Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl karamele dönebilirim?

elminaa-mavi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
294
120
303
İzmir
Merhaba arkadaşlar forumda yazılanları okudum ama hala kararsızım bundan 5 6 ay önce sacımı ani bi kararla koyu kakao renge boyadım ama cok pişman oldum o zamandan beri boyamıyorum simdi eski sacıma karamelimsi-bakırımsı bi renge dönmek istiyorum ama nasıl yapacağıma dair hiç bi fikrim yok yardımcı olur musunuz rica etsrm öncesi ve sonrası

Canım beyaz sabunla sacındaki boyayı akıtmayı denedin mi önce soldurup sonra acıcıyla bikaç boyamada dönebilrsinn

Evet bildiğimiiizz hacışakir Açıcı olarak palette yoğun acıcısını deneyebilirsin canım

Evet bildiğimiiizz hacışakir Açıcı olarak palette yoğun acıcısını deneyebilirsin canım
Bu acıcıları nasıll kullanıyoruz pekii ben daha önce hiç kullanmadım 1 paket acıcı yetiyo mu? Açıçı kullandıktan ne kadar süre sonra boyamalıyız falan filan :18::18::18:

canım bu resimlerden birşey anlayamıyoruz , yüzünü teşhis etmeni istemeyiz ama takip ediyorsan , arkadan çekilmiş fotoğraflar ekliyor arkadaşlar sende öyle yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…