• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ya bu nasıl bir kahvaltıdır böyle bende geliyorum cokacimcoook cokacimcoook banada yer var mı? bende gelirken kuş sütü alayım bari kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese yer var şekerim
Sen kendin gel yeter kuş sütü de buluruz sana kaydirigubbakcemile3

amanın bizim sahrud ne kahvaltı hazırlamışsın maşallah :nazar: ben gelene kadar bittimi kız yoksa eline sağlık bacııı hakkatten bu ıLKNUR nirelerde akşama kadar gelmezse bi çaresine bak çavuşumu arasın genelkurmayımı :roflol: naparsan yap bul şu kızı :roflol:

amanın bizim sahrud ne kahvaltı hazırlamışsın maşallah :nazar: ben gelene kadar bittimi kız yoksa eline sağlık bacııı hakkatten bu İLKNUR nirelerde akşama kadar gelmezse bi çaresine bak çavuşumu arasın genelkurmayımı :roflol: naparsan yap bul şu kızı :roflol:

Herkesin payını ayırdım
Al çatal kaşığı gel cokacimcoook
Çavuşta kimmiş İlknur Genel Kurmaylara layık
Anca onlar bulur :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlaaar günaydın kahvaltıya buyrun
kahvalti.jpg

Kız İlknuuuuuuuuuuuuuuur nirdesin bacııııııı :uhm:
Bak bugünde gelmezsen Genel Kurmay Başkanını aricam
Bulun İlknur'umuzu deyi :roflol: kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
Dün akşam markete gittim 7 buçuk lira arttı

of offf canim dokturmusssun valla hemen geliorummm tatlimmm

Hadi kızlaaaaaaaaar yemek vakti -tatlicadiarzu-
Bugün nostalji yapalım yer sofrasında yiyelim olur mu

akamyemei.jpg

İlknurcuum senin payını ayırdım

yatak odasında komidinin üstünde bozuk para gördüm bisürü:akannehireşime dedim benim olsunlarrrrrrrrkaydirigubbakcemilemaleseef berbere gidicekmiş birde araabanın yağını değiştirtecekmiş:sinifsinif:bari 25 kuruşunu ver dedim ben sana bütün veririm dedi bakalımkaydirigubbakcemile3

topik para biriktirmeden çok mama topiği olmuş valla kızlar iştahımı açtınız allah razı olsun kilo alamıyodum zaten acıktım şimdi gidip bişeyler yiyim baricokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar sanırsam İlknur'un pc sizlere ömür
Bu arada benim dünkü birikim 3 liracık
Napalım bu sefer az oldu amaaaan az olmuş çok olmuş
Sonuçta olmuş dimi ama yerimseniben

hee İlknur kumbaaradaki parayı p ye ayırsın artık,
Prenses kız bütün forumları yemek topiğine çevirdin,Şu iştahına bi çare bul yawwwwwwww, senin yüzünden olan bizede oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiy

ilknurun pc busefer sizlere ömür akannehir galiba yazık oldu garibe :gitme:
neyse benim hasılat bu gün yok napalım eşimle küstüm onun etkiside var tabiii.:gitme::gitme:

kızlar ben de para biriktirmek istiyorum ama beceremiyorum hiç, bu işin sırrı nedir biri desin allaasen yaa gidip kilitli kumbara mı alayım nerelere gideyim ben

Back