• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Ben yemeğin önünden geçsem kokusu gelse kilo alanlardanım. Hiç güzel değil sürekli kiloyu fiziği korumak zorundasın. Benim kg 55 üstüne çıktım mı anında kesiyorum yemeği. Zorla yoksa yemek yemeye aşığım. Sivilceye gelecek olursak tek çaresi var doktor dudakları kurutan ağır bir ilaç var ama kalıcı çözüm. Ben çok çektim sivilceden Her yerimde boğazıma kadar doluydu. En son çikolata yerken bir arkadaşım dedi ki o yüzüne hala çikolatamı yiyorsun deyince bende ipler koptu gittim doktora 6 ay ilacı kullandım. Çok ağır ilaç dudaklarım çatladı her yerimde kesik gibi yara çıktı ama 6 ay sabır ettim ve sonunda çok şükür bebek gibi bir cildim oldu. Şimdi o arkadaşıma çok teşekkür ediyorum iyi ki onu dedi yoksa hala gitmezdim doktora. İnşallah seninde kilon olur yüzün güzel olur arkadaşım.

Yaşın kaç bilmiyorum da ben kilo almak için diyetisyene bile gittim onun verdiğinden zaten normalde daha fazla yiyodum. Sonra eşimle tanıştık çok zayıfsın dedi sana yemek vermiyorlarmı diye espri yapmıştı yavaş yavaş yemeye başladım her serferinde doyduktan sonra iki üç lokma fazla yiyerek diyetisyen naparsan yap metabolizman çok hızlı demişti. Üstünden bi 8 yıl falan geçti şuan diyetisyenle diyet yapıyorum vermek daha zor bende 3-5 kilo kadar zorla sonra dahasına zorlama

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çen çiddimi diyon :KK8:
yiyorsun ama almıyorsun ozaman senin metobolizma çok çalışıyor canım endokrinoji bölümünden guatırın varmıymış diye bi baktır bence bende zayıfım mesela ama sen daha zayıfmışsın ben mamada kullandım hatta hala evde duruyolar benim göbek düştüğü için iştahsızım sen mutlaka endokrine görün
keçiboynuzuunu ve çörek otu yagınıda karıştırıp yiyebilirsin kilo alımı için

Kıskanıyorum ama :)
Aslında kilo alamayan için kilo almak vermekten zor.

Spor yapıyor musunuz? Benim bir arkadaşım da sizin gibiydi. Bir spor hocasıyla anlaştı. Hoca ona bireysel çalışma programı ve beslenme programı yapmıştı. Birkaç ayda hem vücudu şekillenmişti hem de kilo almıştı.Biraz maliyetli oldu ama sonuçtan memnundu.
Zayıf kişiler kilo almak için de spor yapabiliyor. Bunu araştırabilirsiniz.

Ben de eskiden hep almak isterdim. Şuan 46-47 kiloyum. Göğüslerimi yaptırdım 3-4 sene önce. Valla artık 34 beden aldığımda üstüme dikmişsin gibi oluyor. Bir çok markanınki en azından. Asla asla kilo almak istemiyorum

ben de su içip yarıyanlardanım :hamarat:desem yalan olur abur cubura dayanamam gunde kaç paket biskuvi tatlı türü yerim ondan bu halim:dondurma:

Hormonlarınıza bakıldı mı?
Tiroit kilo da aldırır, kilo da verdirir. Belki çok çalışıyordur. En kısa zamanda bir endokrine görünebilirsiniz bence ülkemizde en yaygn rahatsızlıklardandır tiroit.
Yediklerinizin porsiyonu da önemli. Sizin gibi olduğunu iddia eden bir arkadaşım var hamburger pizza gömerim der gömer gömmesine de pizzadan iki dilim yer kalanını paket alır, hamburgeri yer patatesi kalır fln. Yani porsiyonlarınız tadımlık da olabilir.
Üç ana üç ara öğün yaparsanız ve bunlarda yağ da olursa ben sanmıyorum kilo alamayasınız.

Bende böyleydim alamıyordum kilo, sonra kilo alacağım diye diye başımın etini yedim dünyayı yedim yine alamadım. Çünkü sürekli beynimi “kilo almakla” meşgul etmiştim. İstemiyordum zayıf olmaaak diye bağırıyordum adeta. Baktım olmuyor sonra artık düsünmemeye başladım benden bu kadar dedigim ve vazgeçtigim anda baktım kilo almaya basladım.. öyle ahım şahım da yemiyorum ama göbek şişiyor kollar etleniyor. Allah allah dedim tam vazgeçmişken... sonra istedigim kiloya ulastım kendimi aynada etli butlu gördüm yani.

Biraz ask mesk konularından takıntılarım sag olsun çok feci kilo verdim içimden “yine alırım o kiloyu alacamda zaten” dedim 1 ay oldu eski kiloma dönmeye basladım. Hani bunu yiyim bunu yiyim diye kasmıyorum.

Diyecegim o ki bence kilo almamanınızın nedeni sürekli kafanızı kilo ile meşgul ettiğinizdendir. Zihin bu şekilde olumsuzluklarla meşgul olunca etkileniyor bir şekilde.

Ben bir çılgınlık yapıp(kilo almama hiç gerek yokken) hayatımı çikolataya adamıştım...
Oh kilolar ohhhh sivilceler ohh yağlar
Löp löp vander olmuştum...
Patates falan da aldırır...

Sizin hatanız ne biliyormusunuzn kilo almak için trans yağları seçmeniz o sivilceler ondan dolayı...
Yapay yağlar...

Doğal yemeklerle kilo alın fırında patates bol yağlı baharatlı salça soslu enfesss

Boşver ilerde alırsın.Ben de çok zayıftım.Doğum yaptım göbekliyim inanamıyorum.Sanki zayıf halim rüyaymış gibi 🙄

Canim ben de 45 kiloyum. Ama bi 4 ay once 43tum yeni 45 oldum cok mutluyum nasil mi oldun dersen duzenli ögün ye. Ve online diyet kullanabilirsin ben samsungun var ona kaydediyordum. Ve en onemlisi 1 ay tatli yaptim her aksam bir dilim yedim. Bittikce yeni tatlilar. 1 dilim tatli 150 kalori serbetli 300 kalori muthis. Bu ara yine saldim kendimi ama 🤣🤣
'43 idim 45 oldum çok mutluyum' ay bayılcam. Nasip olur mu Allah'ım bunun kilo vermiş versiyonu :spor:

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hay bazal metabolizmana kurban :D

Tahin pekmez yapıyorsun bir kase ekmeği bandıra bandıra yarım ekmeği yiyorsun gör neler oluyor 😊

Bendr öyleydim. Kilo almak vermekten daha zor der üzülürdüm. Şimdi ise ne büyük nimetmiş de ben kıymetini bilememişim diyorum.

aslında bu da tamamen genetik. yani çok da yapılacak bişey yok. ben kolay kilo alan ama aynı zaman da çok kolay da kilo veren biri olduğumdan hep bu iki uç arasındayım. o da ayrı sıkıcı :(

Back
X