• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kilo alabiliyorsunuz?

Zorla kilo almış biri olarak geldim hemen. 173 boya 45 kiloydum bir zamanlar. Şimdi 57-59 arası oynuyorum. Sağlıklı şeyler önermicem pek ama haberin olsun.

Kilo almaya çalıştığım dönem mutlaka sağlam kahvaltı yaptım. Özellikle bol yağlı, kaşarlı sucuklu tostla. Üstüne bir multivitamin tableti aldım. Marka veririm istersen yazsam mı bilemedim. Acayip kilo aldırıyor. Ben sık ve az yerim aynen devam ettim ama kalorili şeyler yemeye başladım. Ara öğünlerin birine proteinli mama ekledim. Bana doktor bir yakınım alıyordu, normal şartlarda satın alınıyor mu bilmiyorum. Bunlarla 54-55 kiloya çıktım. Sonra doğum kontrol hapına başladım hooop iki ayda 62 oldum. Ondan sonra kendi kendine gitti bir kısmı 57-59 arasına sabitledim. 10 senedir ne alıyorum ne veriyorum. 2-3 versem iyi olacak aslında.

Yüzüne gelince sabah akşam rutin temizle tonikle nemlendir. Bu rutini oturtursan uzun vadede sorun kalmaz. Yok ben bunları zaten yapıyorum diyorsan ürünlerini değiştir. Bir ürünü uzun süre kullandığında da cilt tepki verebiliyor.

Öle dolma sarma ile alınmıyor kilo. Baklava börek tatlı hamur işi Fast food, kahvaltıda sucuklar vs yersen bak nasıl alırsın. Yiyorum alamıyorum diyenler genelde salata yiyorlar. Birde troidlerine de baktırdın mı? Yüzün için bir markanın bakım setini alabilirsin. Yıkama jeli, peeling, nemlendirici, yaşlanma karşıtı, maske vs den oluşan setler Harika iş görüyor. Cilt bakımı da yaptırırsan siyah noktaların gider zaten.

Bende senin gibi 47 50 arasinda giderdim gece yatmadan once tok karnina 1.5 bardak sute yada 1 bardak sute icmene bagli 15 20 tane bebe buskivisi at bir ayda ramaxan ayinda 3 kilo aldim bende burda kilo almak icin arastirirken buldum her gece yap ama
O midemi bulandırıyor benim hergün hergün yiyemiyorum. Ama evet bu gerçekten etkili bir yöntem.

Birgün beraber inşallah 😍
Gülsuyunu kendim yaptım ben, onu da sürüyorum artık cildim çok kuruttu.. Ne yapacağım hiç bilmiyorum ama üzgünüm :D
Gulsuyundan sonra nemlendirici sur diyecegım de kısır döngü oldugunu yazarken fark ettım🤣

Sen benim özendigim İnsansın kilo almayan insan kraldır ya♥️ benim vermem gereken kilolarım var. Keske kilo alısverısı yapabılsek🤣😍

Sarmalara gelince, Cook isterim birlikte yemeyi ama benden sana kalır mı bilmem🤣🤣

Ben normalde tersi için uğraşıyorum onun için kilo alma konusunda tüyo veremeyeceğim.
Sivilceler için hidrojen peroksit (3%) akşam yatmadan önce kullan etkisini görmeye başlarsın.
Hemen araştırıyorum teşekkür ederim :)

Kilo bağışı diye birşey olsa şu an yığardım sana bi 10 kilo sonra gider makarna haşlardım ee 10 kg verdik boru mu sdfhfkj :KK53:
Senin yerine 1 hafta yesem kendi metabolizmamla 5 kg garanti
Zorlarsam 7 kg
Hadi bakalım patron çıldırdı 🥴

Valla hep kıskanmışımdır yiyip yiyip kilo alamaynlari o yuzden hic derde dusmevalla gece yemek ye bebek mamalari ye aptamil bebek mamasi filan ye onlar aldirir birde hic dert etme hamile kalinca sisersin zaten 🤪🤪🤪 biz vermeyecalisiyoruz sen almaua su icsem yariyor bana 😝🤭🤭🤭

Bunun için doktora gittiniz mi?
Kilo alamamanin sebepleri var
Gittiyseniz başka bir sorun yoksa bol kalorili yiyecekleri fazla miktarda tuketeceksiniz süt ürünleri kızartma vs.

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
An itibarıyla bir havuç dilimi bir de fıstık sarma baklava götürüyorum ve tabiki gayet kilo alıyorum. Biri bana dur demeli artik benim de kilo vermem lazim. Ne guzek sanslisin iste yiyp de almiyorsun :kk77:

Zorla kilo almış biri olarak geldim hemen. 173 boya 45 kiloydum bir zamanlar. Şimdi 57-59 arası oynuyorum. Sağlıklı şeyler önermicem pek ama haberin olsun.

