Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

iyi geceler topiginizi okudum iyiide okumusum cooktandir yapmak istiyordum bu para biriktirmr isini.... buyuk bi kavanozum var koydum bu aksam 13 pound ....cook buyuk ya dolmaz vala bu kaydirigubbakcemile3

şu ay sonu gelse de ben de başlasam yaa çok kıskanıyorum böyle
plan yaptım o zaman için..ben çalışıyorum o nedenle işteyken öğle yemeği parası gidiyo mecburen o nedenle maaşımı alınca hergün belli bi miktarı o günlük yemek parası için ayırcam artan olursa da akşama eve gelince kumbaraya atıcam bu hergün böyle devam edicek
sonra zaten bi de altın alıcam ay sonunda maaşımla ki harcanmasın her ay altın da biriktircem kısmetse
ama ay sonu gelemedi hala beş parasızım malesef

bugün pazara gitmedim ve 20 tl attım zemuszemus
süper canım
ben böyle çok miktarlar atılınca çok seviniyorum
sizlerin adına cnmopuyorumnanaktan

bugün 20lirayı harcadım atamadım kumbaraya...

olsun sılam ya nasip bugünedir inşallah kuzumm

iyi geceler topiginizi okudum iyiide okumusum cooktandir yapmak istiyordum bu para biriktirmr isini.... buyuk bi kavanozum var koydum bu aksam 13 pound ....cook buyuk ya dolmaz vala bu kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin o zaman canım aramıza sende
merak etme doldururuz biz o kavanozunu canım
rahat ol sena.s.a.s.

kızlar içinizde en az atan benim galiba şöyle böyle derken kumburişim bayağ ağırlaştı
e biz boşamı diyoruz kuzum damlaya damlaya diye
bak görcen çooook paran olmuşdelikafaduldendelikafadulden
kıs niye kıskanıyon biz az az atıyoruz sen tümden altını bi seferde alıcan aynı hesap arada da atarsan ooo çok birikecek sen bile şaşıracan kısssakannehirakannehirakannehir

Bugün benden aç kumbiriğime 2 TL:kedi:
oh açılış senden bugün güzelimmm hayırlı olsunzemuszemuszemuszemus

Günaydın kıslar canlar cankuşlar
bugün eşim bozukları çıkardı cebinden masaya
aliyim dedim müsadenle bakıyo suratıma
ay çok güldüm sabah sabah
tastamam 8,75 tl sabah itibariyle
kumbirikteki yerini aldı
akşama kadar bakarsınız 3-5 bişey daha koyarık

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ay inşallah ilknurcum ama işte siz böyle 3-5 atınca ben de hevesleniyom atmak istiyom :kedi:
üniversitedeyken ev arkadaşımla yapardık öyle günlük bi limit koyardık kendimize artanları kumbaraya atardık ve 1 ayın sonunda bi sürü para birikmiş olurdu

Ben yine biriktiremiyorum
ay gizemim ya 50 kr at kıs bari kenara günde
olsun atma yada ama üzme canını güzelimmopuyorumnanaktan

cnm sende 1 gün 1 tl at bir gün atma yada 50 kr
en azından böyle şartlandır kendini
en azından üzülmezsin

günaydın kızlar zemuszemus
bir gün şehir dışındaydım çoşmuşsunuz yine opuyorumnanaktan
ilknurum sen nekadar iyi kalplisin seni tanıdığıma cidden çok mutlu oldum en azından biliyorum ki sıkıntım olduğunda beni burda dinleyen sorunumu paylaşabileceğim çoook dostum ,kardeşim var zemuszemus
para biriktirmeye devam ama maaş bitti desem mafoldumben

bu gün ay başı ne kadar biriktirdiğimizi yazacakmıyız.. neyse ben yazayım işsiz güçsüz ev hanımı olarak toplam 50 tl biriktirmişim..rabbim hepimizin parasını bereketlendirsin:)))

kızlarr bende burayı yeni gördümm...ve aranıza katılmaya karar verdim..bizimde kredi borcumuz var maaşlardan bişey kalmıyor aslında ama yinede sizlerle az da olsa biriktirmeye çalışacağım...bugünden itibaren başlıyorummma.s

sağol canım ya
ben ve arkadaşlarım böyleyiz
teşekkürler tatlım
maaşında bitmiş kıyamam
olsun bi maaş gider bi maaş gelir

bu gün ay başı ne kadar biriktirdiğimizi yazacakmıyız.. neyse ben yazayım işsiz güçsüz ev hanımı olarak toplam 50 tl biriktirmişim..rabbim hepimizin parasını bereketlendirsin:)))
kız size aybaşı bize ay ortası
maaş aldınız tabii aybaşı oldunuz
ben 15 gündür biriktiriyorum kız
hatta 10 gündür diyelim
yazayım kuzum 102 tl oldu bende
ay güldürdün beni ekimim kıss:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…