• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Bu kilo olayları da sivilce olayları da yapısal bir sey bence. Kilona bol yemek yemek dışında bir şey diyemem ama sivilcelerine çay ağacı yagi sürmeni tavsiye ederim.

Kilo almak kilo vermekten çok daha zor bir durumdur çünkü metabolizma cok çalışır ve dirençlidir. Öncelikle düzenli spor yapmanız lazım ne alaka demeyin spor metabolizmayı düzenliyor yani kilo vermek kadar almaya da yardımcı çünkü enerji dengesini düzenliyor. Onun dışında abur cubur değil sağlıklı besinler tüketin ama özellikle kuruyemisler kurumeyveker tüketin çünkü sağlıklı ve aynı zamanda kalorili gıdalar bunlar kUruyemis zaten kaliteli yağ grubuna girer ki bu önemli . Ama bence bi kan testi verin ve diyetisyene gidin düzenli takip herşeydir.

sabahları aç karnına 1 su bardağı hakiki doğal pekmez içiyorsunuz , ara ara değil direk fondip :) sonra gelsin kilolar nerden mı biliyorum kendimden :)

Sivilceler için,
Türkiye’de var mı bilemedim ama,domates suyu.
yani peeling ondan biraz kaseye sıkıyorum birazda elma sirkesi 3-4 damla sonra yüzüme burnuma sürüyorum hoppp siyah noktalar bummm.
en iyi bu çözümü bulmuştum.

kiloya gelince,bende hep aynı kiloda 48-51 arası biriydim. 2 bebe üst üste doğurunca, aldı başını gitti kilolar. Nasıl oldu bende anlamadım.
biraz tadını çıkarsan?
Bunun için diyetisyene gidebilirsin.
eminim daha sağlıklı bir yol gösterecektir.
çağla Şikel de,bu yönde destek alıyor mesela.

sağlık olsun gerçekten,zayıfım diye yakındığım günleri çok özledim.

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekmeğin arasına makarna koyup yemeyi deneyin. Kilo almak için tek tavsiyem ekmek. Hatta suyu bile ekmekle için. İnşallah kısa sürede tosuncuk gibi olursunuz

Bende hep 46 47yim gerci şuanda 47yim :)
Ama ben bundan 4 ay önce sporu bıraktım.
Normalde asla kilo alamıyorum ki şuan bile browni yiyerek yazıyorum bunu. Herkes der bu yediklerin nereye gidiyor diye.
6 ay düzenli fitness yaptım ve protein ağırlıklı beslendim. 50 kilo oldum ilk defa ama 46 olan görünümümden cok daha iyi. Karin kaslarım cıktı belim daha inceldi. Kalcam yuvarlak oldu kas oranını arttırdım. Yememe çok dikkat ettim 6 ayda hamburger belki 1 kere yemisimdir ve haftanın 5 günü 1 - 1.15 saat yaptım. Ama 4 ay önce üyeligim bitti bazı işlerimde vardı dedim ki biraz ara vereyim. Ve 1.5 ayda hepsi gitti :( yine oldum mu 47 söndü kalça karın kasları falan yok😂😂
Gece hamburger pizza makarna yiyerek kilo alamayan asla alamıyor ama fitness artı sporcu beslenmesiyle harika oluyor cidden 😍 hatta duruma göre supplement takviyesi de olabilir.
Ben yarın spora yaziliyorum tekrar ve senelik yazılacagim. Bayılıyorum fitnessci kızlara extra bir seksilikleri oluyor bence:)

Spor yapın, kas oranınızı arttırın. Yiyerek alacağınız kilo direkt yağ olarak depolanacak, sağlıksız.
Her gün fast food yiyor musunuz gerçekten? Kilo alayım derken sağlığınızdan olmayın ya. Yaşınız ilerledikçe başka sorunlar çıkmasın sonra.
Ve umarım 13 sayfa boyunca yeterince "derdini sevsinler" tepkisi almışsınızdır. :63:

yas kaç
Kaç kilosunuz

Bende eskiden alamazdım. Şimdi masallahım var.
Merak etmeyin biryerden sonra istemeseniz de alıyorsunuz.

Cok basit oluyor. Sabah gune 2 tostla basla yada 3-4 dilim ekmekle oglen mutlaKa saglam ye. En az 2-3 gofret ye ara ogun diye. Aksamda Allah ne verdiyse ekmekle

Yüzünüz icin elma sirkesiyle maden suyunu yari yariya karistirip bir siseyle buzdolabina koyun. Yatmadan once yuzunuzu temizleyin sonra bu karisimda sürün sabaha kadar dursun.
Kilo olayina yorum yapamayacagim. Yedigim zaman alirim yemezsem veririm

2 haftada 5 kg almışım doktor kızdı dün. Allah bana da böyle başlık açmayı nasip etsin

yeni doğum yapmış bir arkadaşım var kız doğumdan önceki kilosundan daha zayıf şuan ve her gece istisnasız her gece ya kek yapıyor ya milföy hamurundan börek yapıyor yiyor. ortak grubumuz var ağlayarak bakıyorum artık gece yediklerine. aramızda bir yaş fark var bi de o doğurdu ben ise iki öğün canım istediği kadar yesem yemeyi bırak koklasam kilo alıyorum. nefret ediyorum vücudumdan

alamıyorum :) yani yapacak hiç bir şey yok, biz böyle kalacağız tek tesellim kendimi yemek konusunda durdurmama gerek yok :) canım gece 2 de köfte isterse yerim! sabahın köründe baklava yerim! aslında oldukça hoş bir durum :)

siyah noktalar konusunda ben loreal parisin kil maskesini kullanıyorum ve siyah noktalarımın azaldığını düşünüyorum.
onun dışında ywes rocher ın bir kil maskesi daha var onu da kullanıyorum ve yüzüm bebeksi bir yumuşaklık kazanıyor :)

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben çok zayıf değilim boyum uzun lisede boyumdan 20 birim azdı kilom. Simdi boyumla bir kilom 2 çocuk annesiyim 3
Yolda. %95 sağlıklı beslenirim. Bu şu ana özel değil genelde böyle. Beni gören sen bu kadar yemeye nasıl kilo almıyorsun nasıl bir iştahın var diyorlar. Yaşamak için yemeyi değil de yemek için yaşamayı tercih ediyorum. Fast food vs tercih etmeseniz daha iyi olmaz mı meyve sebze ve düzenli et tuketmeniz sizin yararınıza. Çünkü diyorlar ya bağırsaklarımız ikinci beynimiz diye. Bağırsak florasını bozmadan beslenin. Sağlıklı ve gelişiminiz yerinde olduktan sonra dert etmeyin. Metabolizmanız hızlı çalışıyor demek ki. Ilaveten cildiniz için cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Ben de makyaj yapmam rimel vs dahi sürmem. Ama cildime bakarım. Gercektwn harika hissedeceksiniz. Yaşadığınız yerde güzel işini iyi yapan bir merkez varsa hic düsünmeyin. Bizim burda bile var :)

Back
X