• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl kurtulucam :((

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
424
95
318
Kızlar siyah saçlarımı boyadım ama turuncu bakırımsı bi renk oldu... Ben küllü kumral, kestane, açık kahve... bu renklerden birini tutturmak istiyorum. saçlarımın rengi baya açıldı. Ama öyle kötü oldu ki, aynaya bakamıyom :43:
Tecrübeli arkadaşlarım hangi marka boya ve hangi renk ile boyarsam bu iğrenç saç rengi düzelir ? Ne yapmalıyım, lütfen bayramdan önce halletmeliyim :43:

Talihsizliğim peşimi hiç bırakmıyo :59:

Bi sonraki mesajımda fotoğraf paylaştım...

Son düzenleme:
Saçlarında siyah boya mı vardı yoksa kendi rengi mi siyah?
Ve hangi renge boyadın bunları söylememişsin

cnm saçlarının resmini eklersen daha iyi anlar sağlıklı yorum yaparız böyle ne kadar anlatsan anlaşılmaz cnm :49:

saçlarında boya siyah boya varsa onu akıtmadan başka renge boyaman sonuç vermez.ayrıca akıtmanın maliyetide var yani eğer çalışmıyorsan 250tl kadar.eğer doğal saç rengin siyahsa oksijenli suyla yada açıcıyla açtırman lazım sonra üstüne istediğin boyayı vurman lazım:)

Canlarım saçlarımın fotoğrafını koyacaktım ama telefondan çekince çok farklı çıkıyo... Saçlarım siyah boya değildi yarısı kumrala boya idi dipler ise orjinal saçım siyahtı... ama 1 sene geçmişti hiç bi fark yoktu dipler ile uclar arasında...

Koleston perfect 12.1 ile 2 kutu %9 luk oksidan karıştırıp boyadım. Ben açık kahve olur demiştim saç rengim açılsın daha sonra boyarım demiştim. Ama resmen turuncumsu oldu, kullanbilecek bi renk değil. Kaşlarımda siyah :((

Netten bulduğum bi arkadaşımın fotosunu ekliyorum , başka şansım yok..ondan da çok çok özür diliyorum :(((
İşte saçlarım böyle oldu;

http://b1108.hizliresim.com/11/8/28/9279.jpg

Saç diplerim daha açık renk oldu.. uclara doğru daha koyu.. Dipler ile uclar arasında çok bi rak olmadı ... 1 ton fark oldu diyebilirim..

Şimdi ne yapmalıyım , lütfen yardım edin bana :((

Lütfen yardımcı olun lütfennnn :(( Eklediğim fotoğraftan azıcık daha turuncumsu oldu işte... siz karar verin siz anlıyosunuz.. ben bilemiyorum ne renk nasıl olur.. üstelik saçlarım kazık gibi oldu daha dün boyadım. bi daha boyucam saçlarım mahvolucak ama mecburum offff :43::43:

Sizleri bekliyorum, çok acil gidip boya almam gerek :(( Kumral, küllü kumral, kestane, karamek,, açık kahve, ... böyle doğal renkler.. hazal kayanın adını feriha koydum dizisindeki saç rengi mesela,

Lütfen yardım :S:S

karamel olmaz cnm zaten turunculuk yoğun saçında bence yarım tüp küllü kumral bir buçuk tüp açık kahve karıştır cnm sanki güzel olucak gibi geliyor ama bekle hemen boyama başka yorumlarada bakarsın ondan sonra boyarsın hem saçın 2 gün dinlensin bol bol beyaz sabunla yıka saçlarını sonra şampuanla saç kremi boya iyice aksın saçından cnm :49:

karamel olmaz cnm zaten turunculuk yoğun saçında bence yarım tüp küllü kumral bir buçuk tüp açık kahve karıştır cnm sanki güzel olucak gibi geliyor ama bekle hemen boyama başka yorumlarada bakarsın ondan sonra boyarsın hem saçın 2 gün dinlensin bol bol beyaz sabunla yıka saçlarını sonra şampuanla saç kremi boya iyice aksın saçından cnm :49:

Çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için...Karamel olmasa da olur zaten. Asıl istediğim renk küllü kumral, kumral tonlar çünkü. Peki madem bugün değil yarın boyarım o zaman ... dün 4-5 kere şampuanladım zaten boyadan sonra.. bugün de iyice beyaz sabunla yıkarım.

Peki canım hangi marka kumral ve kahve alayım ? İnşallah olur canımcım yaa sağol :((

cnm palette saçı biraz sertleştirsede renkleri çok güzel tutuyor palette deluxe al yada garnıer hangisini istersen açık kahve yerine istersen altın parıltılı toffee alabilirsin çok güzel bir renk içine biraz küllü kumralda güzel olur sonucu yaz cnm boyarsan inş istediğin gibi olur ama ilk boyamada mucize bekleme alttan biraz bakır parlamalar olur ancak 2. boyamana tam rengini alır saçın :49:

Son düzenleme:
7.1 küllü kumrala boyayabilirsin

71.jpg

Ya da 6.1 koyu küllü kumral

61.jpg

6.1 daha garanti gibi ama 7.1 de en az 2 boyamadan sonra tam oturur ...

Arkadaşlar çoook teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Küllü kumral boya diyen arkadaşlarım peki tahmince nasıl bi renk tutar ?

direk fındık kabuğu diyorum
tecrübe ile sabiittir

Hangi marka canım ? Bi de ne renk oldu saçların fındık kabuğu ile ?

Yine kullanamayacağım bi renk olursa mahvolurum 3.kez saçlarımı boyayamam. Çünkü bu boyamam iile bi gün geçmiş olacak. Yarın arefe inş. iyi bi renk olur...

Yarın boyamam gerekiyo, başka fikri olan arkadaşlarım var mı ?

Bi de 1 gün ara ile saç boyandığı için boya tutmaz deniliyo... Ama bu renkle duramam ki hele ki bayram günü :53:

Görsel olarak da yardımcı olun lütfen :S Benim durumumda olup da kurutulan arkadaşlar, nerdesinizzz ? :59:

cnm bende bir hata yapıp papatyaya boyamıştım hiç beğenmemiştim sonra 2 gün bekledim hemen açık karamele boyamıştım ama 2 gün sabah akşam yıkadım sabunla iyice akıtmıştım boyayı hemen tuttu boya bişey olmaz sen renge karar verdikten sonra boya cnm sonra bol bol bakım yaparsın saçına maskeyle toparlanır :49:

Back