- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #1.501
selam canım geldim
6 Lira attım buğün
darısı yarına
6 Lira attım buğün
darısı yarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh nezamandır yokum kimsede sormamış nerde bu hatun mafoldumben diye hasta yatıyodum :bbo: bende daha yeni geldim kendime zatüree olmuşum mahfoldum kumbiriğimde öksüz kaldı ufak tefek attık yine ama yazamadım işte bugünde 5 lira attım
günaydınlar
buğün hiç bozuk para bulamadım
gün uzun
atarım akşama kadar:Saruboceq:
valla demesi kolay kağıt at diye ben bozuklukları zor atıyorum o da evde sağdan soldan topladıklarımla
evli arkadaşlar ya size birşey sorcam çeyiz bölümüne sordum ama kimse sallamadı beni siz evlenirken ne kadar para harcdanız ceyiz için
slm kızlar sakin bir günmüş topikte kankim selenimo sahrud allegria ececik sincera nerdesiniz hatunlarrr
Prenses bitanesin
Yoldan geldim mutsuzum yorgunum
Kardeşimden ayrıldım az birazda açım
Süper oldu bu yemek
bu geniş bir konu, herkesin bir olmaz,
bütçeye göre değişir, senin bütçe ne kadar,birde bunun ölçüsü olmazz, herkesin keyfine,parasına ,ihtiyacına göre değişir.
kimi beyaz eşyasını da alır,kimi alaamaz, anladınmı.
o yüzden kimse sana cevap vermemiştir.
canım ben kardeşimi askere yol etmeye gittim
biraz ani oldu bide şırnak çıkınca elimiz ayağımız titredi
haber veremeden gittim
bidaha olmaz söz
asker çantası hazırlamak hem masraflı hem yorucu işmiş
o yüzden birikim yapamadım
cNIM ŞİMDİ BENİM 2 SENEDEN FAZLA VAR ASKERLİK İŞ BULMASI FALAN FİLAN O GELİP BENİ İSTEYENE KADAR BEN 10 BİN KADAR BİRİKTİRİYORUM TAHMİNİ Bİ AKSİLİK OLMASSA ARKAMDADA DEV GİBİ TEYZEBANK VAR BEN ANNE TARAFIMIN TEK VE SON TORUNUYUMDA DAYIM TEYZEM HEP BANA ÇALIŞIYO SAĞOLSUNLAR AMA BEN YARDIM İSTEMİYORUM KENDİM YAPMAK İSTİYORUM Bİ YANDAN DA BORÇSUZ EVLENEYİM EVLİLİĞİMİN EN GÜZEL ZAMANLARINDA PARA HESABI YAPMAK İSTEMİYORUM