• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Bugün yediklerim: sabah patatesli börek,2 tane haşlanmış yumurta,bir tabak patates kızartması,ekmek arası sosis bol ketçaplı ve nutella. Öğlen köri soslu tavuk patates kızartması beş dilim ekmek yanında ayran akşam iki tabak barbunya bir tabak bulgur pilavı ve demin trileçe gömdüm yanında kahveyle. Kilom 45. Olmayınca olmuyor yapı meselesi. Arkadaşım günde iki öğün yer o da normal yemek yani abartmaz ama 85 kilo

Ben acaba bir gün 55 olurmiyum hayali ile yaşıyorum bende boğazlıyim ağzım boş durmaz gelir gider abur cubur yerim kilo da tık yok şimdi pekmez başladım aç karnına dut üzüm karışımı içiyorum kilo yapar dediler ben 1 kilo eksildim 😐

Bugün yediklerim: sabah patatesli börek,2 tane haşlanmış yumurta,bir tabak patates kızartması,ekmek arası sosis bol ketçaplı ve nutella. Öğlen köri soslu tavuk patates kızartması beş dilim ekmek yanında ayran akşam iki tabak barbunya bir tabak bulgur pilavı ve demin trileçe gömdüm yanında kahveyle. Kilom 45. Olmayınca olmuyor yapı meselesi. Arkadaşım günde iki öğün yer o da normal yemek yani abartmaz ama 85 kilo
Afedersin ama yuhhh diycem napiyim derim yani.. 😖😁yok artık ya nasıl yani nasıl nasıl???
Kilo almamaya utanmiyonuzda🙄

Bence metabolizmayla ilgili kimisinin hızlı çalışır kimisinin çalısmaz

Üniversitede bir arkadaşımda senin gibiydi.. Bol bol hamur işi tatlı ye, hareket etme mümkünse otur ye otur ye tamamdır
Beni tarif ediyorsun oturuyorum yiyorum kalkıyorum yiyorum. Cünkü adnan oktar kediciği gibi ev hapsindeyim sanki. Hava dısarıda eksi 14 derece minik bi bebeğim var ev 5. Kat yollar buz ve trafik ışığı veya kaldırım yok.

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Spor ve iyi bir diyetisyen ile sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsin..Mesela zayıf olsan bile bu saatte yediklerin sana çok zarar verebilir..

Beni tarif ediyorsun oturuyorum yiyorum kalkıyorum yiyorum. Cünkü adnan oktar kediciği gibi ev hapsindeyim sanki. Hava dısarıda eksi 14 derece minik bi bebeğim var ev 5. Kat yollar buz ve trafik ışığı veya kaldırım yok.
Benimde bebem var yoksa her Allahın günü yürüyüşe çıkardım dermişim 😀 Allah bağışlasın büyüyene kadar hayatımız hep onlara göre olacak bekarken cok sosyaldim şimdi asosyal ve evde. hal böyle olunca hep mutfaktayım 🤭

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yaşınızı ve boyunuzu öğrenebilir miyim? Ablamda zayıftı. Diyetisyen mama gibi aptamile benzer bir şey yazmıştı. Ablam düzenli kullandı ama etki etmedi.Sonra bir gün evde otururken annem sohbet arasında elif ablasından daha iri uzun boylu, balık etli. Bebekken ablasına cici bebe falan yedirmedim ama ona cici bebe yedirdim demişti.Bende bu sohbetten yola çıkarak ablama kendimce bir fikir verdim ve bu fikirle 4 kilo almıştı.
Her gece uyumadan 15 dk önce süt, bildiğimiz cici bebe+muzu blenderdan geçirip içmenizi öneririm
Tabiki doktor değilim ama bunun bir zararı olacağını zannetmiyorum.
Siyah noktaya gelince tırnak ile değilde mümkün olduğunca siyah noktanın olduğu bölgelere nemlendirici sürüp ardından sıkın. Bakın sivilceleri demiyorum siyah noktaları.Sivilcelere henüz bir çözüm bulmuş değilim. Dediğim gibi bunlar her bünyeye göre farklılık gösterir.Doktor değilim. Deneyip test ederseniz oldu ya da olmadı diye benimle de paylaşırsanız sevinirim. :KK68:

Benimde bebem var yoksa her Allahın günü yürüyüşe çıkardım dermişim 😀 Allah bağışlasın büyüyene kadar hayatımız hep onlara göre olacak bekarken cok sosyaldim şimdi asosyal ve evde. hal böyle olunca hep mutfaktayım 🤭
Amiin gercekten zor iş analık. İşimi özlüyorum gezmeyi özlüyorum ama onu bırakıp işe gitmeyi de asla kaldıramam suan sanırım 🤗

Başım gözüm üstüne😂
Az önce koca bir büyük ekler siparişi verdim mesela, sebebi ise bebelerimi 2 gündür odalarında uyutmaya çalışmam, verdiğim emek😂
Bizim evde her türlü şey yemekle kutlanır😂😂
Ben de üzgünken de mutluyken de yerim. Hatta tok olsam da yerim 😄

bır gazıantep zıyaretıne bana gelsenıze mısafır edeyım sızı haftada kac kılo alabılırsınız sız onu dıyın bır bana 3-5 kac ıstersenız kac olsun :)

Konu sahibi beni de sıkıştırsana :))) balkava katmer zeytinyağlı dolma falan bunlar için yani gecenin bu saatinde antep denir mi yahu bende zeytinyağlı sarma sarim bari

Amiin gercekten zor iş analık. İşimi özlüyorum gezmeyi özlüyorum ama onu bırakıp işe gitmeyi de asla kaldıramam suan sanırım 🤗
Çok zor eskisi hemde. Bence mantıklı olan çalışmak hani evde bunalmamak için ama en güzel zamanları kaçırmak üzücü olur zaten onun gülmesiyle mutlu olmasıyla bunalım falan kalmıyor 😀

Ben de üzgünken de mutluyken de yerim. Hatta tok olsam da yerim 😄
Aynen😂
Ben yemeği sevdiğim için yiyorum zaten, açlıktan değil.
Genelde tek, arada 2 öğün beslenirim.
İlk öğünüm genelde tost ya da yumurtadır.
Diğer akşam ya da akşam yiyemediysem gece öğünüm işte kebaptır, mc menüdür, makarnadır güzel bir yemektir falan filan.
Bu saatte üşenmem, pişi deyin, börek deyin yapayım yani😂😂
Herhalde bir de yiyiyor olsam dolu dolu, 300 kilo olurum.

Aynen😂
Ben yemeği sevdiğim için yiyorum zaten, açlıktan değil.
Genelde tek, arada 2 öğün beslenirim.
İlk öğünüm genelde tost ya da yumurtadır.
Diğer akşam ya da akşam yiyemediysem gece öğünüm işte kebaptır, mc menüdür, makarnadır güzel bir yemektir falan filan.
Bu saatte üşenmem, pişi deyin, börek deyin yapayım yani😂😂
Herhalde bir de yiyiyor olsam dolu dolu, 300 kilo olurum.
Boğa burcu olabilir misin?

Back
X