Nasıl kullanmalıyım

Kek pasta börek vs için alt üst fan işareti olan düğmeyi kullanmanız gerekiyor en baştaki buz çözme zaten ortadaki de ısıtma sadece fan çalışır
İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program var :KK43:

Ust ısıtmalıda bısey pısırmeyı denesen mı acaba , markası neydı buarada mağazası olan bısey mı?
Turbo ve buz çözme zaten ne ıse yarar hıc anlamam
Yok canım ya hiç birşey pişirmedim daha dün bağlandı fırını cözemedimki neden bu kadar özelliği diye

Ferre 4002 bef

Ferre 4002 bef lm t black ankastre fırın canim
Halikaten 4 fonksiyonlu diye satılıyor

IMG_2933.webp

Ama yalan sadece 3 program ve alt üst isıtıcısi yok nasıl kullanılan ben bunu hiç bilmiyorum.

İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program var
Teknık servısı arayıp sorun bence canım , mıkrodalgayı hatırlattı bana fırının .

İntenet sitesinden kendi firmasının yayınladığı yeri buldum zaten tek tepsili galiba? Onlar bile yazmamış kullanım kılavuzunu da koymamışlar
Sadece üst ısıtmalı nasıl olur ya
Altı nasıl pişecek
Üst modelle değişimi teklif et önce. Kabul etmezlerse de Bence hiç kullanmadan sat
Üstüne para koy yenisini al

Gerçi belki de iyidir
Niye satılıyo böyle bişey acaba

İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program var :KK43:

Ben en sondakini alt üst fanlı diye gördüm resimde ondan öyle dedim sadece üstse tabiki çok saçma kullanamazsınız bile

Kek falan pişiremezsiniz bunda düzgünce. Değiştirin bence. Börek falan yapsanız altı pişmeyecek mi? İlk defa gördüm bu kadar az programlı fırın. Buz çözme özelliği yerine alt-üst ızgara seçeneği koysalarmış daha akıllıca olurmuş.

Hepinize cevaplariniz için çok teşekkür ediyorum kızlar. Aradım mağazayı kutusu açıldığı için iadeyide değişimde kabul etmiyorlar. Bende bugün kek ve milfoy boreģi pişirip denedim turbo fanda kekim kabardı pişti böreğimde öyle altı çok kızarmasada pişti daha yemek pişirmeyi denemedim umarım onda da başarılı olur

Eklentiler

• 20190102_205249.webp
    20190102_205249.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 64
Ben keki sadece fan da pişiririm daha güzel kabarıyor bence. Ama alt üst olmaması garip geldi bana da

Ben keki sadece fan da pişiririm daha güzel kabarıyor bence. Ama alt üst olmaması garip geldi bana da
Evet ya benim önce kullandığım midi fırında bile vardı alt üst ısıtıcı. inşallah bu turbo fan yemegide güzel pişirir

Evet ya benim önce kullandığım midi fırında bile vardı alt üst ısıtıcı. inşallah bu turbo fan yemegide güzel pişirir
Aynı modeli kullanıyorum bir buçuk yıldır ,her şeyi turbo ayarda pişirdim. Hiçbir sorun da yasamadim. Yemek yaparken suyunu kontrol edin, hızlı buharlaşma olabiliyor ama lezzet konusunda hiç sıkıntı yok. İyi günlerde kullanın...

Benim firinde milyon tane özellik var, bugune kadar sadece turbo fanli ayarda kullandim, yemekten keke her seyi ayni ayarda isiyi degistirerek kullaniyorum.
Belki tek alt ozelligi ise yarayabilirdi ama olmazsa olmaz da degil bence.

Aynı modeli kullanıyorum bir buçuk yıldır ,her şeyi turbo ayarda pişirdim. Hiçbir sorun da yasamadim. Yemek yaparken suyunu kontrol edin, hızlı buharlaşma olabiliyor ama lezzet konusunda hiç sıkıntı yok. İyi günlerde kullanın...
Ya mesajınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. boşuna üzülmüşüm desenize sizindemi aynı alt ısıtıcınız yok yemeklerinizin altı pişiyormu peki ćok soru sordum ama yufka böreği yaptinızmi hiç onda da bi sorun yoksa yeterlidir bence :hamarat:

Benim firinde milyon tane özellik var, bugune kadar sadece turbo fanli ayarda kullandim, yemekten keke her seyi ayni ayarda isiyi degistirerek kullaniyorum.
Belki tek alt ozelligi ise yarayabilirdi ama olmazsa olmaz da degil bence.
Canım sende sadece turbo fan olan özelliğinimi kullanıyorsun yoksa alt üst ısıtıciyla beraber olan fanı kullanıyorsun merak ettim

Ya mesajınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. boşuna üzülmüşüm desenize sizindemi aynı alt ısıtıcınız yok yemeklerinizin altı pişiyormu peki ćok soru sordum ama yufka böreği yaptinızmi hiç onda da bi sorun yoksa yeterlidir bence :hamarat:
Birebir aynı model benimki fan isiyi her yere eşit dağıtıyor, sorun olmuyor hic. Yufkayla börek yaptım tabii onda da sorun olmadi. Genelde kol böreği şeklinde yaparım ve kendi tepsisini kullanırım. Kimi tepsiler tabanı kalınsa istedigin sonucu vermeyebilir.

Canım sende sadece turbo fan olan özelliğinimi kullanıyorsun yoksa alt üst ısıtıciyla beraber olan fanı kullanıyorsun merak ettim

Benimkinin Turbo fan ayarinda alt ust yaniyor zaten, ayrica tek alt fan, tek ust fan, fansiz alt, fansiz ust gibi secenekleri var ama hic ihtiyacim olmadi.

Back
X