Teşekkür ederimSpiral az önce biri yazmış açıklamaya ben bilmediğim için onun sayesinde korunuyormuş çünkü bazıları prezervatif falan sevmiyor ama kişiden kişiye değişebilir yani ben şimdi herkes için yorum yapamam ismi buymuş adet günü olduğunu biliyorum takılma şeyi sağlık ocağında takılıyor zaten dediğim gibi o koruyor diyorlar ama araştırmakta fayda var tabi şimdi ben kullanmadığım bir şeyi pek bir şey söyleyemem ama bu da benim etrafımda duyduğum bir şeydi
Spiral taktira bilirsin. Yada kola takılan implant. Emziren anneler de yapabilirmis3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Gittim aslında ama o an sormak aklıma bile gelmedi unutmazsam inşallah sonraki kontrolde soracağım40 kontrolüne gidince doktorunuz tüm korunma yöntemlerini sayar. Bende anksiyete olduğu için asla ilaç bile zor bela içemem. Vücuduma bir şey değmesine tahammülüm yok. En iyisi prezervatif.
Teşekkür ederim araştıracağımSpiral taktira bilirsin. Yada kola takılan implant. Emziren anneler de yapabilirmis
Deri altı implant nedir bide risk daha mi düşükEn sağlıklısı şuan prezervatif onuda ilişki başında takacak, penetrasyon sırasında takmayıp sona doğru takan var şak diye hamile kalırsındoğum kontrol hapıda emzirenlere özel içebilirsin ama bence buda risk zaten uyku yeme düzeni olmuyo insanın saatini şaşırma unutma olasılığı yüksek, deri altı implant yaptırabilrisin 2 senelik istediğindede çıkartılıyor, koruma oranı çok yüksek
Teşekkür ederim bir sonraki kontrolde soracağımSoruya da cevap vereyim: doğum kontrol yöntemleri kişisel olarak belirlenmelidir. Kadın doğum doktorunuza acilen danışın
Neden ne alaka ? Her türlü önlemi alıp hamile kalan kac kadın var bilginiz var mı? Ki zaten yeni doğum yapmış bi anne olarak ikinci bebek sorumluluğunu almak istemediğimden bu şekilde sormaya araştırmaya çalışıyorum sizi rahatsız eden şey nedir ?Herbiriniz çocuk sahibi olacak bedensel ve zihinsel olgunlukta olduğunuzu varsayarsak birçoğunuz kendi bedeninizden ne kadar da habersizsiniz. Beni aldığınız bütün sorumluluklar açısından çok korkutuyorsunuz.
Neden ne alaka ? Her türlü önlemi alıp hamile kalan kac kadın var bilginiz var mı? Ki zaten yeni doğum yapmış bi anne olarak ikinci bebek sorumluluğunu almak istemediğimden bu şekilde sormaya araştırmaya çalışıyorum sizi rahatsız eden şey nedir ?
Bilgi sahibi olmamam çok normal insan herşeyi bilemez bilgi sonsuzdur. Fakat bi cana kıymak bilgi ile ölçülemez ki ölçecekseniz de rahme düşen bebeği aldırmayacagim için bilgisiz diye bilirsiniz sıkıntı yok önemli olan vicdanım...her rahme düşeni de doğurmak zorunda değilsiniz. sizin onca önleminize rağmen hamile kaldıysanız o hamileliği sonlandırabilirsiniz fakat burada bunu danışmanızdan ve verdiğiniz tepkilerden hiç bilgi sahibi olmadığınızı görüyorum maalesef.
Kola hormonlu kibrit çubuğu uzunlukta implant takılıyor. Emziren anneler için de uygunmuş koruyuculuğu,%99Deri altı implant nedir bide risk daha mi düşük
Teşekkür ederim araştıracağımKola hormonlu kibrit çubuğu uzunlukta implant takılıyor. Emziren anneler için de uygunmuş koruyuculuğu,%99
Bilgi sahibi olmamam çok normal insan herşeyi bilemez bilgi sonsuzdur. Fakat bi cana kıymak bilgi ile ölçülemez ki ölçecekseniz de rahme düşen bebeği aldırmayacagim için bilgisiz diye bilirsiniz sıkıntı yok önemli olan vicdanım...
Ben yaptırmadım ama yaptıranlar güvenli olduğunu doğumdan sonraki kısa dönemde takılabildiğini söylüyor. İsterseniz bi kadın doğumcunuzla görüşün en uygunu tavsiye etsin sizeDeri altı implant nedir bide risk daha mi düşük
Teşekkür ederimBen yaptırmadım ama yaptıranlar güvenli olduğunu doğumdan sonraki kısa dönemde takılabildiğini söylüyor. İsterseniz bi kadın doğumcunuzla görüşün en uygunu tavsiye etsin size