- 3 Kasım 2008
- 11.072
- 5
-
- Konu Sahibi KralicheKaterina
hoşbuldum şekercim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay nekadar sıcak bir karşılama böle canııııııııımmmmmm:1hug:
herkese iyi geceler kızlar;şimdibu biriktirme işini günlük mü yapıcaz;aylık olsa olmaz mı))
nasıl istiyosan öyle yap cnm amaç biriktirebilmek
ben bazen bozuk kuruşları bile atıyorum maksat kumbaram dolsuun :)[/QUOTE
teşekkür ederim canım cevabın için..malum memur eşim;15inden 15ne okulundaki günde 250 lira ile basladı geçen ay;hazirana kadar biriktireceğiz..bende göreve baslıcam 1 hafta içinde bakalım o zaman bende ayırcam bişeyler..a.s.
nasıl istiyosan öyle yap cnm amaç biriktirebilmek
ben bazen bozuk kuruşları bile atıyorum maksat kumbaram dolsuun :)[/QUOTE
teşekkür ederim canım cevabın için..malum memur eşim;15inden 15ne okulundaki günde 250 lira ile basladı geçen ay;hazirana kadar biriktireceğiz..bende göreve baslıcam 1 hafta içinde bakalım o zaman bende ayırcam bişeyler..a.s.
hoşgeldin Gülşahh,
seninde görevin şimdiden hayırlı olsun.
O zaman sende en az 250 atarsın kenara inşallah
:asigim::asigim::asigim:Ay utandım ablacım sağolanacımmmm, mal sahibine benzemezse harammış, topikte sahibi gibi jettt maaaşallah ikinci sayfa devriliyomuş ben gelene kadar.
Kambersiz düğün olurmu.
yarın açılışa 100 lirayla katılıyorummm.
İlknuruma yakışır bi açılış olsun dimi.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisTatlım bi maaşallah gerek topiğeeee,
Hayırlı uğurlu, vede çoooooook bereketli bir topik olsunturkbayragialkisalkisalkis:içelim::teytey:a.s.
açtık işte akşam apar topra kuzumHAYIRLI OLSUN BACIM ....benden habersiz topik ha gece giremedim nete sabah bir baktım ilknurum topik açmış ben önceki yazılara bakarken sanal para biriktirme sandım hani şu hediyeleri aldığınız meğer gerçekmiş çoooook sevindim ben de biriktirmeye çalışıyordum eeee ilaçların parasını biriktirdim zatiii...eşim ay başında harçlık veriyor onları biriktirip gerekince harcıyordum bundan sonra her sigara aldığımda onun parası kadar bir kenara atıcam bakalım 1 ayda ne birikecek....herkese hayırlı bol paralar :))))
Bak neler biriktireceksin gör :dance::dance::dance:ilk ben para biriktirmiş olayım 30 tl atıyorum kenara rabbim bereketlendirsin
:asigim::asigim::asigim:Ay utandım ablacım sağol
bu para biriktirme işi evvelden de vardı ama sahiplenmeye başladı ya insanlar neyse işte
hoşgeldin ablam sefa getirdin
miktarında maşallah:1shok::1shok:
Allah eniştemize o sana sen kumbiriğe
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim sağol
açtık işte akşam apar topra kuzum
kafam kızdı çok bu işi herkes yapar kuzum şart değil liste kural mural
adı üstünde nasıl isterseniz öyle biriktirin kuzum
hoşgeldin Allah bereketlendirsin inşallah:Saruboceq:
Bak neler biriktireceksin gör :dance::dance::dance:
Mehtabım kanka koş koş sende yetişMEHTAP'ım sakın geç kalma yarın ev sahiplerinden biri olarak ayıp olur yeni arkadaşlarımıza.
Güzelim adı üstünde nasıl isterseniz öyle biriktirinherkese iyi geceler kızlar;şimdibu biriktirme işini günlük mü yapıcaz;aylık olsa olmaz mı))
SAĞOL tatlım hoşgeldincaramelli lattem topigin hayirli ugurlu olsun guzeller guzelimmm
E hadi bakalım herkesin kesesine gönlüne güzellik versin Allah ımteşekkür ederim canım cevabın için..malum memur eşim;15inden 15ne okulundaki günde 250 lira ile basladı geçen ay;hazirana kadar biriktireceğiz..bende göreve baslıcam 1 hafta içinde bakalım o zaman bende ayırcam bişeyler..a.s.
büyük ablama kız kardeşim hoş bir kumbara vermişti o da eline geçen bozuk paraları atmış içine 6 aya yakın bir süre açmamış sonunda açtığında içinden 728 lira çıkmış tatil parasını biriktirmiş farkında olmadan kendisi bile çok şaşırmış biz neden biriktirmeyelim tek memur maaşıyla 2 çocuk okutup dersaneye yollayan biri yaptıysa bizimkiler küçük daha az masrafımız var bizde yaparız
sağol canım ama inan ki önemli olan yazdığın yerde kendini rahat hissetmek bencekızlar hayırlı olsun yeni topic. keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı artık...
bereketli kumbaralar olsunda nerde olursa olsun