• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Bugün sohbette boyumu ve kilomu söyledim
Espresso ve selemino beni taşa tutuyordu nerdeyse :dilcikar:
Sana yedir içir şişko olsun dediler dimi kaydirigubbakcemile3
Ondan bu kadar masalar hazırlıyorsun

kız sen çok akılıymışsın
prenses'de bizden:jeyyar:
ama prenses en iradelimiz
topiğe resmi koyuyor ,kendi sanal doyuyor biz gerçeğiyle
aramızdaki fark sadece bu canımdelikafadulden

Kızlar siz yakında beni parçalarsınız
Bu ne be çete gibisiniz kaydirigubbakcemile3
Neyse gidip kahvaltımı yapayım 3-5 gram alayım :kedi:
Dün akşam pek bozuk çıkmadı
2 liracık atabildim

selam kızlar, ben de katılmak istiyom, çok özendim valla.

yav ben de bi kumbara yapıp bozuklukları falan attıydım içine, sonra "nerde bütünleticem bunları" dedim, bayramda kapıya gelen çocuklara avuçlayıp verdim gitti. -tatlicadiarzu-

hakkaten nerde bütünletiyorsunuz, kumbaradan çıkanları napıyorsunuz, akıl verin de ben de başlim yeniden

yav ben de bi kumbara yapıp bozuklukları falan attıydım içine, sonra "nerde bütünleticem bunları" dedim, bayramda kapıya gelen çocuklara avuçlayıp verdim gitti. -tatlicadiarzu-

hakkaten nerde bütünletiyorsunuz, kumbaradan çıkanları napıyorsunuz, akıl verin de ben de başlim yeniden

Ben eşimin iş yerine götürüyorum
Ama mahalle bakkalları su elektrik telekom fatura gişeleri alabiliyor
Eğer uzun vadeli bi yatırım düşünüyorsan bankada hesap açtırıp
Bankaya götürebilirsin sorarlarsa çocuğun kumbarası dersin :roflol:

bugün sabah alışverişe gitiim
yüklü oldu biraz ama 10 tl ayırdım kumbiriğee
yarın günüm var
aslında ocak 13 teydi ama değiştik bi arkadaşla müsait değilmiş bana verdi günü
400 te le gelecek
yaşasın gün kardeşliği

hoşgeldin canım aramıza
eminim çok iyi birikimler yapacaksın
ben altın almıştım biriktirdiklerimle
bazende dolar
hesap açmadım kendimce bişeyler yapıyorum

geçmiş sayfalara şöle bi göz attım da b tipi likit fon bana da mantıklı geldi, yanlız fon almak için alt limit var mı acep?

benim yatırım adına pek bişeyim yok, kendim çalışıyorum, ayrıca bireysel emeklilik başlattım bi kaç ay önce, azcık borcumuz var, onlar bitsin ben de bankaya otomatik ödeme talimatı vercem ayda 500 tl. :asigim: (yani inşallah o gün gelir de borçlar biterse)
onun dışında da kumbarada birikenleri b tipi likit fona yatırmak çok mantıklı geldi, ama tabi alt limit yoksa.

Uzun vadeli yatırım yapacağını
Şimdilik küçük miktarla başlatabileceğini
Ama her ay düzenli yatıracağını söylersen
Kabul edebilirler

hoşgeldin canım aramıza
eminim çok iyi birikimler yapacaksın
ben altın almıştım biriktirdiklerimle
bazende dolar
hesap açmadım kendimce bişeyler yapıyorum

hoş bulduk :1hug:
ben de borçlar bitinceye kadar ufak tefek birşeyler biriktirmeye başlamak istiyorum,

bişe dicem, benim bünyede savurganlık hakim biraz, tutumlu olmak nasıl bişey beceremiyom, tutumlu olmadıktan sonra para da biriktirilmiyo, özeelikle mutfakta tutumlu olmakla ilgili ip uçlarına ihtiyacım var hakkaten, (ya da bu konuyla ilgili bi topiğe ihtiyacım var CADIARZU )

hoş bulduk :1hug:
ben de borçlar bitinceye kadar ufak tefek birşeyler biriktirmeye başlamak istiyorum,

bişe dicem, benim bünyede savurganlık hakim biraz, tutumlu olmak nasıl bişey beceremiyom, tutumlu olmadıktan sonra para da biriktirilmiyo, özeelikle mutfakta tutumlu olmakla ilgili ip uçlarına ihtiyacım var hakkaten, (ya da bu konuyla ilgili bi topiğe ihtiyacım var CADIARZU )

kızlar kusura bakmayın ben cevap vereyim arkadaşa
tutumlu olmak için önce çarşı pazara gideceğin zaman liste yap önce sonra en önemlileri işaretle sonra hesapla ne kadar para lazımsa o kadar al yanına
mağazalara girme ben ki çok tutumlu bir insanım kendimden geçiyorum olan varan paramı harcıyorum
bide elinin altında ne olursa olsun çok para gezdirme yada unut o parayızemuszemuskaydirigubbakcemile2

Back