• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

geçmiş olsun beyazz bacııııı,
bir gün benimde olacağım o ocağı en yaavaşına getirdiğimde sönüveriyoo, anlamıyoruz da

Bacım aman dikkat
Gaz alarmları var 45 lira falan yanılmıyorsam
Mutfağa ocağa yakın bi yere takıyorsun
2 dakka gaz sızsa hemen ötüyor
Gözünüzü sevem alın birer tane
Sizden kıymetli ne var

Sağol canım valla içimizi rahat tutmaya çalışıyoruz
Olacak olan Tokatta da oldu önüne geçilmiyor
Ama bazılarının oğulları yurtdışında keyfinde
Bazıları askere bile gitmezken bizim çocuklarımız kardeşlerimiz sınırlarda
Üstelik benim kardeşim zaten çok tehlikeli bi yerde görev yapıyordu
Askerden vatan görevinden kaçmaz ama
Birazcık güvende olsun isterdik

Türkiye gerçeği maalesef, kardeşinde endişeleneceğiz yere düşmüş, ama bak kendin de demişsin olacak oldumu Tokatta bile oluyor.
Kendinizi üzmeyin ,

Bütçe yapmaya kararlıysanız en önemli adımı atmışsınız demektir. Sağlam bir bütçeye sahip olmanın üç önemli yolu aşağıda sıralanmıştır:

1. Ulaşabileceğiniz gerçekçi hedefler belirleyin.
Daha fazla harcayacağınızı biliyorsanız örneğin kişisel masraflarınız (giyim, mağaza taksitleri, kuaför, cep telefonu, üyelikler, vs.) için sadece 50 YTL ayırmayın. Kendinize karşı dürüst olun.

2. Para biriktirmenin yeni yollarını öğrenin.
Para biriktirmenin, daha iyi kredi notu almanın ve paranızı artırmanın birçok değişik yolu vardır. ışte nasıl başlayabileceğinize dair birkaç ipucu.

3. Bütçenizi aşmamaya gayret edin
Bütçe yapmak yalnızca bir başlangıçtır. Bütçeye uygun olarak yaşamak ve hedefinize ulaşmak için, yaptığınız harcamaları güncellemeniz ve gerekli değişikleri yapmanız gerek.

Bacım aman dikkat
Gaz alarmları var 45 lira falan yanılmıyorsam
Mutfağa ocağa yakın bi yere takıyorsun
2 dakka gaz sızsa hemen ötüyor
Gözünüzü sevem alın birer tane
Sizden kıymetli ne var

alayım kız, bilmiyordumm valla her seferinde ben bakalrım, kimsenin aklına gelmez,ben yokken çocuklar yapsa Allah korusun.

Elektriği Hesaplı Kullanın
Kredi Kartlarına Dikkat
Araba Ekstralarına "Hayır" Deyin
Toptan Alışveriş Yapın
Online Bankacılıktan Yararlanın
Cüzdanınıza o gün için harcayacağınız kadar para koyup dışarı çıkın

imageFinder.aspx

* KON gaz alarm cihazı doğalgaz ve Lpg bulunan her ortamda güvenilir gaz algılama özelliğine sahiptir.

* Özellikleri :

* 3 Led özellikli. Yeşil Led:Çalışma , Kırmızı Led:Alarm , Turuncu Led:Sensör Arızasını gösterir.Böylece cihazın arızasından haberdar olur ve hayatınız riske girmez.

* 85 Desibellik Sesli Uyarı ile bir tehlike anında sizi uykunuzdan bile uyandırabilir.

* Normal Çalışma Koşullarında 5 Yıllık Sensör Ömrü.

* Kararlı hassasiyet ve üstün çalışma performansı.

* Yangın ve Gaz Alarm Sistemlerine Uyumlu.

* Kontak Çıkışına bağlanabilecek bir valf yardımıyla gazın kesilmesi, yada aspratöre bağlanarak gazın tahliye edilmesini sağlayabilme

* Dayanıklı ve Estetik GörünüM.

herkese günaydın ben kumbişi bir yokladım malum ay başı ne kadar birikmiş bakmak lazım benden 52 tl çıktı inşallah sizinkiler daha fazladır

Back