• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

good-luck-girl.gif

ayy 2 gündür atamıyodum bişey bugün 4 lira attım kaydirigubbakcemile2 bu haftada pek umudum yok bayramlık istiyo çocuklar yani hasılat kötü olacak :gitme:

bende bu ay tık yok kızlar o yüzden moralim bozulmasın diye girmiyorum:kedi:inşllh siz bol bol atarsınız bereketli olsun kumbişlerinizopuyorumnanaktan
olsun tatlım bizde de tık tık yok bu ara merak etme
yanlız bırakma bizi kıs

ayy 2 gündür atamıyodum bişey bugün 4 lira attım kaydirigubbakcemile2 bu haftada pek umudum yok bayramlık istiyo çocuklar yani hasılat kötü olacak :gitme:
maşallah kuzum delikafadulden
bayram geliyor,masraflar çoğalınca kumbaraya doğal olarak atamayabiliriz,
sağlık olsun bayram sonu devam yineeee.
evet valla bu ara az atıyorum bende
bayramüstü harcama çok

Bide diğer taraftan düşün CADIARZU
Bugünlerde kumbaraya attıkların bayramda hızır gibi imdada yetişir kaydirigubbakcemile2
onları ellemem kıs ben akannehir

dün aksam 6 tl attım eskisi kadar düzenli atamıyorum kumbirişim ac kalıyor bu aralar:(
bendende aynı tatlım Çok üzgünüm çoook

gunaydin kizlar bugun pazar var artik ne kalirsa onu atcam:)
valla bende gittim ama artıramadım
pazar sözkonusu olunca kuruşsuz geliyorum eve
dayanamıyorum alıyorum da alıyorum yanee :hulya:

İlknur senin kumbara konusu büyüyo bankada hesap açmak için bilgi isteyenler var
Kadınlarda artık güçleniyor :hulya:
evet canım gördüm
dayanışmayla birbirimize yardımcı olmak çok güzel
bütün arkadaşlaro tek tek kutlarım
ne mutlu bana

Bende bugün 10 tl attım,:)
ama yarın için benimde umudum yok:((
maşallahh kuzumm opuyorumnanaktan
eşim 20 tl verdi bugünn cebinde kalmış kumbarana çoktan atamadım atarsın artık dedi:asigim::dance::lepi:
oh oh enişteye alkışş tutalımm alkisalkisalkis
3 tl atabildim.:kedi:

sen atabilmişsin gülüm en azından 2 gündür atamadım bende :gitme:

ilknurum ben hergün ekmek falan alınca başından kalan küsüratları atıyorum fakat öyle 5 tl 10 tl atamıyorum temizliğe başlayalı iyice bittim ben yarın kanepeleri yıkatıyorum halılarıda verdim70 tl vercem gaz yükle su al elektrik derken anam ağlıyo kumbaramda bir avuç para oldu herhalde 20 tl falan çıkar :)))

ilknurcum bende bugün 4 tl attım şekerim,
babası çocuklara 2 şer bozukluk vermiş baktım, paralar sağda solda geziyor, aldım attım kumbiriğime...

okuyunca heveslendim
akbankın bir kumbarası vardı
anahtarı da yok görünürlerde

ona çantamdaki bozuklukları attım
7 tlçıktı
ilk gün için fena değil gibi dimi :)

ilknurum ben hergün ekmek falan alınca başından kalan küsüratları atıyorum fakat öyle 5 tl 10 tl atamıyorum temizliğe başlayalı iyice bittim ben yarın kanepeleri yıkatıyorum halılarıda verdim70 tl vercem gaz yükle su al elektrik derken anam ağlıyo kumbaramda bir avuç para oldu herhalde 20 tl falan çıkar :)))

ilknurcum bende bugün 4 tl attım şekerim,
babası çocuklara 2 şer bozukluk vermiş baktım, paralar sağda solda geziyor, aldım attım kumbiriğime...

selam kankam
kuzum atamadım kaç gündür
bana kalmadı bozukluklar ama telafi ederim inş

okuyunca heveslendim
akbankın bir kumbarası vardı
anahtarı da yok görünürlerde

ona çantamdaki bozuklukları attım
7 tlçıktı
ilk gün için fena değil gibi dimi :)

maşşlalllah canım arkadaşlarıma
bende bu arada 4 tl salladım alışverişin üstü
bakalım yarına ne olacak