• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil olacak ?

Merhaba kızlar..... boşuna ameliyat olmayın çünkü tekrarlıyor çevremde çok gördüm bunu vee ben ameliyat olmadan bel fıtığından kurtuldum sayılırrrr :))) % 80 iyileştim hemen gidip aktardan saf magnezyum yağı ve köpekbalığı kıkırdağı kremi alıyorsunuz ikisi en fazla 100 tl tutar bilemedin 120 tl herneyse alın bunları bi tanesini sabah ve öğlen sürün 3-4 dk masajla yedirin diğerini de akşam ve gece sürün yine 3-4 dk masajla iyice yedirin( magnezyum yağı az sürün yoksa yakıyooo) ben ilk zamanlar ikisini düzenli kullandım daha 2.günden büyük etkisi oldu normalde yolda bile yürüyemezdim kalçam da batma oluyırdu hatta işi bırakmak zorunda kalmıştım psikolojim bozulmuştu ama şimdi haftada sadece bir kere magnezyum yağı kullanıyorum o bile ağrıyı kesiyo mutlaka deneyin kime önerdiysem etkisi büyük oldu :)

benımde sırtımda 3 adet fıtıgım var. . Fizik tedavi oluyorum her yıl .
Eş açısından problem olcagını sanmam. Benım eşim sağolsun çok yardımcı olur. Geçen birlikte uzanırken ben kalkayım dedım ve en az yarım saat nefesım kesıldı . Ağladım eşim sakınleştirmeye çalıştı .

Evet derken. İyi günde kötü günde diyoruz uunutma.
Merhaba çok eski msjınız ama beliniz ne durumda benim de belimden bacağıma vuran ağrı var nefesim kesiliyor ölücem herhalde

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba çok eski msjınız ama beliniz ne durumda benim de belimden bacağıma vuran ağrı var nefesim kesiliyor ölücem herhalde
Merhaba gayet iyiyim . En son 2 yıl önce Fizik tedavi gördüm üstüne hamileleik geçirdim o halde bile çok zorlanmadım . Ama şimdi şimdi kızımı taşımaktan ağrımaya başladı . Yakında gidp tekrar baktırıcam:.
sizindehastaneye gidip kontrol olmanızı tavsiye edebilriim . Çok geçmiş olsun

Ama bel fıtığı tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil ki, ömrünüzün geri kalanını buna göre kafanızda şekillendiriyorsunuz. Tedavinizi olunca geçecek şu durumlar.

Back