Zaten şu durumda bağlatma mümkün olmuyor vee inanır mısın ben şuan üretmek istemiyorum o korkutuyor benibi daha üremek isterse?
Ay bende denediler regl olmadan. Kalktım yaptıramadım.Baglatmak degil o, spiral taktırmak ve adet gormeden yapilmaz.
Su an en iyi yontem prezervatif.
Her şey çok yeni ve prezervatife güvenmelisiniz. En başta takarsa sorun olmaz.Teşekkür ederim
Zaten şu durumda bağlatma mümkün olmuyor vee inanır mısın ben şuan üretmek istemiyorum o korkutuyor beni
Spiral az önce biri yazmış açıklamaya ben bilmediğim için onun sayesinde korunuyormuş çünkü bazıları prezervatif falan sevmiyor ama kişiden kişiye değişebilir yani ben şimdi herkes için yorum yapamam ismi buymuş adet günü olduğunu biliyorum takılma şeyi sağlık ocağında takılıyor zaten dediğim gibi o koruyor diyorlar ama araştırmakta fayda var tabi şimdi ben kullanmadığım bir şeyi pek bir şey söyleyemem ama bu da benim etrafımda duyduğum bir şeydiNasıl?
bi daha üremek isterse
Teşekkür ederimHer şey çok yeni ve prezervatife güvenmelisiniz. En başta takarsa sorun olmaz.
Aaa bana direkt yapilmaz demislerdi, rahmin yumusak olmasi gerekiyor gibi biseyler anlatmislardi.Ay bende denediler regl olmadan. Kalktım yaptıramadım.
Prezervatif kullan en sağlıklısı. :)3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Bı cılgınlık yapıp prezervatif+ emziren annelere ozel dogum kontrol hapı yutabılırsın hergun duzenli.3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
Peki önerebileceğiniz bi ürün var mi doğum kontrol hapı içinBı cılgınlık yapıp prezervatif+ emziren annelere ozel dogum kontrol hapı yutabılırsın hergun duzenli.
Spiral.3 ay önce doğum yaptım yeniden hamile kalmaktan korkuyorum nasıl korunabilirim
CerazettePeki önerebileceğiniz bi ürün var mi doğum kontrol hapı için
Teşekkür ederimCerazette
O nasil bisey ilk kez duydumDeri altı implant ı da bir araştırın isterseniz
Instagramdan bir doktor kadın doğum uzmanını takip ediyorum. O paylaşıyordu ordan biliyorum.O nasil bisey ilk kez duydum
BAna da şart değil takarız dediler ben tam 17 ay regl olmadım. Ben de öyle duyduğumdan bi sene bekledim 15. Ay filan denediler. Yandı yani canım. Ki ben bin kez muayene olmuşumdur tedaviler filan...Aaa bana direkt yapilmaz demislerdi, rahmin yumusak olmasi gerekiyor gibi biseyler anlatmislardi.
Ben alt muayenesinde cok rahatsiz hissettiğim halde spiral takilirken hic canim acimadi ama cok konforsuz birsey kendisi tum siklusu darma duman ediyor ki ben hormonsuz taktirdim.
Ay cok ilginc 17 ay nasil regl olmadin yahu, erken menopoz falan mi yasiyorsun?BAna da şart değil takarız dediler ben tam 17 ay regl olmadım. Ben de öyle duyduğumdan bi sene bekledim 15. Ay filan denediler. Yandı yani canım. Ki ben bin kez muayene olmuşumdur tedaviler filan...
Evet amh düşük ama çok düzenli regl olurdum. Tekrar başlayınca da çok düzenli başladı. Gerçekten aşırı emzirdim ona bağlıyorum.Ay cok ilginc 17 ay nasil regl olmadin yahu, erken menopoz falan mi yasiyorsun?