Aile Planlaması Nasıl korunabilirim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Spiral az önce biri yazmış açıklamaya ben bilmediğim için onun sayesinde korunuyormuş çünkü bazıları prezervatif falan sevmiyor ama kişiden kişiye değişebilir yani ben şimdi herkes için yorum yapamam ismi buymuş adet günü olduğunu biliyorum takılma şeyi sağlık ocağında takılıyor zaten dediğim gibi o koruyor diyorlar ama araştırmakta fayda var tabi şimdi ben kullanmadığım bir şeyi pek bir şey söyleyemem ama bu da benim etrafımda duyduğum bir şeydi

Ay bende denediler regl olmadan. Kalktım yaptıramadım.
Aaa bana direkt yapilmaz demislerdi, rahmin yumusak olmasi gerekiyor gibi biseyler anlatmislardi.

Ben alt muayenesinde cok rahatsiz hissettiğim halde spiral takilirken hic canim acimadi ama cok konforsuz birsey kendisi tum siklusu darma duman ediyor ki ben hormonsuz taktirdim.

BAna da şart değil takarız dediler ben tam 17 ay regl olmadım. Ben de öyle duyduğumdan bi sene bekledim 15. Ay filan denediler. Yandı yani canım. Ki ben bin kez muayene olmuşumdur tedaviler filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…