Aile Planlaması Nasıl korunabilirim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Teşekkür ederim

Herbiriniz çocuk sahibi olacak bedensel ve zihinsel olgunlukta olduğunuzu varsayarsak birçoğunuz kendi bedeninizden ne kadar da habersizsiniz. Beni aldığınız bütün sorumluluklar açısından çok korkutuyorsunuz.

En sağlıklısı şuan prezervatif onuda ilişki başında takacak, penetrasyon sırasında takmayıp sona doğru takan var şak diye hamile kalırsın doğum kontrol hapıda emzirenlere özel içebilirsin ama bence buda risk zaten uyku yeme düzeni olmuyo insanın saatini şaşırma unutma olasılığı yüksek, deri altı implant yaptırabilrisin 2 senelik istediğindede çıkartılıyor, koruma oranı çok yüksek

40 kontrolüne gidince doktorunuz tüm korunma yöntemlerini sayar. Bende anksiyete olduğu için asla ilaç bile zor bela içemem. Vücuduma bir şey değmesine tahammülüm yok. En iyisi prezervatif.

Deri altı implant nedir bide risk daha mi düşük

Herbiriniz çocuk sahibi olacak bedensel ve zihinsel olgunlukta olduğunuzu varsayarsak birçoğunuz kendi bedeninizden ne kadar da habersizsiniz. Beni aldığınız bütün sorumluluklar açısından çok korkutuyorsunuz.
Neden ne alaka ? Her türlü önlemi alıp hamile kalan kac kadın var bilginiz var mı? Ki zaten yeni doğum yapmış bi anne olarak ikinci bebek sorumluluğunu almak istemediğimden bu şekilde sormaya araştırmaya çalışıyorum sizi rahatsız eden şey nedir ?

her rahme düşeni de doğurmak zorunda değilsiniz. sizin onca önleminize rağmen hamile kaldıysanız o hamileliği sonlandırabilirsiniz fakat burada bunu danışmanızdan ve verdiğiniz tepkilerden hiç bilgi sahibi olmadığınızı görüyorum maalesef.

Bilgi sahibi olmamam çok normal insan herşeyi bilemez bilgi sonsuzdur. Fakat bi cana kıymak bilgi ile ölçülemez ki ölçecekseniz de rahme düşen bebeği aldırmayacagim için bilgisiz diye bilirsiniz sıkıntı yok önemli olan vicdanım...

kelime cambazlığına bence gerek yok çünkü söylediklerinizin mantıksız olduğunu siz de biliyorsunuz. dünyaya bir çocuk geliyor ve üreme sağlığı da direkt olarak sizin holistik sağlığınızla ilgili bir durum iken şunları söylemeniz sizin açınızdan trajikomik. siz kendi bedensel ve zihinsel sağlığınızı altı dolu olmayan tezlerin sosları ile süsleyip vicdan diye etiketlediğiniz için benim size verebilecek daha fazla yardımım yok. hayatınızda bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…