• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil kapatabilirim:(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Kizlar sizin yardiminiza onerilerinize cok ihtiyacim var..dugun var bir elbise aldim kollari ve gogus kismi tul..terzilere sordum cok para istediler veremem terziye..evde buna nasil care bulabilirim sizce...gogus kismini kapatmak kolayda kollara uzun payetler kesip dikebilirmiyimki kotu dururmu acaba yada yapistirsam sonradan sokulecek sekilde ..yada diyorum uzun kollu daracik siyah bir badiyo gogse kadar kesip sutuene dikip koktenmi halletsem ama yanarim oyle ben ya cok sicak var lutfen bana fikir verin kizlar..elbiseler cok pahali bu aldigim ucuz diye almak zorunda kaldum cok ds begendim ama bu sorunu nasil halledicem gitttigim.terziler 90 tl 50 tl falan diyo veremem zaten istedigim gibi olmaz diye korkuyorum lutfen el atin bacilarim elbise bu sadece gogus altinda payetli şık bir gecis var kapaliyim kizlar şal takip kollar tullu olmaz hafif payet gecisleri yapsam sorunnolmaz galiba giyerim o sekilde
b_f1c015d1-6e6f-4a1a-844a-7037a6cfe052 - Kopya.webp

Son düzenleme:
Elbisenin fotosunu koyarsan daha sağlıklı yardımcı oluruz . Şimdi görmediğim bi elbiseye şöyle kol dik diyemem ki

b_f1c015d1-6e6f-4a1a-844a-7037a6cfe052 - Kopya.webp
ELBISE BU KIZLAR GOGIS ALTINDA PAYETLI HAFIF BIR GORUNTU VAR DAHA ŞIK DURUYOR

Evet canım foto görsek daha iyi fikirler gelebilir. Payet kumaşı tüle dikmenin zor olacağını düşünüyorum ayrıca büzülme yapabilir. Tüle kendin boncuk pul tarzı şeyler işlesen olabilir sanki ama foto görsek daha iyi olur.

Kizlar tesettirliyim ondan
Kollar tamamen kapali olmasada olur tul ayrintisini biraz daha goz ardi etmek istiyorum bukadar dikkat cekmemeeli sık payet gecisleri yapabilsem giyerim sikinti olmaz galiba

e keşke ona göre bir elbise alsaydınız o zaman şimdi hem zaman hem para kaybı bu elbise..
bolero mu ne öyle birşey uydurun üstüne ön tarafı bağcıkla bağlanabilen birşey olsun ..

O tül kola ancak pul boncuk işleme yapılır , o da hoş durmaz .

Siyah bir bolero tarzı ile tamamla evet sıcak biliyorum ama ... diğer türlü çirkin durur .

images (3).webp

Söyle birşey bulabilirsin...
Tül bolero yaz çıkıyor...

Ama tesettürlu biri için biraz dar değil mi?
Bunun üzerine de tül uzun birşey alabilirsin...
Yada neyse kendi tercihin..

Siyah dantel bolero çok hoş durur bence farklı bi hava yaratır. Sade renk boleroile düz detaysiz siyah elbise olur.. Bana göre başkada oluru yoktur

Back
X