Nasıl kilo alınır?

senin şu kilo verme cizelgende başladığın kilo var ya inan bana o kadar olmak için canımı bile verirdim.26 beden bi kotu bile doğru düzgün dolduramamak ne ezik bi duygu bilemezsin:'(

biliyo musun ben 53-55 kilo olmak icin cok kacirdigim zamanlar kendi istegimle kusuyorum... bulimia olucam yakinda... o kadar psikolojim bozuk ve takintiliyim kilo konusunda. (((

senin boyun ve kilon kac??

benim boyum167 kilom da 43-44-45 arasında sürekli değişir.ama 45 üzerini hayatım boyunca hic görmedim tartıda
kilolu olmak cok berbat bişey değil emin ol.sen iyi hisset diye söylemiyorum.çok kilolu olunca değil zayıf olunca göze batıyosun.ben de kat kat giyiniyorum hala çok zayfsın,kırılcaksın
gibi sözler duyuyorum.düşün bu bile normal görünmemi sağlamıyo
biri sana dokunduğunda rahatsız oluyosun.cünkü kemiğin ele geliyo
benimki takıntı halini aştı resmen
ben zayfım yapamam.ben zayıfım çirkinim.ben zayıfım herkes buna göre değerlendiriyo beni
benim en büyük hayalim senin o başladğın kilo
yağlarının kıymetini bil çok ciddiyim

benimde boyum 1.70 kilom 69 kiloyum saylır sana tavsiye karbonhidrat ve şeker yüklemensi şişmanlatırr

simdi goruyorum bu mesajini :) yaglarimin kiymetini bir tek usudugumde anliyorum eskiden hic usumezdim simdi korkunc usuyorum cok kalin giyiniyorum surekli. ama onun disinda iyi ki zayiflamisim, daha da zayiflamam lazim diyorum kendi kendime.

6 ay remeron ilaç kullan bak nasıl iştahın açılıyo . her akşam 1tane.

remeronu nasıl olurda kafanıza göre insanlara tavsiye edersiniz bu ilacı ciddi depresyon içinde olan hastalar sadece doktor kontrolünde kullanabilirler..
- iştah ve kilo artışı,
-uyuklama/sedasyon, genelde tedavinin ilk haftaları içinde görülür.
Nadiren aşağıdaki yan etkiler görülebilir:
ortostatik hipotansiyon,
mani,
-konvulsiyon atakları, tremor, miyoklonüs,
- ödem ve ödeme bağlı kilo artışı,
- akut kemik iliği depresyonu,
-enzim düzeylerinde artış,
- serum transaminaz aktivitelerinde artış,
-deri döküntüsü.
gibi yan etkileri vardır ve lütfen kilo alıcaz diye böyle ilaçları ne kullanın nede tavsiye edin..vücudunun ödemle kaplayarak kilo almayı kimse istemez herhalde..?

Patates kızarması, mayonez, cips, hamur işleri, tatlılar ve hertürlü abur cuburlar çok kilo aldırıyor ama yinede tavsiye etmem çok sağlıksız besinler.

Pilav, Makarna Gibi Yiyecekleri Ekmek İle Ye..
Mümkünse Gece Yemek Ye..

Ben lise dönemimde nerdeyse 6o a gelıyordum Neden çünkü sabahları okulda simit,yağlı çok yerdim. Düzenlide beslenirdim. Ünv bıtdı şuan 52 kıloyum daha ne alayım ne vereyım dıyorum. Hamur işi kilo aldırıyor ama bır okadar kalbe vs zararı var dikkat etmelisin

Kızlar merhaba..
Valla bende hiç kilo alamıyorum hep aynıyım 45-47 arası gidip geliyorum..
Yatarken paso yerim makarna bile yapıp yediğim oluyor geceleri
ama nafile ..
Nasıl alcaz kilo bilmiyorum valla..
Caglanın da dediği gibi lise dönemindeyken bende 50 kiloydum :/
Kaaç sene geçti 2007 den beri kilo alamıyorum.

Canlarım, senelerden beri kilo problemi çekmiş bir insan olarak birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum.

Bundan yaklaşık 1 sene öncesine kadar ciddi kilo sorunlarım vardı. boyum 1.78 kilom da en fazla 48di. Somaliler gibi duruyordum. Yemem az değildi fakat iştahımın açılması için denemediğim şey de kalmadı. Pekmezler, sütler, daha bir sürü iştah açıcı şurup,hap...
Hiç birinin yararı olmadı. Taa ki bir işe başlayıp hayatımı düzene sokana kadar.

Kesinlikle başta en büyük problem bu. Daha önceleri uyku ve yemek düzenim yoktu. Günde 2 öğün yemek yerdim. Fakat şimdi kahvaltım, öğle ve akşam yemeğim belli saatlerde.

İştahım da çok açıldı. Düzenin yanında bunun da belli sebepleri var tabi. Mesela çok fazla şalgam tüketmeye başladım. 2 günde 1 litre gibi. Artı ya gece yatarken ya da sabah kahvaltısından sonra mutlaka gevrek yedim. Hani bu cocopopslar var ya onlardan. Bol sütlü oh mis gibi :)

Bir de arkadaşlar kesinlikle acıyı tavsiye ediyorum. İnsanın iştahını çok açıyor. Makarna,mantı gibi hamur işlerinin yanında ekmek yemeden duramıyorum siz düşünün :)

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...Bence bu işin sırrı öyle çok yemek falan değil,hareketszlik..Şahsen ben 40 kiloydum bi işe başladım masabaşı çalışıyorum ve tam 7 kilo aldımm :)) Hayatımın rekorunu kırdım.. O kadar iştah açıcı yada kilo aldırıcı ilaç,şurup,çaylşar kullandım hiç biri bi işe yaramadı..

Paylaşım için teşekkürler canım

Tezinizi çürütmek gibi olmasın ben 6 senedir masabaşı çalışıyorum bi gram alamadım malasef

balık yağını kullanmakla ne kdr kilo aldınız, ne kdr süre kullandınız? biraz bilgilendirirseniz?

5 kilo aldım iştah açıyor. 1 kutu içtim küçük küçük zatn .ve doktora sor öyle al ben öyle yaptım 2 çeşit balık yagı hapı var çünkü
Fish body oil: Balığın gövdesinden elde edilen balık yağı.
Cod liver oil: Balığın karaciğerinden elde edilen balık yağı
bunlardan hangisi sana iyi gelir sadece doktor bilir yada eczane bilir mi bilmiyorum.

Ben hergün 150 gr kaju yiyerek kilo aldım 50 kiloydum şimdi 65 kiloyum vermeye çalışıyorum (

yemeklerden hemen sonra çörek otu yiyin bir çay kaşığı kadar. bir de bisküvi ve helva kilo yapar.yaş pasta da yiyebilirsiniz. hem leziz hem de az ile çok kilo alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…