- 27 Ağustos 2024
- 61
- 6
- 23
- Konu Sahibi feyzaseloo
yaptım negatiftiGebelik testi diye bi şeyden haberin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptım negatiftiGebelik testi diye bi şeyden haberin var mı
evet dediğiniz gibi oldu . sadece onda boxer vardı bende yoktu sürtünürken boşaldı diye fark ettim ıslaktı çamaşırı. adetimde gecikti baya baya. test yaptım negatif çıktı ama tarlusal icmeme rağmen adet görmedim her zaman olurdum bu yüzden de korktum sıfır risk yanı?Ne yaşadın ? Nasıl yaşadın ? Hiç bir şey bilmeden nasıl yaşadın ? Hiç detay vermiyorsun. Yüzde doksan iç çamaşırıyla surtundunuz ve korkuyorsunuz. Vücudunuz çok şükür ki çok akıllı. Sizin korktugunuzu anlıyor ve ona göre gardini alıyor. Sen korkup stres yapıyorsun o yüzden de vücut bir saldırı anında güçsüz kalmayayim mantığıyla regl olmanı engelliyor. İç çamaşırıyla sürtünerek hamile kalmazsın. Boşuna dengeni bozup durma.
Ya bi s..Hamile nasıl kalınır? Dalga geçmeyin cidden bilmiyorum iç çamaşırı varken bile sürtünerek hamile kalınacagını dusunuyorum detaylı açıklayacak biri var mı
Yaş kaç?Hamile nasıl kalınır? Dalga geçmeyin cidden bilmiyorum iç çamaşırı varken bile sürtünerek hamile kalınacagını dusunuyorum detaylı açıklayacak biri var mı
İnternetteki o bilgiyi bizimle paylaşabilir misin?küçüğüm evet gördüm fakat internette boxerdan dahi geçebileceğini söylüyorlar
Evetevet dediğiniz gibi oldu . sadece onda boxer vardı bende yoktu sürtünürken boşaldı diye fark ettim ıslaktı çamaşırı. adetimde gecikti baya baya. test yaptım negatif çıktı ama tarlusal icmeme rağmen adet görmedim her zaman olurdum bu yüzden de korktum sıfır risk yanı?
niye ?Ya bi s..
İnternetteki o bilgiyi bizimle paylaşabilir misin?
ya bilmiyorum çok araştırdım genel olarak bi tanesi şüpheye düşürdü işteAy internetteki bilgi dediğiniz kızlarsoruyor'daki abazalar mı
Araştırmalarınızı bilimsel makalelerden yaparsanız sorun kalmazya bilmiyorum çok araştırdım genel olarak bi tanesi şüpheye düşürdü işte
teşekkür ederimAraştırmalarınızı bilimsel makalelerden yaparsanız sorun kalmaz
Kaliteli çamaşır olursa kesin kalırsınHamile nasıl kalınır? Dalga geçmeyin cidden bilmiyorum iç çamaşırı varken bile sürtünerek hamile kalınacagını dusunuyorum detaylı açıklayacak biri var mı
dalga gecmeyib lütfenKaliteli çamaşır olursa kesin kalırsın
Temas bile yokmuşYıllar evvel bir dizide gördüğüm bir replikle cevap vermek istiyorum:
“Annelerle babalar her gece uyurlar, ama bazı geceler uyumazlar. :)”
Cinsel organların her türlü temasında hamilelik ihtimali vardır. Cinselliği bilmiyorsanız en azından korunmayı bilmiyorsanız yakınlaşmayın.
arada boxer vardı tam bi temas olması kıYıllar evvel bir dizide gördüğüm bir replikle cevap vermek istiyorum:
“Annelerle babalar her gece uyurlar, ama bazı geceler uyumazlar. :)”
Cinsel organların her türlü temasında hamilelik ihtimali vardır. Cinselliği bilmiyorsanız en azından korunmayı bilmiyorsanız yakınlaşmayın.