Kilo almaya çalıştığım dönem mutlaka sağlam kahvaltı yaptım. Özellikle bol yağlı, kaşarlı sucuklu tostla. Üstüne bir multivitamin tableti aldım. Marka veririm istersen yazsam mı bilemedim. Acayip kilo aldırıyor. Ben sık ve az yerim aynen devam ettim ama kalorili şeyler yemeye başladım. Ara öğünlerin birine proteinli mama ekledim. Bana doktor bir yakınım alıyordu, normal şartlarda satın alınıyor mu bilmiyorum. Bunlarla 54-55 kiloya çıktım. Sonra doğum kontrol hapına başladım hooop iki ayda 62 oldum. Ondan sonra kendi kendine gitti bir kısmı 57-59 arasına sabitledim. 10 senedir ne alıyorum ne veriyorum. 2-3 versem iyi olacak aslında.

Yüzüne gelince sabah akşam rutin temizle tonikle nemlendir. Bu rutini oturtursan uzun vadede sorun kalmaz. Yok ben bunları zaten yapıyorum diyorsan ürünlerini değiştir. Bir ürünü uzun süre kullandığında da cilt tepki verebiliyor.
Uzun zamandır kullandığım ürünlerdi evet. Bir sabah kalktım ve şok
Yüzümde irili ufaklı bir sürü sivilce, gözümün kenarlarında yağ bezesi falan. Bilmiyorum bir dermotoloğa gittim ilaç kullandım ama geçmedi.

Multivitamin kullanıyorum ama senden de marka isteyebilirim. Peki akşam yemeklerini ne yaptın makarna falan mı? Bir d e orantılı mı aldın kiloyu, spor falan yaptın mı? Hooff çok soru sordum özür dilerim :D

Hepimizin kanayan yarası, kilolar. Kimi alamıyor benim gibi, kimi de veremiyor..
Ya gerçekten mutfağın önünden geçsem 3 kilo alıyorum diyen hanımlar, nasıl beceriyorsunuz bunu? Sabahtan beri ağzım durmuyor, ağzım dursa elim durmuyor, telefonla meşgulken kaç tane kuru dolma ile sarmayı aynı anda ağzıma tıktım belli değil. Yapamıyorum ya olmuyor.
Depresyonumsu bir ruh halinde olduğum için bu hafta okul dışında hiç bir yere gitmedim. Evde olduğum zamanlarda full yedim, kilom yine 43 yine 43. Olmuyor ya istemiyorum ben artık zayıf olmak. Kan değerlerim normal, gelişimimde normal ama yok alamıyorum. Yiyorum ama alamıyorum. Küçük görünüyorum, etekten soğudum, elbise bile giyemiyorum. En son internetten aldığım 2 mükemmel tulumda olmayınca aklım beni bu konuyu açmaya itti.
Diğer bir konu yüzüm, makyaj yapmadığım halde yüzümü siyah noktalar ve sivilceler bastı. Nedir bunun bir çaresi, ne süreyim bu lanet sivilcelere? Siz neler yapıyorsunuz, kilo almak isteyen, görüntüsünden muzdarip olanlar var mı merak ediyorum. Okuduğunuz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Metabolizma hızına baktırdın mi. Benimki hızlı mesela acayip yerim ama zar zor iki kg alabiliyorum. Ayrıca sinir stres, kafaya çok şey takmak, sürekli düşünmek bunlar da kilo verdiren şeyler. Diyetisyen eşliğinde kilo alma diyetleri uygulayabilirsin.yuzun için maskeler yapabilirsin

Uzun zamandır kilo almamı yaşımın ilerlemesine bağlıyordum. Hatta buraya da yazdım kac kere. 30'a yaklaşırken insan kilo alıyor diye. Çünkü ben de 34 bedenin bol geldiği bir insandım dört beş yıl önce. Lakin sonradan anladım ki belki yaşın da etkisi vardır ama benim kilo almamin bir nedeni de ilaç. Roacucutane kullandim bir dönem. Ve o dönem kilo almaya başladım. Psikolojik olarak da çökertti beni o ilaç. Depresyona girdim. Kollarımda yaralar çıktı. Ve bu etkilerin hepsini hala hissediyorum. Artık çok daha duygusal bir insanım ve geçen kış yine depresyondaydim. Hala kollarımda ara ara yaralar çıkar. Tamam şu an hamileyim ama bebekten önce de beş kilo fazlam vardı ve veremiyordum çünkü hep yiyordum. Yani madem sivilce de varmış, ilacı kullan gitsin. Ama diğer yan etkileri de düşün. Ha bana sorsan şimdiki aklın olsa kullanır mıydın diye. Kullanırdım. Kistik sivilcelerim vardı ve canım çok yanıyordu çünkü.

