ve ahiret gününe iman ediyor iseniz, Allah'ın hükümlerini uygularken zina yapanlara acıma duymayın. Müminler arasından bir gurup da zina yapanlara uygulanan cezaya şahitlik etsin." Tabi bu benim dinim benim inancım benim görüşüm . Müslümanlığımın inandığım islamımın şeriati bu. You ander stent me ?
Sknsidjodndkeokendjeijr

You ander stent me derken? Kafam iyi biraz, gerçekle ironiyi ayırt edemiyor olabilirim, lütfen dalga geçiyordum deyin...

E sen yapmışsın ya, geçen gün ballandıra ballandıra anlatıyordun. Bilmiyor musun nasıl olduğunu?
🤣🤣🤣 emin olmaya çalışıyor doğrumu yaptım yanlışmı yaptım diye heralde

Dini konu derken hanımefendi bahsi geçen kadın diyor ki evlenmeden olmaz mı belli ki onun görüşüne göre olabilir benim görüşüme göre neden olmaz onu açıkladım. İngilizcem kötüdür kabul 😅 İslami işime geldiği gibi kullanmam peygamber efendimize yasaklandı dini yaymak elhamdülillah yaydı durduramadı kimse. Şimdi de sorulara dinen cevap vermek de İslami kullanmak olmuş hepsi üste çıkmak için kullanılan bahane. Şimdi kim zina yaptı diye işkence yapılıyor ki kul hakkına girilsin. Ayrıca rabbimin emir ve yasaklarına uymayan insanı cezalandırmak ha bu dünyada olmuş ha öbür dünyada hepimiz yaptıklarımızın bedelini ödeyeceğiz. Herkesin günahı kendine diye diye İslam'ı korumayı unutur olduk. Yazık bize
Yaaa Allah aşkına hangi hakla siz bu dünyada insanı cezalandiriyorsunuz Allah ile kulun arasına giriyorsunuz önce kendinize gelin İslami bilseydiniz emin olun şu sözleri sarf etmezsiniz saçma sapan düşüncelerinizin adı ne zaman İslam oldu birtek sizsiniz zaten Müslüman olan muslumanligi yaşayan

X