Hamile kaldığında ne yaptıysan onu yapmaman gerekiyor işte ablacım ters mantık3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Dogum kontl hapı tavsiye etmıcem ama baglatabılırsın adet gunu oluyor o da sanırım3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Emzirme döneminde olduğum için adette olmuyorumDogum kontl hapı tavsiye etmıcem ama baglatabılırsın adet gunu oluyor o da sanırım
bi daha üremek isterse?Dogum kontl hapı tavsiye etmıcem ama baglatabılırsın adet gunu oluyor o da sanırım
Prezervatif diye bir şey var. Kondom da deniyor. Eşiniz erekte olunca direkt takıyor. Sona doğru değil. O korurur
Yok bu gecıcı yapılıyor sağlık ocağındabi daha üremek isterse?
Biliyorum onu tabikide fakat bana daha güçlü bi çözüm gerekPrezervatif diye bir şey var. Kondom da deniyor. Eşiniz erekte olunca direkt takıyor. Sona doğru değil. O korurur.
3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Sağ ol yaaHamile kaldığında ne yaptıysan onu yapmaman gerekiyor işte ablacım ters mantık
Ismını unuttum bırsey takıyorlar da ama ismi neydi onu tam hatırlayamıyorum bildiğim kadarıyla bir şey takıyorlar âdetin ikinci günü mü üçüncü günü mü ne çocuk olmasını engllermıs duymuştum onuYok bu gecıcı yapılıyor sağlık ocağında
Önerdiğiniz bi doğum kontrol hapı var mi pekiEşin prezervatif kullansın ya da sen doğum kontrol hapı kullanırsın
Ama hormonların için eşinin prezervatif kullanması daha iyi3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Baglatmak degil o, spiral taktırmak ve adet gormeden yapilmaz.Yok bu gecıcı yapılıyor sağlık ocağında
Sen sağolSağ ol yaa
Evet o ben de ismimi tam hatırlayamadım tam bilmiyorum ne olduğunu da yazayım dedim yine de sağlık ocağı deyince belki anlayanlar olur diye evet evet ben de dedim adet günü yapılıyor diye onu biliyorum da ismini bılmıyordumBaglatmak degil o, spiral taktırmak ve adet gormeden yapilmaz.
Su an en iyi yontem prezervatif.
Ama hormonların için eşinin prezervatif kullanması daha
Nasıl?Yok bu gecıcı yapılıyor sağlık ocağında