Nasil olacak ?

Bende toparlanirim diye gitmedim ama cok gelisme olmadi . Simdide igne verdi. Bende duzeldikten sonra spora baslayacagim. Yoksa boyle daha zor . Spor yaptikca agrilarda azalma olur mu peki ?
Oldu canım ağrım azalmadı aksine geçti spor gibisi yok. Bel ağrıların, kifozun, lordozun şifası sporda gerçekten.

Sizin fitik seviyeniz ne kadar ? Birde bebeginizi kucaginiza alirken filan zorlanuyor musunuz ?
Canm doktir evraklarimda yaziyo ama seviye nedir bilmiyorum inan.zaten dogumdan sonra ilk 1 ay kucagima alamadm hep baskasi verdi kucagima otururken eger annem yanimda olmasaydi asla bakamazdm cocuga o benle kaldi hatta ayni odada yattik.sonra sonra yavas yavas azaldi agrilar suan hala var ama eskisi gbi degil.bende ikinci gebelikte neyaparim diye kara kara dusunuom bildigin yataga baglanmistm cok zor gunlerdi

Agrınız oldukça yatak döşek olup agrınız geçince normal hayatınıza devam etmeyin.
Omurga çevresindeki kaslarınızı kuvvetlendirirseniz fıtık ile ilgili agrı probleminiz kalmaz.
Hayat boyu spor yapmalısınız rahatsızlık hissetmek istemiyorsanız.
Yüzme yada işinde iyi olan birimden reformer pilates tavsiye ederim. Hatta pilates hocanız fizyoterapist olurda daha da iyi olur.
Yüzmeye sürekli devam etmek durumundasınız.
Pilatese 6 ay kadar gittikten sonra, kendiniz evde de devam edebilirsiniz.
Ama boşvermeyin.
Hayat kalitenizi önemsiyorsanız..

Evet simdi daha iyi anladim. Bu agrilardan sonra spora baslayacagim. Spor yapinca artik boyle agrilar olmuyor mu benim anlayamadigim kisim bu aslinda :/ . Birde dediniz ya fizyoterapistinz pilates hocaniz olsun diye. Boyle bir kisiyi nasi bulabilirim acaba

Allah sifa versin canim. Cok zor agrili donemleri . Insallah seninde hafifler agrilarin

Evet dediginizde dogru. O kisim gelmedi aklima ben kendim icin uzulmustum hep :) tesekkurler
Canım benim sen bı rahatsızlığını atlat güzel şeyler düşün çok geçmiş olsun bu arada kendi kendine kötü fikirlerden kaçın her tedavide stres kötü boşu boşuna vücudunu kasicaksin

Ben de fizyoterapistim. Kendi söküğümü ancak dikiyorum :)
Üstelik omurgamda ameliyat düzeyinde kayma da var. Agrı şikayetim kilo alırsam artıyor, onun dışında konforlu bir hayat sürüyorum agrı açısından. Ama gebelikte bile devam ettim...
reformer pilates dersi verenlerle gidip görüşün.
Çok da çaktırmadan sorun... 2 günlük kurs alanlarda oluyor, deneyimli olup düzgün eğitim alanlarda.
duzgun eğitimini alan fizyoterapist olmasa da mutlaka deneyimli olsun. En az 4-5 yıl..
Büyükşehirdeyseniz daha kolay bulursunuz.
İnternetten bir araştırma yapın..
Bir de yüzme tavsiye ettim ama düzgün yüzüyorsanız yada sırt üstü yüzüyorsanız olabilir.
Eğer kafanızı suya sokmadan boynunuzu yukarıda tutarak yüzmeye çalışıyorsanız bu sefer de boyun probleminiz başlar...

Üzülme eğer gerçekten sevdiğin biriyle evlenirsen yardımcı olur sana. Benimde bel düzleşmem var kremleri eşim sürüyor işten gelip masaj yapıyordu. Hamile kalmadan önce doktoruna danışır bir tedavi kararlaştırırsın ani hareketlerden kaçın kendini koru biraz. Çok ağır işler yapma yavaş hareket et.

Ay cok tesekkur edérim bana cok yardimci oldunuz :) arastiracagim. Ismen nasil gecer bilememistim o yuzden bilgi almak istedim. Cok saolun :))

Canım benim sen bı rahatsızlığını atlat güzel şeyler düşün çok geçmiş olsun bu arada kendi kendine kötü fikirlerden kaçın her tedavide stres kötü boşu boşuna vücudunu kasicaksin

Cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin zaten bu durumumda stressten oldu ya. Insallah artik toparlanirim

Cok tesekkur ederim. Cok dogru insallah o ozel insanla tanisirim bende . Aslinda cdikkat ediyorum iste hemen tetikliyor biseyler

Kuzenimde de vardı bel fıtığı ilk çocuktan sonra sendelemeye başladı tek bacağı ama yaşım geçiyor diye hemen ikinciye hamile kaldı şuan daha iyi zamanla atak gibi ağrı oluyor ama geçiyor sonra hayat kalitesinde de bir değişiklik olmadı

Oyle mi cok tesekkurler . Bende de o agrilardan var bakalim hayirlisi olsum

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Mevcut hastalığınıza bir de kafanıza bu sorunları takıp niye dert ekliyorsunuz? Tüm hastalıkların iyileşmesinde moral çok önemli.
Siz kendi kendinize yersiz ve zamansız düşüncelerle moralinizi bozuyorsunuz.
Evli misiniz anlamadım ama eşinizin nasıl davranacağını, hamile olunca durumunuzun
ne olacağını vakti geldiğinde düşünürsünüz.
Doktorunuz zaten hamilelikte ne yapılması gerektiğini söyler size.
Web'de ağrılı hastalıklar için kök hücre tedavisi uygulayan Dr. Aşkın Nasırcı ismini bir araştırın isterseniz.
Benim eşimin omzunda ödem ve yırtık var biz de bu vesile ile ulaştık ismine ama henüz muayene olmadı eşim, kararsızız...

Evet dogru soyluyorsunuz. Iste bende gereksiz stress yaptim niyeyse. Belkide uzun sureli yatmaktan olabilir. Hayir evli degilim. Sadece simdi boyleysem ilerde... diye dusunmusrum. Sizlerede acil sifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…