Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program varKek pasta börek vs için alt üst fan işareti olan düğmeyi kullanmanız gerekiyor en baştaki buz çözme zaten ortadaki de ısıtma sadece fan çalışır
Yok canım ya hiç birşey pişirmedim daha dün bağlandı fırını cözemedimki neden bu kadar özelliği diyeUst ısıtmalıda bısey pısırmeyı denesen mı acaba , markası neydı buarada mağazası olan bısey mı?
Turbo ve buz çözme zaten ne ıse yarar hıc anlamam
Halikaten 4 fonksiyonlu diye satılıyorFerre 4002 bef
Ferre 4002 bef lm t black ankastre fırın canim
Teknık servısı arayıp sorun bence canım , mıkrodalgayı hatırlattı bana fırının .İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program var
Ama yalan sadece 3 program ve alt üst isıtıcısi yok nasıl kullanılan ben bunu hiç bilmiyorum.
İşte sorunda orda alt üst işaretli fan yok. sadece üst ısıtıcılı fan var birde sadece turbo fan işareti alan bi program var![]()
Evet ya benim önce kullandığım midi fırında bile vardı alt üst ısıtıcı. inşallah bu turbo fan yemegide güzel pişirirBen keki sadece fan da pişiririm daha güzel kabarıyor bence. Ama alt üst olmaması garip geldi bana da
Aynı modeli kullanıyorum bir buçuk yıldır ,her şeyi turbo ayarda pişirdim. Hiçbir sorun da yasamadim. Yemek yaparken suyunu kontrol edin, hızlı buharlaşma olabiliyor ama lezzet konusunda hiç sıkıntı yok. İyi günlerde kullanın...Evet ya benim önce kullandığım midi fırında bile vardı alt üst ısıtıcı. inşallah bu turbo fan yemegide güzel pişirir
Ya mesajınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. boşuna üzülmüşüm desenize sizindemi aynı alt ısıtıcınız yok yemeklerinizin altı pişiyormu peki ćok soru sordum ama yufka böreği yaptinızmi hiç onda da bi sorun yoksa yeterlidir benceAynı modeli kullanıyorum bir buçuk yıldır ,her şeyi turbo ayarda pişirdim. Hiçbir sorun da yasamadim. Yemek yaparken suyunu kontrol edin, hızlı buharlaşma olabiliyor ama lezzet konusunda hiç sıkıntı yok. İyi günlerde kullanın...
Canım sende sadece turbo fan olan özelliğinimi kullanıyorsun yoksa alt üst ısıtıciyla beraber olan fanı kullanıyorsun merak ettimBenim firinde milyon tane özellik var, bugune kadar sadece turbo fanli ayarda kullandim, yemekten keke her seyi ayni ayarda isiyi degistirerek kullaniyorum.
Belki tek alt ozelligi ise yarayabilirdi ama olmazsa olmaz da degil bence.
Birebir aynı model benimki fan isiyi her yere eşit dağıtıyor, sorun olmuyor hic. Yufkayla börek yaptım tabii onda da sorun olmadi. Genelde kol böreği şeklinde yaparım ve kendi tepsisini kullanırım. Kimi tepsiler tabanı kalınsa istedigin sonucu vermeyebilir.Ya mesajınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. boşuna üzülmüşüm desenize sizindemi aynı alt ısıtıcınız yok yemeklerinizin altı pişiyormu peki ćok soru sordum ama yufka böreği yaptinızmi hiç onda da bi sorun yoksa yeterlidir bence![]()
Canım sende sadece turbo fan olan özelliğinimi kullanıyorsun yoksa alt üst ısıtıciyla beraber olan fanı kullanıyorsun merak ettim