Öle dolma sarma ile alınmıyor kilo. Baklava börek tatlı hamur işi Fast food, kahvaltıda sucuklar vs yersen bak nasıl alırsın. Yiyorum alamıyorum diyenler genelde salata yiyorlar. Birde troidlerine de baktırdın mı? Yüzün için bir markanın bakım setini alabilirsin. Yıkama jeli, peeling, nemlendirici, yaşlanma karşıtı, maske vs den oluşan setler Harika iş görüyor. Cilt bakımı da yaptırırsan siyah noktaların gider zaten.
Hepsine baktırdım. Cilt bakımına da gittim. Ama benimki hormon kaynaklı sanırım, çünkü yaptırsam da hemen eski haline döndü. Kadın doğuma gitmem lazım. Ha bir de salata yemiyorum, mantı varsa garanti 2 tabak yerim, çorba tatlı önümden eksik olmaz. Gece kalkar 3 5 yemek tıkar öyle yatarım. Yok yani, hiçbir şekilde olmuyor.

Canım BEnde eskiden almıyordum kilo aynı takıntı haine getirmiştim en son da gece sigara böreği yaptım yedim hep 2 3 gibi ve 56 dan 64 de çıktım 2 ay da 🙄🙄🙄 ne gerek varsa şimdi de veremiyorum ya

Metabolizma hızına baktırdın mi. Benimki hızlı mesela acayip yerim ama zar zor iki kg alabiliyorum. Ayrıca sinir stres, kafaya çok şey takmak, sürekli düşünmek bunlar da kilo verdiren şeyler. Diyetisyen eşliğinde kilo alma diyetleri uygulayabilirsin.yuzun için maskeler yapabilirsin
Metabolizma hızına nerede baktırabilirim ki? Baktırmadım ona.

Gulsuyundan sonra nemlendirici sur diyecegım de kısır döngü oldugunu yazarken fark ettım🤣

Sen benim özendigim İnsansın kilo almayan insan kraldır ya♥ benim vermem gereken kilolarım var. Keske kilo alısverısı yapabılsek🤣😍

Sarmalara gelince, Cook isterim birlikte yemeyi ama benden sana kalır mı bilmem🤣🤣
Ahahaha sarma candır, güzel de yaparım. 1 tencere yapıp kargolayabilirim afiyetle yersin kuzum :)
Görmedim ama sende fıstık gibi hatunsundur, verme o kiloları boşver. Değerini bil onların, ne yapıp edip elde edemeyenler var :KK70:

Miye şikayet ediyorsunuz ki beğendiğiniz şey olmuyorsa da en azından terzi işiniz görüyor biz isteyip de bedenini bulamadığımız kıyafetleri kalbimize gömüyoruz yemekleri midemize gömdüğümüz gibi 😂
Kiloyu sağlıksız almak da kötü doktora gidin bence doğru ve düzenli bi şekilde almak için. Öbür türlü ren sağlıksız hemde durdurulamaz bir kilo alımı yaşayabilirsini

Canım BEnde eskiden almıyordum kilo aynı takıntı haine getirmiştim en son da gece sigara böreği yaptım yedim hep 2 3 gibi ve 56 dan 64 de çıktım 2 ay da 🙄🙄🙄 ne gerek varsa şimdi de veremiyorum ya
Orantılı aldıysan sorun yoktur bence.

Hepsine baktırdım. Cilt bakımına da gittim. Ama benimki hormon kaynaklı sanırım, çünkü yaptırsam da hemen eski haline döndü. Kadın doğuma gitmem lazım. Ha bir de salata yemiyorum, mantı varsa garanti 2 tabak yerim, çorba tatlı önümden eksik olmaz. Gece kalkar 3 5 yemek tıkar öyle yatarım. Yok yani, hiçbir şekilde olmuyor.
Bir kere cilt bakımı ile tamamen kurtulmanız zaten imkansız. Evde devam etmeniz gerekir. Cildiniz yağlıdır belki hem. Hormonlara baktırmadıysanız baktırın bi ama azar azar yiyorsunuzdur bence mümkün değil herşey normalken alamamak. Benim teyzem kilolu. 43 kg gelin aldı. Çok güzel yemek yapar ve çok yerler. Gelini de şimdi 80 oldu 😂 yeni evliyken o da alamıyorum diyordu.

Back
X