Nasıl kullanmalıyım

Kardenms

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
1.831
218
323
31
Günaydın kk'nin güzel hatunları. Ne olur bilgisi olan paylaşsin.
Eşimin babannesi bize ev görme hediyesi olarak ankastre fırın almak istemişti, bende tamam ama gider beraber alırız demiştim.
Eşimle beraber gidip almışlar evdeki ocağının markasından olsun diye aynı markayı almışlar.ama 3 programlı bir biz çözme özelliği,turbo fan,ve üst ısıtmalı turbo dan bu benim işimi görürmü.
Satıcı 4 program diye satmış bunlara dün servis gelip kurunca öğrendik 3 program oldugunu canım çok sıkkın

Eklentiler

• 20190102_084217.webp
    20190102_084217.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 498
E 3 program yeter demişsiniz 3 program değil mi bu?
Keşke size sorsalarmış
Kurdurmadıysanız beğendiniz ile değiştirin madem

E 3 program yeter demişsiniz 3 program değil mi bu?
Keşke size sorsalarmış
Kurdurmadıysanız beğendiniz ile değiştirin madem
Ben 3 program yeter demedimki gider beraber benim beğendiğimi alırız dedim. ama bana sormadan gidip almışlar. ben bu özellikler yeterli mi bilmiyorum. O yüzden kafam karışık eşime dedim iade edelim diye babannesi kırilirmış. fırın kuruldu ama hiç kullanmadım iade olurmuki

Ben 3 program yeter demedimki gider beraber benim beğendiğimi alırız dedim. ama bana sormadan gidip almışlar. ben bu özellikler yeterli mi bilmiyorum. O yüzden kafam karışık eşime dedim iade edelim diye babannesi kırilirmış. fırın kuruldu ama hiç kullanmadım iade olurmuki
Bence zor belki fiyat farkı öderseniz üst modeli satın alabilirsiniz.
Benim fırın 5-6 programlı galiba
Alt üst ısıtma ve
Üst ızgara dışında olan programları hiç kullanılmadı. Sizdeki programlar nedir ?

servis normalde anlatır çalışma sistemini

alt ust ısıtma yok mu , ben fanlı alt ust yapmazsam alt kısımlarda cıg kalmalar oluyor

Bence zor belki fiyat farkı öderseniz üst modeli satın alabilirsiniz.
Benim fırın 5-6 programlı galiba
Alt üst ısıtma ve
Üst ızgara dışında olan programları hiç kullanılmadı. Sizdeki programlar nedir ?
Üst ısıticilı fan,turbo fan,ve buz çözme özelliği var

Ben de aynı sektördeyim ilk defa 3 programlı bir fırın gördüm bizdekilerin en düşüğü 6 program ankastlerde yani kullanımı basit aslında bunun ama altı ayrı açmak istediğinizde açamazsınız fansız çalıştıramazsınız vs vs

Benimki haddinden fazla özelliği var ama bir tek alt üst fanlı özelliğini kullanıyorum. Ama bir gün yogurt yapma özelliğini denicem ;)

Ben fırında sadece alt üst ısıtma kullanıyorum diğerlerini denemedim bile :) turbo fanda bir börek pişirin , patates kızartın bakalım ne olacak. Ona göre üst modeliyle değiştirirsiniz fark ödeyip hediye gelmişti kullanamadım derseniz iade kabul ederler. İşe yaramayacak fırını ayıp olmasın diye tutmanız saçma olur

Ben de aynı sektördeyim ilk defa 3 programlı bir fırın gördüm bizdekilerin en düşüğü 6 program ankastlerde yani kullanımı basit aslında bunun ama altı ayrı açmak istediğinizde açamazsınız fansız çalıştıramazsınız vs vs
Cevabınız için çok teşekkür ederim yani bu fırın benim işimi görür mü. Aslında sadece alt kısmını diğer firinımdada hiç kullanmadım. Ama yemeklerde ve keklerde alt üst ısıtıciyı kullanırdım. Bunda nasıl kullanacagımı bilmiyorum. Önceki fırının midi fırindı

Hangi marka hangi model bu fırın
Vallahi merakımdan internetten kullanım kılavuzuna bakıcam

Ust ısıtmalıda bısey pısırmeyı denesen mı acaba , markası neydı buarada mağazası olan bısey mı?
Turbo ve buz çözme zaten ne ıse yarar hıc anlamam

Cevabınız için çok teşekkür ederim yani bu fırın benim işimi görür mü. Aslında sadece alt kısmını diğer firinımdada hiç kullanmadım. Ama yemeklerde ve keklerde alt üst ısıtıciyı kullanırdım. Bunda nasıl kullanacagımı bilmiyorum. Önceki fırının midi fırindı

Kek pasta börek vs için alt üst fan işareti olan düğmeyi kullanmanız gerekiyor en baştaki buz çözme zaten ortadaki de ısıtma sadece fan çalışır

Back
X