Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

ahh ahh nezamandır yokum kimsede sormamış nerde bu hatun mafoldumben diye hasta yatıyodum :bbo: bende daha yeni geldim kendime zatüree olmuşum mahfoldum kumbiriğimde öksüz kaldı ufak tefek attık yine ama yazamadım işte bugünde 5 lira attım

çok geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
bu kışı hayırlısıyla atlatsaydık

evli arkadaşlar ya size birşey sorcam çeyiz bölümüne sordum ama kimse sallamadı beni siz evlenirken ne kadar para harcdanız ceyiz için

evli arkadaşlar ya size birşey sorcam çeyiz bölümüne sordum ama kimse sallamadı beni siz evlenirken ne kadar para harcdanız ceyiz için

bu geniş bir konu, herkesin bir olmaz,
bütçeye göre değişir, senin bütçe ne kadar,birde bunun ölçüsü olmazz, herkesin keyfine,parasına ,ihtiyacına göre değişir.
kimi beyaz eşyasını da alır,kimi alaamaz, anladınmı.
o yüzden kimse sana cevap vermemiştir.

slm kızlar sakin bir günmüş topikte kankim selenimo sahrud allegria ececik sincera nerdesiniz hatunlarrr

Canım ben kardeşimi askere yol etmeye gittim

Biraz ani oldu bide Şırnak çıkınca elimiz ayağımız titredi

Haber veremeden gittim

Bidaha olmaz söz

Asker çantası hazırlamak hem masraflı hem yorucu işmiş

O yüzden birikim yapamadım

Prenses bitanesin
Yoldan geldim mutsuzum yorgunum
Kardeşimden ayrıldım az birazda açım
Süper oldu bu yemek

canim benim hosgeldin tatliskom allah kavustursun bitanem hakketende ici burkan bi durum tez zamanda gelir insallah cabucak biter askerligi insallah gulum seni sakinlestirsin biraz sinirlerini papatya cayi ikram edeyim cicim

cNIM ŞİMDİ BENİM 2 SENEDEN FAZLA VAR ASKERLİK İŞ BULMASI FALAN FİLAN O GELİP BENİ İSTEYENE KADAR BEN 10 BİN KADAR BİRİKTİRİYORUM TAHMİNİ Bİ AKSİLİK OLMASSA ARKAMDADA DEV GİBİ TEYZEBANK VAR BEN ANNE TARAFIMIN TEK VE SON TORUNUYUMDA DAYIM TEYZEM HEP BANA ÇALIŞIYO SAĞOLSUNLAR AMA BEN YARDIM İSTEMİYORUM KENDİM YAPMAK İSTİYORUM Bİ YANDAN DA BORÇSUZ EVLENEYİM EVLİLİĞİMİN EN GÜZEL ZAMANLARINDA PARA HESABI YAPMAK İSTEMİYORUM

hayırlı teskereler canım allah sağ sağlim gelmeyi nasip etsin

Canım 5 ay önce evlendim
Herşeyim sıfırdan alındı
Bi kırık iğnem bile yoktu
Ortalama 15 bin liraya mal oldu salonu fotoğrafçısı yemesi içmesi falanı filanı
Ama şöyle oldu kampanyaları çok takip ettim
Mümkün olduğu kadar peşin aldım
Peşin almak ciddi indirimler sağlıyor
Bazı şeyleri gereksiz gördüm
Mesela oturma grubu ve misafir salonu yerine sadece güzel bi salon yaptım
Ev tekstili konusunda fazla aşırıya kaçmadım
Ama hiçbi eksiğim yok bana göre
Eğer biriktirdiğin parayı iyi değerlendirirsen düğün vaktine kadar kazandırır da
Önceden birikim yapmayı çok iyi akıl etmişsin
Çok faydasını göreceğinden emin ol
İnşallah çoook mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…