- 21 Mart 2019
- 1.652
- 601
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
kızlar selam lütfen bana kızmayın ama gerçekten benim için zor bir konu. Boyum 173 cm eskiden 58 kiloydum popom vs dolgundu. Koşturmaca stres vs derken 51 kg ye düştüm 1 senede. Ve sanırım midem öyle küçüldü ki ne yesem direk doyuyorum. İştahım da yök. Her sabah büyük tuvalete çıkarım+ gün içinde de çıkarım.
Yediklerimi yazıyorum:
Kahvaltı: 2 yumurta 3 ceviz 1 dilim ekmek
Öğle: geçiştirmece (muz+süt gibi)
Akşam: 1 tabak semizotu veya haşlama veya bezelye gibi yemekler + 1 dilim tam buğday ekmeği
Kızlar asla acıkmıyorum direk bişey yiyince doyuyorum. Çikolata vs regl hariç hiç yiyesim gelmiyor içindeki yapay maddeleri vs düşündükçe. Sizce nasıl 57 kg olabilirim 5 ayda falan? Popom dümdüz oldu göbeğim göğüslerim (küçük genel olarak zaten) ama popom eskiden iyiydi ya
Yediklerimi yazıyorum:
Kahvaltı: 2 yumurta 3 ceviz 1 dilim ekmek
Öğle: geçiştirmece (muz+süt gibi)
Akşam: 1 tabak semizotu veya haşlama veya bezelye gibi yemekler + 1 dilim tam buğday ekmeği
Kızlar asla acıkmıyorum direk bişey yiyince doyuyorum. Çikolata vs regl hariç hiç yiyesim gelmiyor içindeki yapay maddeleri vs düşündükçe. Sizce nasıl 57 kg olabilirim 5 ayda falan? Popom dümdüz oldu göbeğim göğüslerim (küçük genel olarak zaten) ama popom eskiden iyiydi ya